2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

kılar ben de bütün kıyfetlerimin içie iriyorum... ihayet 45 kiloa düşmüşüm gbğimde çok z kaldı. ama derim h tam anlaıyla kendni toplamş değil

uzun zamandır çok giremiyodum maaşallah evlatlarımın hepsine.... niloştan ve benden hepsine kocaman öpücükler

blüüüücum kırmızı yıldızlı tulumunuza baıldım..
aybik alya çok güzelleşmiş maaşallah... iyice serpilmiş

kizlar ben resim ekleyemiyorum nasil ekleyecem ?????? unuttum hem hangi siteden ekleyecem :kedi:

tickerim bile yok (((( yapiyorum olmuyor banada bir ticker yapinsanaaaaaaaaaaaaaaaaa lutfennnnnnnnnnn oglusum ismi ALPEREN 29-9-2009 dogdu tesekkür ederim yapinda mesajla yollayin hayriniza opuyorumnanaktan

Maasallah bebeklerinize manken gibi show yapiyorlar yerimseniben

Hepsine baktikca icim acildi ins. benim de olucak ben de giydiirp giydirip sevicem sizin gibi zemuszemus

ya bu kilolar gtmiek sanırsam kıs bahair e bırakta sana olsun bütün pantollar tığ gibisin tığğğğ.
ben tartıldım 79 kiloyum çıldırcaaaaaamm.ama allahtan boy var okadr göztermio:)))e benden hiç bişi gtmmeş nerdeyse 6 kilo vermşm olamaz yaaaa(
banada biri hayrına ticker yapsın noluuuuuuuuuuuuurrr oğluşum doruk necdet kulaç 15.09.2009 tarihinde gözlertini dünyaya açtı.

blüüüücum kırmızı yıldızlı tulumunuza baıldım..
aybik alya çok güzelleşmiş maaşallah... iyice serpilmiş
teşekkür ederiss teyzesiii opuyorumnanaktan
benim meleğim bugün böyleydi..

maşallah prensese

gobek olduktan sonra giysem neye yararr nefret ediyrm gobekten cok kotuu arzumm gobuşum kaldı kocamanmafoldumben zayıfım ama kocaman gobegim varrr
aaah ahhh şekerim 6 aya kalmaz gider diyolar ama bakalım yatılıya kaldılar bizde gitmeye hiiiç niyetleri yok:sinifsinif:

yaa bu göbişler ne zmn gideceklerrrr
kısss sen sus konuşma göbekten bahsediyo bide delüüüü :dilcikar:
Maasallah bebeklerinize manken gibi show yapiyorlar yerimseniben

Hepsine baktikca icim acildi ins. benim de olucak ben de giydiirp giydirip sevicem sizin gibi zemuszemus

inşallah canım Allah sağlıkla kalbine göre versin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…