2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

tamam arkadaşlar 7 olana kadar yolu var... hepinizin oğullarınızı alıyom seldacım senin 2. yide bekleriz merak etme. ama kontenjan 7 çok da bekletme:)))))))

alemsiniz kizlar kaydirigubbakcemile3 zellda senin kizinida aliriz ogluma 2 karili olur ne olacak sanki :)) ha ben kiz dogurursam seve sene veririm sana gozum arkada kalmaz canim

tamam arkadaşlar 7 olana kadar yolu var... hepinizin oğullarınızı alıyom seldacım senin 2. yide bekleriz merak etme. ama kontenjan 7 çok da bekletme:)))))))

aaaa kiz ne diyon benim oglani dogurmadan once senin kizi kacirmam lazim oglumun yerine :)) bu aralar kizina goz kulak ol hele babasina soyle daha bir dikkat etsin :))

bizde banyo yapmistik suratimizdan belli sen beni yikadin ama ben genede uyumicam diye bakiyor bana sinirli papatyalim teyzesi

burdada annemle dedikodu ederken beni cekistiriyorlar :))

çoooksss datlu maşallah fıstığa

banyo öncesi bal böceğim ve fıldır fıldır gözleri.

bu da banyodan sonraki huşu dolu kuzucuk

Niloşummmm özlemişim teyzemmm seni güzel kızıııımmmmmm :asigim:

yeni degil bu foto ev halimiz zellda teyzesi

işte bir yakışıklımız dahaaa

hahaaaaaa :roflol: :roflol: biz eski taliplisiyiz Niloşun ama ona göre :dance:

alemsiniz kizlar kaydirigubbakcemile3 zellda senin kizinida aliriz ogluma 2 karili olur ne olacak sanki :)) ha ben kiz dogurursam seve sene veririm sana gozum arkada kalmaz canim

hahaha al kiz senden iyi dunur mu bulacagim canim benimm hem bana en yakin sensin atla gel kizi istemeye surdannn surasi komsuuu :))

şekerım sen kımseye söz verme benım 5 yaşinda acayıp yakişiklı bı oğlum var biz talibiz kızına ona göre.

tesekkur ederiz blue teyzesi oglus senide öpüyomus ruyasinda su anda uyuyo cunki boshayallersmile

bu arada senin oglusda cok yakisikli masallah hatta ben onu benim ogluma benzetiyodum ilk zamanlar halende andiriyo sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…