2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kendine iyi bak canım hoşçakal sende kendine çoook iyi bak ve minişede tabii :)))

canım aldıklarım zaten ufak tefek şeyler, fırsat ürünleri... malum kış bebeği doğuracağız, indirime giren kabanlar falan. yeni sezon hiç bişey alamıyorum,i bizden de aynısı valla... ödemelerimiz var... bir de masraf doktorla birlikte arttı, doğum için de biraz biriktirmek lazım. daha ücretsiz izin alacağım belli değil...

ama iyi düşünelim iyi olsun... bebekler kendi kısmetleriyle gelirmiş... hepimizin ki de kısmetli olurlar inşalla, sağlıkla gelsinler yeter....

haklısın canım işallah kısmetleriyle gelecekler... daha önümüzde kocaman 5 ay var daha görecek nelerimiz var kimbilir hemen umutsuzluğa kapılmak istemiyorum... Allahtan eşim çok çalışkandır vede haksıza harama el sürmez.. bunların elbette mükafatı olacaktır diyorum Allahın izniyle... bu bebek bize armağan edildi ve onu güzelce sağlıkla büyütmek istiyoruz herkes gibi... kısmet bakalım.. azcık ertelemekten bişey çıkmaz herhalde çıplak bırakmıcak kadar alırız bişiyler :)))) :1hug:

canım Allah iyilik versin size dikkatli olun kendini fazla yorma çalışırken strese sokma kendini ve miniğimi. bizde daha iyiyiz çok şükür. canım çok teşekkür ederim Allah a şükür sonuç iyiydi çok sevindim bende. inşallah her aldıgımız haber sevindirici ve hayırlı olur hepimiz için.hafta sonu görüşmek üzere öptük kocaman canım

bende yarın dr gidicem inşallah bugun gitcektik gidemedik inş. yarın gidicem bebeğimi artık çok özledim görmeyeli 1 ay oldu napıyo nsl büyüdü nsl oldu cinsiyeti ney:) ( tabiiki hayırlısı olsunda) çoook özledim minik kelebeğimi. Kelebeğim benim geldi kondu bana bana sığındı Allahım nasip etti çok şükür inş. kucağımızada almak nasip olur hayırlısıyla canım benim. Elimi karnıma koyup bi hareket varmı yokmu diye hep seni dinliyorum ama yok arada pıt pıt oluyo oda sensin biliyorum bebeğim seni çooooooooook ama çooooooooook seviyorumm canım yavrum :1hug:

hayırlısı canım işallah görürsün yarın bebeğini ondan güzel haberler alırsınnn... bazı arkadaşların bebeği gibi bacak arasında kordonu fiilan yokturda sinir olmadan cinsiyetini öğrenir gelirsin işallahhh :)))))))) gerçi cinsiyet olsada olmasada görmek bile yeter.... artık yarın burda paylaşırsın herhalde kelebeğin güzel haberlerini cinsiyetini.... :)))) :CüvCüv: :ecrin_bebek:

canım olsun ya sende bneim gibi heyecanlıydın göstermedisırnaşık şeysırnaşık şey inşallah bu gün gösterir ama sağlıklıymış ya ne güzel bebeğinide gördün çok sevindim canım

ayy canım hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bebeğinin cinsiyetinide öğenirsin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız dün çok yoğundum ama okudum hepsini. o kadar yoruldum ki anlatamam. bide gece uyuyamadım haya mi rya garip garip şeyler gördüm sonra durmadan sıçradım dualar ettima ma geçmedi çok kötüydü anlatamam size sabah bie kalktım göbişim inmiş ama baya gaz sancısı çekiyordum dün bide bütün gün oturunca baya ağrım vardı ama iyim şimdi bide bebeğimi hissetesem

canım 20 hafta da hissetmeye başladım bende ondan sonra her gün hissetçeksin sabahları göbekler küçücük oluyor yemek yedikten sonra yine normale dönüyor

canım 20 hafta da hissetmeye başladım bende ondan sonra her gün hissetçeksin sabahları göbekler küçücük oluyor yemek yedikten sonra yine normale dönüyor

ya bende 4-5 gündür hissediyordum ama bu gün daha hiseetmedim bide karnım inincedelikafadulden
evey kahvaltı yapınca eskiye dönüyo canımcokacimcoook
nabersin nasılsın bebekin napıyo

Canım yaa al benden o kadar, gece uyku hak getire, rüya görmedim ama ya ağrım oldu,ya nefes alamadım,gaz sancısı...Bi öğlen olsa eve kaçsam :1closedeyes: uyusam biraz

günaydın hamişler güzel bebişler herkeze hayırlı cumalar :)
Günaydın sad, sana da hayırlı cumalar.

Ben de uyku problemleri yaşıyorum Bircancım , sağa dön sola dön haliyle sık sık uyanınca insan rüyalarınıda hatırlıyor , her rüyam bir aksiyon filmi gibi

canım öğlen uyuma imkanın varsa bencede kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…