2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

boyu 72 cm boyu iyi cok sukur..
cuma gunu tartilacak ama max 8.500 kg dir.
29 nisanda 7600 grammis su an ise 8500kg bile degil yani 5.5 ayda 800-900 gram almis!mafoldumbenmafoldumben gelde uzulme

29 nisanda 7600 grammis su an ise 8500kg bile degil yani 5.5 ayda 800-900 gram almis!mafoldumbenmafoldumben gelde uzulme

tatlım üzülme zaten artık kilo alması değil boy uzaması ve kafa büyümesi öenmliymş. valla geçen bi yerde konuşuluyodu 3 yaşında 13 kg miş daha başka arkadaşımın 2 yaşında 11 kg bence normal yanii...

anladım cnm ama üzülme bence minyon tipli olcak demek ki prensesim...bizde bu aya kadar hep 150-200 anca alabildik ayda..Bu ay ii toparladık ama dişlerden falan doolayıı çok yemek sorunu çektik valla bi ara ödüm kopuyodu yemek zamanlarından çıkartıcak yine die...hala da öyle severek yemiyoruz sağolsun reklamlar diyorum ben...umarım bu aydan itibaren toplar kuzun da....

sagol canim cok tesekkur ederim,ins. toparlar.Su aralar firsat buldugu her firsatta cocuguna birseyler yedirme pesinde olan anneyim:) sanki biraz biraz istahi aciliyor gibi ama doyumluk degil atistirmalik yiyor .biraz yedikten sonra emmek istiyor yemege dussun diye daha az emzirmeyi denedim ama faydasi olmadi..
uzulmem sonucu degistirmiyor istahinada bi faydasi olmuyor ama uzulmemekte elde degil..
tekrar ilgin ve cevabin icin tesekkur ederim o guzel melegini op benim icin..

aminnn

aynı gidiyoz zuzum..yalnız değiliz merak etme:)))tosuncukların yanında bizimkiler gibi minyon kuzular da var:)))

opuyorumnanaktan

en şişko benm oğlummu yaww..bu çocuğum günde 3 öğün yer genede şişkooo yaanapsamm acebb üzülüorum

en şişko benm oğlummu yaww..bu çocuğum günde 3 öğün yer genede şişkooo yaanapsamm acebb üzülüorum

Aman maşallah de, dilini ısır! Doktorunuz tamam diyorsa tamamdır zaten. Boyu da uzundur herhalde paşanın. Allah sağlığını daim etsin!

selam kızlar benim oğlumda 74 cm boyu 11.400 gr kşlosu iyi çok şükür eskisi gibi kilo alımalrı yok artık

nurefsan üzülme hayatım senin meleginle benim melegim sanırsam minyon narinbişi olcak doktorumuz ezberlemiş erken dogdu normal diyo hep ama gelde biz annelere anlat 7ögün yedigi olan zeynebte gram alsa mutluluktan uçuyoz hala 13haylık oldu 9450 oldu zorla odaa kıyafetle bide bu kilosu napalım canları saglıklı olsundaaa

anamm benim kızım münnacık annaşılan..e niye bu doktorlar boyu iyi filan dediler:) boyu 70 cm..kilosu 9..

canım kilosu iyi gerçekten nil en son kıyafetleriyle 8300 çıkmıştı bugün aşıya gittiğimde çıplak tartırdım.7900 çıktı((( ya tartılar farklı diye bilmiyorum... boyu da 74.5 cm çıktı.. ama o da her yerde farklı çıkıyor... ki nil bana çok kısa minnacık geliyor...

sagol canim ..
Masallah Zeynebe 7 ogun yiyormus ne guzel ins. bende o gunleri gorurum:)
zeynep hem erken dogdu hemde cok aktif buna ragmen doktorunun dedigi gibi kilosu iyi masallah.dedegin gibi minyon citi pitida olabilirler bakalim:)

kızlar bebklerinzi diğerleriyle kıyaslarken cinsiyet farkını dikkate alın... erkek bebeklerin daha uzun ve kilolu olmaları normal....

nurefsancım anne sütünden bence biraz daha kesme hiç değilse... çünkü havalar o kadar kötüüü ki hasta olmaya çok müsait.. bugün aşı için sağlık ocağına gittim dr bana süt veriyormusun diye sordu... eskisi kadar değil daha çok geceleri emiyo gündüz de 2-3 kere dedim.. dr da az bile olsa verin dedi... oysa ben sosyal gelişimi açısından bu zamanlarda kesmeyi düşünüyordum...

Beyza hanim 8500 gram 73cm olmus 3400gram 48 cm dogmustu 1 senede 5 kg ve 25 cm buyumus...

maaşallah beyza hanıma... üzülme kilosu için sağlıllı olduktan sonra sorun yok... nil daha halan 8 kilo civarlarında... bizim enfeksiyonunda etkisi var tabi... kuzucuk neredeyse 4 ay hiç kilo almadı...

benide doktor vazgecirdi yalniz geceleri kesinlikle emzirme artik uykusunu bolmemesi lazim gunduz bol bol emzir dedi ama ben daha basaramadim cunki cok agliyor belki 1 saat kesintisiz agliyor..
ne yapalim sutumuz yettigi kadar devam edecegiz

benide doktor vazgecirdi yalniz geceleri kesinlikle emzirme artik uykusunu bolmemesi lazim gunduz bol bol emzir dedi ama ben daha basaramadim cunki cok agliyor belki 1 saat kesintisiz agliyor..
ne yapalim sutumuz yettigi kadar devam edecegiz

nil birz mıkırdandığında veriyorum vermesem belki emzikle tekrar uyumaya devam eder... ama zaten gündüz bu aralar pek yemediği için vereyim diyorum... ben de artık geceleri vermeyeyim o zman...

Nil de ins.bir an once iyilesir su enfeksiyon ne beter yaa bebekleri cok etkiliyor.Beyzada 2 kez enf.gecirdi zaten o 3 ay boyunca hic kg almadi..
Cok sukur sagligi iyi gibi Hollandada suan havalar cok soguk simdiden boyleyse kis nasil gececek merak ediyorum.ins.soguklar bebekleri etkilemez ..
Annesi masallah Nilde boya gidiyor uzun boylu olacak belli..

maaşallah beyza hanıma... üzülme kilosu için sağlıllı olduktan sonra sorun yok... nil daha halan 8 kilo civarlarında... bizim enfeksiyonunda etkisi var tabi... kuzucuk neredeyse 4 ay hiç kilo almadı...

yok be canım boyu da öyle uzun değil...zaten enfeksiyonla hem boy yavaşladı hem kilo alımı durdu...boyu da normal şu anda...uzun değil.. ilk zamanlar çok uzundu... 3 aylıkken 65 cm hala 74.5...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…