17+1 olduk canım ama ultrasonda 17+4gösterıyo
hadi ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz bebişlere iyi bakın
canım okadar alış veriş yapıcaksın ki anlatamam ben her hafta sonu yapıyorum hemen hemen ama çokta severek yapıyorum eşim dışarı çıkmadık mı diyo zaten alış veriş yapamadı diye sinirleniyorsun diye
Kızlar herkese iyi akşamlar , kendinize ve minnoşlara iyi bakın :))
ee dimi ama sinirleniriz tabi ciciler almak istiyoruzzz kuzularımıza ben hala bakıp bakıp bırakıyorum.....
gülcan ıyıyım canım bende. cumartesı bızde görüşeceğiz oğlumla hayırlısı ıle. üçlü test falan yapılacak benımde.
ben daha bir iğne bile alamadım..... hem maddi kriz hemde işte bu saçma korkular... bilmiyorum yaa işallah doğumdan önce bi zıbın filan alabiliriz bu gidişle çocuğun hiçbişeyi olmicak :))))
ben daha bir iğne bile alamadım..... hem maddi kriz hemde işte bu saçma korkular... bilmiyorum yaa işallah doğumdan önce bi zıbın filan alabiliriz bu gidişle çocuğun hiçbişeyi olmicak :))))
bende almadım şimdilik almam zaten erken 1.bebeğimde 9.ayda bi kere inip hepsini bi günde alıp gelmiştik şimdide öyle yapcam
evet güzelim ya daha nekadarda olsa ancak yarısında sayılırız erken geliyo birazcık bana... ne olacağı belli olmuyorki... dediğin gibi insan bir liste yapar sonrada gider bir günde belli bikaç yerden alır alacaklarını hem evde önceden kalabalık etmemiş olur hemde son ay geçmez derler ya o son ayı geçirmek için iyi bir bahane olmuş olur.. dolabını,bakımsal ihtiyaçlarını hazırlarken, alınan kıyafetleri güzelce yıkayıp ütüliyim derken zamanda geçer diye düşünüyorum..... :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Ben çıkıyorum kıslar. Öptüm hepinizi. bye byeeee
aa evet bak ben bunu hiç düşünmemiştim... o durumda buda güzel bi ayrıntı olur tabi :))) zaten doğum şu bu derken sürüyle masraf olacak o dönemde her türlü indirimin başımızın üzerinde yeri var :))))))) -tatlicadiarzu-evet canım bide hepsini topluca bi yerden alınca acayip indirim yapıyolar
ben genelde almaya çalışıyorum bi kaç şey, hepsini bi güne bırakırsak bu sefer de doğuma yakın topluca para çıkacak elden... en iyisi mi şimdiden ufak ufak alıyım diyorum... bi de bu konuda batıl inancım yok benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?