2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim sağlıklı olsunda inşallah yarın gösterir ama en azından yarında görüceksin ben daha 27 gidicem detaylı ultrasyona 2 de kendi dr gidicem :) daha çok var kızımı görmeme

Amanın yaramaza bak sen. Göstermedi demek he. Olsun cnm üzülme. Sağlığı yerinde ya önemli olan o. Yarın belki gösterir cnm. :teselli:

gulcan ınanmıorum ya hakkaten mı ogrenemedın.sen dogurunca gorecen artık kız mı erkek mı:)neyse belkı yarın gosterr ne dıyelım saglıgı ıyımıs ya

bencede doğru dedin a.s.

canım benim sağlıklı olsunda inşallah yarın gösterir ama en azından yarında görüceksin ben daha 27 gidicem detaylı ultrasyona 2 de kendi dr gidicem :) daha çok var kızımı görmeme

evet yarında görecegimmmm ama ben bugun alışveriş yapmak istıyodummm.....yarına kaldı artık napalım geç olsun da güç olmasınnnn.....

Aslında haklısın , sonuçta o bu işte deneyimlidir daha kısa sürede bitirir bir de son aylarda harbiden zor oluyormuş... Bakalım bu ay gözümü karartabilirsem son iki aydır aynı şeyi söylüyorum:CüvCüv:

Canım senin bebiş utangaç artık kanıtlandı he he , neyse sağlığı çok çok iyi olsunda , gerisi yalan ...

Hade hade cesaretleri toplayalım , bir dahakine kadına teslim edicez acı konusunda ise doğum öncesi tatbikat olur ...

Amanın yaramaza bak sen. Göstermedi demek he. Olsun cnm üzülme. Sağlığı yerinde ya önemli olan o. Yarın belki gösterir cnm. :teselli:

gulcan ınanmıorum ya hakkaten mı ogrenemedın.sen dogurunca gorecen artık kız mı erkek mı:)neyse belkı yarın gosterr ne dıyelım saglıgı ıyımıs ya

sormayın arkadaslar ya kara bahtım kör talıhımmmm...hala ögrenemedım ......çok üzüldümmmm ama benım zıpa geçirmiş bacak arasından kordunu oooo keyfe bakkk

canım sağlıklı ya çok sukur. ınsallah yarın ogrenırsın canımm

gulcancım bence doktora gıderken cınsıyetını ogrenecem dıye gıtme. senın ınadına gostermıyo bellı.

valla bu bebek bizden uyanık......eee zaten şunun şurasında doguma ne kaldı dimi....kendı keyfı yerınde olsun da napalım enınde sonunda ögrencez saklayamıcak bı yere kadarrr

sen böyle diyince ben bile heveslendim. Bende kendim yapıyorum ama artık zorluyor hakkaten ya

hiç zorlamayın kendinizide bebişlerinizide... yazıktır valla bebeciklere içerde sıkışıp tepişiyolar boşu boşuna :))... böyle bir rahatlık varken değerlendirmek lazım bence güzelim ya..... kaydirigubbakcemile2

valla bu bebek bizden uyanık......eee zaten şunun şurasında doguma ne kaldı dimi....kendı keyfı yerınde olsun da napalım enınde sonunda ögrencez saklayamıcak bı yere kadarrr

inatçı sıpa yaa çok komikler ne işi var kordonun bacak aranda sal be çocum görelim nevar neyok demi ama :)))))))))))))) üzülme sen annesi yarın kesin sölicek bence :))))) ozaman yarının şerefine ilk hediyesini alırsın bebişinin belki annesiii :))))) a.s.

dogum sırasındada ınat edermıs cıkmazmıskaydirigubbakcemile3 saglıgı sıhhatı yerınde ya o yeter annesi tek sorun cınsıyetı olsub. kac haftalık oldu

canım sağlıklı ya çok sukur. ınsallah yarın ogrenırsın canımm

inş. yarına gösterır...:Saruboceq::Saruboceq:
sizler nasılsınız arkadaslar bebişleriniz nasıl geçmişi okuyum güzel haberler vardır ınş...

evet yarında görecegimmmm ama ben bugun alışveriş yapmak istıyodummm.....yarına kaldı artık napalım geç olsun da güç olmasınnnn.....

canım okadar alış veriş yapıcaksın ki anlatamam ben her hafta sonu yapıyorum hemen hemen ama çokta severek yapıyorum eşim dışarı çıkmadık mı diyo zaten alış veriş yapamadı diye sinirleniyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…