2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ayy ne bilimm ben sana benzettimm yaa herkes çok biliyo zatenbenim oğlumuda hep babasına benzetiyolar daha bi kişi demedi annesi şurasıda sana benziyo bazen şey düşünüyomm sanki kociş doğurdu herşeyi o kaydirigubbakcemile3

benimkini de her gören görür görmez e bu aynı babası diyo....sinir oluyorum neyseki bazıları vicdanlı çıkıyo da ağzının bana benzediği ayrıntısını ekliyo....:)))))))
masallah cok tatli saclarina da bayildim masallah Allah bagislasin sekerim

sağol seldacım.... aman saç deme benim eşimin saçları tepede seyrek... her bebişi gören eşimle dalga geçiyo... bide eşim de ben de sarışın renkli gözlüyüz nil böyle koyu saçlı
doğunca dikkat çekti... herkes sarışın kel bi bebek bekliyodu... o yüzden her gören direk eşime takılıyo senden çok saçları var diye:)

ayy şekerim gene ağzı sana benziyomuşş bana hiç bişeyi benzemiyomuşş benim durumum daha vahim.....

benm oğlum aynı bana benziyorr kızlarr.doğduğnda babasına benziyodu ama şimdi benm kopyam hatta kopyalamşlar giibi beni geçen benm bebeklk resmmle onunkni brleştrdik eşm bile şaşırdı...canm oğlum benm ya saten bu benzetme konusu bzde olay olu:)

gözdecim süper yaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

annesi kurban olsun bu paşaya ...

gözdecim yaptıklarını görünce dora paşa ne kadar mutlu oldu çok teşekkür ediyo buyrunnnnnnnnn

bebekleriniz gerçekten çok tatlı
mazilerini bildiğim için mi bukadar içim kaynıyo onlara yoksa gerçekten hepsi cazibe yüklümü bilemiorum hepsine maşallah..
dün bizim kurabiyenin mevlütü vardı teleştan çok fazla fotoğraf çekemedik ,tekli hiç yok
benimde başım açık olduğu için anneannemle birlikte çektiğim fotoyu ekliyorum..
yusufumuz beğenecekmi bakalım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…