2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

ooo ne guzel basarabilirsen verme ozaman doktor geceleri uykusunun bolunmemesinini gelisimi acisindan cok onemli oldugunu vurguladi kesintisiz uykunun oneminden bahsetti ...

nil birz mıkırdandığında veriyorum vermesem belki emzikle tekrar uyumaya devam eder... ama zaten gündüz bu aralar pek yemediği için vereyim diyorum... ben de artık geceleri vermeyeyim o zman...[/QUOT

kıslar Defnoşumun kilo ve boyu iyi şu anda gibi 9815 kg 74 cm çıktı geçen hafta ama benimde sorunum gece emmeleri en az 2 defa kalkıyo emmeyee vermessem yırtıyo kendinii durmuyoo emzik 1 ay falan almıştı şimdi ağzına bile sokmuyooo varmı bi çözüm yolu sunan...

Hollandada doktorun verdigi cozum yolu 3 gece aglasin kesinlikle emzirme (yiyecek hicbirsey de verme geceleri) 4.gece uyanmaz dedi ..

kızlar sürekli hastalanmasınlarda özellikle idrar yolu enfeksiyonu olmasınlşarda ben başka bişi istemişyom artık idrar yolu dogduk dogalkı gelişimimizi okadar etkiliyoki, anlatamam bukadar yemeye bebek 15kilo olurdu sorunlar olmasaydı ama olmasın ben 9kiloluk zeynoşu zor taşıyom bel agrımdan:)

kızlar erkeklerde de en minik bizim emre geliba 9.4 kg boyu iyi maşallah 78 cm ama kg az dimi..takmıyım diyorum ama olmuyo olmuyo...

kuzum 1 yaşında:az da olsa kilo almış..9270 gr. 74 cm...boy sağlık ocağında ölçüldüğünde daha kısa çıkıyo niyeyse...

ii geceler güzel anneler ve tatlısları listemizi düzenledim ilk sayfada a.s.
masallah sıpalarımız 1 yasında oldu Allah saglıklı uzun omur nasip etsin kuzucuklarımıza
kızlar liste biraz kısaldı cunku 6 ay kadar yazmayan arkadasları cıkardım lutfen kimse darılmasın listede olmak istyene her zaman kapmız acık eski listeder bende mevcut beni tekrar ekle derseniz hemen ama bosuna kalabalı oluyodu :hulya: neyse kiloları bekliyorum kuzuları gıdılarından koccaman opuyorum uykum geldiiiimirmirmirmir

Ececim ne zamandır bende güncelleyemedim dün aşımız vuruldu ve tartıldık
Kayram 1 yaş itibariyle 10,110 gr boyu 75

Bize dr umuz 1 yaşında doğduğu kilonun 3 katı olmalı dedi...

bebegim ogece uyanmalar emmek ,istemeler bizdede full çözüm bulursan banada yaz msnden:) muck bitanem

Yusuf Bora 1 yaş itibari ile 10440 gram 78 cm iyi boy atmışız maşallahhh eee 47 cm doğunca delikafadulden şimdi iyi ama iştah denen bişeyyy yokk vallahiii 7 aya kadar ne kilo aldıysa nerdeyse hala o püfff sağlıklı olsun diyorum hasta oluyo bağışıklığı mı az ağzına bi lokma sürmüyo kavga dövüş 6 ayda yediğinin yarısını bile yemiyor vallahi şuanda

bugün aşımızı olduk 1 yaş kontrolümüz de yapıldı...
boranın bıcıldak haliyle kilosu 11.810gr boy 83 cm :asigim:
maşallah bütün meleklerimize

benım diloşumda aşısını oldu bugun 11950gr ve80 boyumuz.maşallah butun bebeklere.

masallah sizin bebislere ya. biz daha hala 9 kiloyu göremedik.neyse saglıklı olsunda manken olcak benim kızım ondan kilo almıyor

maşallah butun meleklere
bizde 1 yas itibariyle 10,800 gr / 80 cm olmusuz masallah

maşallah oğluma baya da boylu
ben onu yerııım..:ecrin_bebek:

baya uzun boylu olacakmış teyzesi dr amcası dedi :) bize tepeden bakacak belli şimdiden kaydirigubbakcemile3
ben de senin kuzuyu yerimmmmmcokacimcoook hepsine maşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…