2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

papatyalim sohbetten leloss vardi hatirliyomusun dun mesaj atmis 3 haftalik hamileymis ne guzel

cok sevindim ya evet bende msnde gorusmustum musyas sayesinde ve galiba var diyordu demek kesinlesmis Allahim daim esin insallah sag salim alsin kuzusunu kucagina opuyorumnanaktan

yeni degil bu foto ev halimiz zellda teyzesi

oy allahim yarabbim bilgisayari opesim geldi masallah yakisikli cok hemde cokk

bu arada senin oglanla benim kizin sac kesimleri ayni yanlar kel bu senenin modasi bu galiba ya da ayni kuafor tiras etmis bunlari :))

saç konusuna gelince saçlar dokuldu yanlardan ama kulaklar halen killi bi terslik var bu iste :)) birde alni ve sac yapisi ayni babaya benziyo esimde yanlardan kellesmeye basladi ona çekmis

opuyorumnanaktan teyzesini opuyomus oglum...eymende zaten hopp yaklasma der gibi bakmis dimi :)) az kalsin dövecek kaydirigubbakcemile3

aynen oyle sanki yaklasani vururum der gibi koca gozlerinide iyice acmis tas firin erkegi canim belli laf ettirmeyecek kendine :roflol:

oyyyy maasallah tüm bebeişlere yaaa kıslara bayıldım bittim acaba kimi alsam yağusuklu oğluma zemuszemus gerçi benim sizinkiler gibi kızım olsa kimseye vermem:))) maasallah sübhanallah hepsine ..

aynen oyle sanki yaklasani vururum der gibi koca gozlerinide iyice acmis tas firin erkegi canim belli laf ettirmeyecek kendine :roflol:

valla babasida tam tersi cok centilmen mutevazi kime cektiyse haa amcasi bole iste ona cekmis bu yandik valla eyvahedigeldismile

oyyyy maasallah tüm bebeişlere yaaa kıslara bayıldım bittim acaba kimi alsam yağusuklu oğluma zemuszemus gerçi benim sizinkiler gibi kızım olsa kimseye vermem:))) maasallah sübhanallah hepsine ..

seldusum Allah sana cok guzel bir gelin nasip etsin insallah

hepimizinkilere maaşallah selduşum... babasına kalsa vermeyecek de ben vermeye kararlıyım. :))))))))

seldusum Allah sana cok guzel bir gelin nasip etsin insallah

amiiin kalbi huyu güzel olsun insallah :Saruboceq:
bu arada kızım hastalıgı nasıl oldu ???

hepimizinkilere maaşallah selduşum... babasına kalsa vermeyecek de ben vermeye kararlıyım. :))))))))

ver ver :lepi: belki biz alırız:))) ben de daldan dala atlıyom :)) ama napayım bu ekim kızlarının hepsi birbirinden güzeller maasallah..ama kız bababalrı hep öle ..benim eşim de öle diyordu kızım olursa asla vermem şimdi de ogluna gelin bakıyor:))))aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…