nil birz mıkırdandığında veriyorum vermesem belki emzikle tekrar uyumaya devam eder... ama zaten gündüz bu aralar pek yemediği için vereyim diyorum... ben de artık geceleri vermeyeyim o zman...[/QUOT
yok be canım boyu da öyle uzun değil...zaten enfeksiyonla hem boy yavaşladı hem kilo alımı durdu...boyu da normal şu anda...uzun değil.. ilk zamanlar çok uzundu... 3 aylıkken 65 cm hala 74.5...
canım kilosu iyi gerçekten nil en son kıyafetleriyle 8300 çıkmıştı bugün aşıya gittiğimde çıplak tartırdım.7900 çıktı((( ya tartılar farklı diye bilmiyorum... boyu da 74.5 cm çıktı.. ama o da her yerde farklı çıkıyor... ki nil bana çok kısa minnacık geliyor...
kıslar Defnoşumun kilo ve boyu iyi şu anda gibi 9815 kg 74 cm çıktı geçen hafta ama benimde sorunum gece emmeleri en az 2 defa kalkıyo emmeyee vermessem yırtıyo kendinii durmuyoo emzik 1 ay falan almıştı şimdi ağzına bile sokmuyooo varmı bi çözüm yolu sunan...
kıslar Defnoşumun kilo ve boyu iyi şu anda gibi 9815 kg 74 cm çıktı geçen hafta ama benimde sorunum gece emmeleri en az 2 defa kalkıyo emmeyee vermessem yırtıyo kendinii durmuyoo emzik 1 ay falan almıştı şimdi ağzına bile sokmuyooo varmı bi çözüm yolu sunan...
bizde 1 yaş itibariyle 10.945 kilo 75 cm boyumuz..
bütün bebişlere maşallah
bugün aşımızı olduk 1 yaş kontrolümüz de yapıldı...
boranın bıcıldak haliyle kilosu 11.810gr boy 83 cm:asigim:
maşallah bütün meleklerimize
maşallah oğluma baya da boylu
ben onu yerııım..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?