2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

kizlar ben resim ekleyemiyorum nasil ekleyecem ?????? unuttum hem hangi siteden ekleyecem

tickerim bile yok (((( yapiyorum olmuyor banada bir ticker yapinsanaaaaaaaaaaaaaaaaa lutfennnnnnnnnnn oglusum ismi ALPEREN 29-9-2009 dogdu tesekkür ederim yapinda mesajla yollayin hayriniza opuyorumnanaktan

hicmi gören yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yazdigimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sinifsinif::gitme:

Ya arkadaslar ben bu Fatos emziken bulamiyorum Izmirde. Kizim almiyor emzik ögürmeye ve kusmaya basliyor. Bu sefer ellini emiyor. Büyük kizimda ellini emmiyor ve cok problem oluyor, sürekli mikrop kapiyor ellerinden. Izmirde nerde satildigini bilen varsa bana söyleyebilirmi? Sizin bebeklerde önce böyle ögürüp sonra genede emzik alan varmi aranizda? Bide bana Fatos emzikden bulup gönderebilcek biri varmi acaba? Emzigin ücreti + Posta ücreti ne kadar tutuyorsa söylesin ben bankayla gönderirim.

selam ilkayımm ben sana yapim canım ticker deneyimm tatlimmm
resim eklemek için ImageShack® - Image Hosting browse

gizemcim internetde wee marka kiraz uclu var bakarmisin bu sizin fatos emzige benziyor mi. olmasa ondan sparis verim.bi bakarsan sevinirim

gizemcim internetde wee marka kiraz uclu var bakarmisin bu sizin fatos emzige benziyor mi. olmasa ondan sparis verim.bi bakarsan sevinirim
yok canım fatoş emzigin ucu kocamannn ben aldım wee daha kucukk off
ben fatoşuda denedim kiraz uclusunuda damaklısınıda almıyor oguruyorr (((

denemeeeeeeee :))))))))

yerimmm bencokacimcoook cokkk tatlı nasıl bakmıs oyuncaga oylee:))) masallahh oglusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…