2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

17+1 olduk canım ama ultrasonda 17+4gösterıyo

oohh maşallahhh azcık büyük gidiyo desene... bizim yavrununda 3lü testide çok şükür iyi çıktı düşük risk grubundasınız dedi dr.... bu haberide aldık birde organ taramamız güzel çıkarsa oohh bizden keyiflisi olmaz artık... :))) :Saruboceq: :asigim:

Bende eşime diyorum ki ,alalım şimdi gördüğümüz her şeyi sona bırakmayalım diye, sağolsun annesi zaten gerekli olan çok şeyi almış ama eşim diyor ki sabret ,alıcaz diyor bende hareket özgürlüğüm varken almak istiyorum :))

kızlar eslem sanki eskisi kadar sık girmiyo topiğe dimi?? yoksa banamı öyle geliyo??? bi sorun filan yok demi benim gözümden kaçan???

ee dimi ama sinirleniriz tabi ciciler almak istiyoruzzz kuzularımıza ben hala bakıp bakıp bırakıyorum.....

gülcan ıyıyım canım bende. cumartesı bızde görüşeceğiz oğlumla hayırlısı ıle. üçlü test falan yapılacak benımde.

ee dimi ama sinirleniriz tabi ciciler almak istiyoruzzz kuzularımıza ben hala bakıp bakıp bırakıyorum.....

ben daha bir iğne bile alamadım..... hem maddi kriz hemde işte bu saçma korkular... bilmiyorum yaa işallah doğumdan önce bi zıbın filan alabiliriz bu gidişle çocuğun hiçbişeyi olmicak :))))

gülcan ıyıyım canım bende. cumartesı bızde görüşeceğiz oğlumla hayırlısı ıle. üçlü test falan yapılacak benımde.

özlem giderirsin ogluşunlaaa..güzel çıkar sonuçlarda .ya burası bık aç gündür sakın galıba syf lar pek ilermemış geçmişe göz attımda

ben daha bir iğne bile alamadım..... hem maddi kriz hemde işte bu saçma korkular... bilmiyorum yaa işallah doğumdan önce bi zıbın filan alabiliriz bu gidişle çocuğun hiçbişeyi olmicak :))))

benmde batıl ınançlarım var saç falan kestiremıyorum rapunzel gibi oldum ama kıyfatlerı almak zorundayım hatta herşeyı almak istiyorum mayıs sonuna kadar bı beşik 7 ayda alırız cünkü ben normalde tekırdagın ilçesinde otuyorum orda secenek yok ve herşey çok pahalı küçük yer oldugu için... hazır izimirdeyken herşeyini alcam uyku setı battanıyesine kadar...

bende almadım şimdilik almam zaten erken 1.bebeğimde 9.ayda bi kere inip hepsini bi günde alıp gelmiştik şimdide öyle yapcam

bende almadım şimdilik almam zaten erken 1.bebeğimde 9.ayda bi kere inip hepsini bi günde alıp gelmiştik şimdide öyle yapcam

evet güzelim ya daha nekadarda olsa ancak yarısında sayılırız erken geliyo birazcık bana... ne olacağı belli olmuyorki... dediğin gibi insan bir liste yapar sonrada gider bir günde belli bikaç yerden alır alacaklarını hem evde önceden kalabalık etmemiş olur hemde son ay geçmez derler ya o son ayı geçirmek için iyi bir bahane olmuş olur.. dolabını,bakımsal ihtiyaçlarını hazırlarken, alınan kıyafetleri güzelce yıkayıp ütüliyim derken zamanda geçer diye düşünüyorum..... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

evet canım bide hepsini topluca bi yerden alınca acayip indirim yapıyolar

evet canım bide hepsini topluca bi yerden alınca acayip indirim yapıyolar
aa evet bak ben bunu hiç düşünmemiştim... o durumda buda güzel bi ayrıntı olur tabi :))) zaten doğum şu bu derken sürüyle masraf olacak o dönemde her türlü indirimin başımızın üzerinde yeri var :))))))) -tatlicadiarzu-

ben genelde almaya çalışıyorum bi kaç şey, hepsini bi güne bırakırsak bu sefer de doğuma yakın topluca para çıkacak elden... en iyisi mi şimdiden ufak ufak alıyım diyorum... bi de bu konuda batıl inancım yok benim...

ne güzel canım ya alıyosun demek.. benim yakın bir akrabamın başına gelen kötü şeyler var etkisinden hala çıkabilmiş değilim.... ayrıca ödemede başka önceliklerimiz var şu soralar... krizde mali durumumuzu iyi yönetmemiz lazım.. gidişat şimdilik iyi olacak gibi gözükmüyor.... o yüzden biz biraz daha ertelemek istiyoruz.... ama alanlarada Allahım sağlıkla huzurla güzelliklerle giydirmek nasip eylesin sağ salim kucağımızda görelim hepimiz bebeklerimizi o güzel günleri bende iple çekiyorum ama yaşadıklarımdanda sıyrılamıyorum...... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…