hayırlı cumalar eylül anneleri..........
ecem gözün aydın,bana da dr. Ilk 4 ay kilo almamı yasaklamıştı ama kilo almam durdu neyseki. Bir ara ağzım boş kalsa midem bulanıyordu kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı??? Ne oturabiliyorum ne de sırt üstü yatabiliyorum. Hamile bir arkadaşım gebeliğin ilerleyen zamanlarında olur sende erken başlamış dedi.
ya bende 4-5 gündür hissediyordum ama bu gün daha hiseetmedim bide karnım inincedelikafadulden
evey kahvaltı yapınca eskiye dönüyo canımcokacimcoook
nabersin nasılsın bebekin napıyo
Ecem gözün aydın,bana da dr. ilk 4 ay kilo almamı yasaklamıştı ama kilo almam durdu neyseki. Bir ara ağzım boş kalsa midem bulanıyordu kaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı??? Ne oturabiliyorum ne de sırt üstü yatabiliyorum. Hamile bir arkadaşım gebeliğin ilerleyen zamanlarında olur sende erken başlamış dedi.
Günaydın Kızlar
Dün doktora gitmiştim.Daha sonrada eşimle çarşıda başka işlerimizi hallettik kayınvalide ziyareti falan derken gelmemiz 10 buldu sonrada uyumuşum yorgunluktan yazamadım:1closedeyes:
11+3 ken erkeğe benziyor dedi 14 haftalıkken %70 erkek dedi. ve dün %100 erkek olduğunu söyleyerek bizi çok mutlu etti..
Martın 26 sında gittiğimizde boyu 14 cm ağırlığı 110 gr dı...Ama dünboyumuz 17 cm ağırlığımızda 240 gr olmuş
Dün tartıldığımda şuana kadar 3,5kilo aldığım için kızdı çok almışım diyeklava:
Sen böylşle gidersen doğumda ne olursun bilmem dedi haftada aldığın kilo 250gr geçmicek dedi.Mide bulantısı ilacını kes belki kusarsında fala yemezsin dedi:dilcikar:
:roflol: makarna ekmek hamurişi yasak dedi...Ah bir bilse sadece onları yemeği sevdiğimiŞimdi diyete girdim ekmek yemicem hep bebeğe yararı dokunucak gıdalardan yiycem.
Vajinayla bacaklarımın birleştiği yer çok ağrıyor bu son 2 haftadır dedim.Sen bu kadar hızlı kilo alırsan vücut su toplar sinirler sıkışır bu ağrımada ondan olur dedi.Dikkat ettimde 2 haftadır bu şikayetlerim var ve bu sürede 3,5 kilo almışım.Kızlar siz siz olun bu kadar hızlı kilo almayın..
Bacaklarıma ve belime çok sık kramp giriyor dedim.sen kalsiyum ağırlıklı demekki fazla beslenmiyorsun dedi.Normalde 5.aydan sonra ilaç veriyoruz dedi ama senin kramplar erken başlamış bu yüzden sana şimdi vericem diyip Osteocare diye kalsiyum hapı verdi.
Bu arada diyodum ya hani amniyosentez dedi diye doktor ben onu yanlış anlamışım ALFAFETAPROTEİN taramasıymış o.kan verdik 1 hafta sonra sonucu alıcaz.bu testle ilgili ayrıntılara Gebelikte AFP (alfa feto protein) - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu linkkten ulaşabilirsiniz:)
GÜnaydın kızlar... Ecem gozun aydın. Ama toplamda 3.5 kılomu aldın ıkı muayene arasındamı okadar aldın anlamadım
canım benimde bazı akşamlar oluyor ama oturmaktan mı acaba dr erken giden sorsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?