2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

masallah zeyneb adacigima , guzel gulen gozlum benim,neseli kuzu,Allah hic neseni bozmasin insallah.:Saruboceq:

MASALLAH BAYRAM ŞEKERLERİNE ANCA BAKABİLDİM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN ...opuyorumnanaktan

seni iftiracı kuzuma iftira ediyon hani bişey yemiyordu kuzum, kuru iftiracııı bayanssulusmileopuyorumnanaktan

İVİTTT.. İŞTE KARŞILAŞTIĞIM KLASİK TEPKİkaydirigubbakcemile3BU KUZUYU GÖREN BİŞİ YEMEDİĞİNE İNANMIYOANCA YANINDA YEDİRMEM LAZIM Kİ İNANASIN GÜLÜMboshayallersmile

MAMA ÖNLÜĞÜNE DİKKAT ÇEKMEK İSTERİM,MAMANIN YARISI ORDA ÇÜNKÜM:hulya:

bi şey değil bu kadar teyze onu yemeyi beklerken günün birinde hepsini bir ara da görse ( ki ne güzel olurdu :) ) kaçacak yer arardı kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

hayat eliff ben seni ilk kez görüyorum kuzu maasallah sübhanallah sana onlar ne güzel bakışlar öyle...rabbim esirgesin!!

ayy kendmi sapık gibi hissettim gen o dudaklar:kedi:
:asigim: blüüü ben müsadenle yorum yazmiym
adam kırmızılar çok yakışmış büyümüşte küçülmüş kılıklım benim severim senii
zezem elif çok şeker o fiskiyelerini severim onun bu topic ne giydin topiği ya önlük süper :))
gizem hanım sizi görmek ne güzel selamlar bu arada foto istioruz öyle karar aldık :))
doraya acıktıkkkkkcokacimcoook

biz de bugün böyleydik ,aybur34 teyzemiz bizi ziyarete geldi..
bu arada kusra bakmayın blog için hazırlamıştım fotoğrafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…