amiiin kalbi huyu güzel olsun insallah :Saruboceq:
bu arada kızım hastalıgı nasıl oldu ???
kalbi guzel olsun yeterki cok dogru.kizin simdi daha iyi asilari yedi dun surekli uyuyor gunduz uyumazdi normaldesevdim ben bu asi olayini :)) oglum nasil daha yi oldumu
kis bebegi buyutmek zorrr
pardon yakışıklıyı görmemişim. Eymen Ali ye de kocaman maşallah :)
tamam arkadaşlar 7 olana kadar yolu var... hepinizin oğullarınızı alıyom seldacım senin 2. yide bekleriz merak etme. ama kontenjan 7 çok da bekletme:)))))))
amiiin kalbi huyu güzel olsun insallah :Saruboceq:
bu arada kızım hastalıgı nasıl oldu ???
kalbi guzel olsun yeterki cok dogru.kizin simdi daha iyi asilari yedi dun surekli uyuyor gunduz uyumazdi normaldesevdim ben bu asi olayini :)) oglum nasil daha yi oldumu
kis bebegi buyutmek zorrr
ası uyutmus demek ki yavrum yaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimki iyi sayılır sürekli burnu tıkanıyor umarım o da gecer en kısa zamanda :ecrin_bebek: şimdi de banyo yaptı uyuyor arada bi uyanıyor babası sallıyor beşğini..:sinifsinif:
bu da banyodan sonraki huşu dolu kuzucuk
banyo öncesi bal böceğim ve fıldır fıldır gözleri.
bu da banyodan sonraki huşu dolu kuzucuk
tamam arkadaşlar 7 olana kadar yolu var... hepinizin oğullarınızı alıyom seldacım senin 2. yide bekleriz merak etme. ama kontenjan 7 çok da bekletme:)))))))
alemsiniz kizlar kaydirigubbakcemile3 zellda senin kizinida aliriz ogluma 2 karili olur ne olacak sanki :)) ha ben kiz dogurursam seve sene veririm sana gozum arkada kalmaz canim
tesekkur edeiz bluecugummmm
zeldacım maşallah bebişin çok guzel kardeşim yanımda oturuyo bayıldı kızına buyuyunca acayıp guzel bı kız olacak dıyo.
bari biz de ekleyelim dedik bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
bluuucum maasallah tosun oğluna rabbim esirgesin..
masalla yerim ben onu bir mavis daha yakiyor yakiyor
tesekkur ederiz blue teyzesi oglus senide öpüyomus ruyasinda su anda uyuyo cunki boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?