2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ilkayy normal boyutlarda eklemek istiyrsan resize image? yazıyor orda o olculeri 640*480 for message boards secenegini sec
Hotlink for forums (1)

selina kiraz uclu damaklı wee ikisinide denedim almıyor fatoşuda bulduk onuda almadı malesef oguruyor

oyy eren cok seker olmussun yakısıklım benim

berra ne tatlı olmussun sen olee masallahhh nazar degmesinn yaa Allah esirgesin ceketinle tokanı sevsinler seninn

hayat yerimm seni kot etigi cok sekerr cok yakısmıss yha kız bebekleri giydirmek cokzevklii yaa masallahh tatlımaa
ama hiç uyuyacak goz yok hayattayerimseniben

Son düzenleme:
allah allah hep yolladığım gibi yolluyorum ama büyük oluyo neden anlamadım..küçük boyutta seçsem böyle çıkıyo..bi terslik var ama çözemiyom??

maşallah kayra erene

aaaaaaa artıkd dayanamıcam yicem artık bu fıstıkları yaaa berracımm elifcim bugün gene çok kokoşsunuz....

ayyyyy ben bunları yerriiiiiiiiiiim kısımm minnoşum teyzemm tokalrın kopsu emiiiii:))ceektini sevsnlerr.
elifçimm o cimcimeyi ısır öp benm yermede karakısım:)

ben bidaneeee kıss doğrmak istiooooruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm:)))))
ya kıslar bzm nonuk beyyy fatoş emsik baştan aldı şimdi almıo çok üçkağtçı yaa yanına gtmeynce numaradan öksürüo:))babası fatoş emzk almş ama bu kauçuk gibi olan değil babasnn aldğı slikon beyaz slikondn dorukta atıo almıo.o kahverengi uçlusunus evio ama kahverengiuçlu bulamadm fatoşunda çeştleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…