papatyalim sohbetten leloss vardi hatirliyomusun dun mesaj atmis 3 haftalik hamileymis ne guzel
oy allahim yarabbim bilgisayari opesim geldi masallah yakisikli cok hemde cokk
opuyorumnanaktan teyzesini opuyomus oglum...eymende zaten hopp yaklasma der gibi bakmis dimi :)) az kalsin dövecek kaydirigubbakcemile3
aynen oyle sanki yaklasani vururum der gibi koca gozlerinide iyice acmis tas firin erkegi canim belli laf ettirmeyecek kendine :roflol:
valla babasida tam tersi cok centilmen mutevazi kime cektiyse haa amcasi bole iste ona cekmis bu yandik valla eyvahedigeldismile
bahair masallah kizina kocaman olmus annesi gozleride cok guzel kaslarida incecik masallah
oyyyy maasallah tüm bebeişlere yaaa kıslara bayıldım bittim acaba kimi alsam yağusuklu oğluma zemuszemus gerçi benim sizinkiler gibi kızım olsa kimseye vermem:))) maasallah sübhanallah hepsine ..
ceylin ve nil çooook tatlısınız masallah size.
oyyyy maasallah tüm bebeişlere yaaa kıslara bayıldım bittim acaba kimi alsam yağusuklu oğluma zemuszemus gerçi benim sizinkiler gibi kızım olsa kimseye vermem:))) maasallah sübhanallah hepsine ..
sağolasın canım. oğluma almam kızını demiştin ama yine de sağol:))))))))
seldusum Allah sana cok guzel bir gelin nasip etsin insallah
hepimizinkilere maaşallah selduşum... babasına kalsa vermeyecek de ben vermeye kararlıyım. :))))))))
saka yapmistim kiz senin kiz benim oglani istesin yeterki neden olmasin ask olsun opuyorumnanaktan
saka yapmistim kiz senin kiz benim oglani istesin yeterki neden olmasin ask olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?