bir de size bir şey söyleyeyim mi. ben dört aydır düzenli kahvaltı yapıyorum ve inanın bıktım kahvaltıdan. her sabah her sabah aynı şey çekilir mi derdi bir arkadaşım eskiden de gülerdim. hakikaten ya öyleymiş. sabahları ne yiyeceğimi şaşırıyorum
Herkese günaydın,
Mozijiku geçmiş olsun. Ben de önümüzdeki hafta Salı falan gideceğim aşıya. Umarım acıtmaz::))))
mozı gecmıs olsun canım ıns cok agrı cekmeden atlatırsın.sen atlattın ne gusel
Tşk ederim kızlar. Darısı başınıza kaydirigubbakcemile2
ay kızlar ruyamda bı bebek emzırıodum ama o benımkı dıılmıs.sonra makıneyle sut sagdıgımı gordum ama sut nası gelıodu anlatamam 2 dkda bıberonu doldurmustu.ama o emdıkce ben huylanıodum umarım gercekte de oyle olmas:)bı de sag gogsumden daha fazla gelıomus sozde.haa dıorum sag gogsumdekı damarlar daha belırgındı ondanmmıs demekkı:))
akşam rüyamda gene doktordayım ultrasonla cinsiyetini görmeye çalışıyoruz iki gecedir aynı rüyalar yarın göstermicek bebişim bence elimiz boş döncez
akşam rüyamda gene doktordayım ultrasonla cinsiyetini görmeye çalışıyoruz iki gecedir aynı rüyalar yarın göstermicek bebişim bence elimiz boş döncez
seybay ne güzel darısı başıma.
cinsiyetler ne zaman belli olacak acaba?
sevbay canım ne güzel ya ayyy içim bi hoş oldu
seybay gözün aydın canım.Senin üçüzmüydü?
Evet canım üçüz...
gözün aydın canım bede tam 18+1 günlükken hissettim net olarak o günden sonra her uzandığımda hissediyorum babası bile hissediyo artık... maşallah...
valla dün de ben eşimin elini koydum ama o hissedemedi..
hadi canım gözün aydın....çok sevindimm:)
sağolasın canım..
hayırlı olsun mısır patlakları. Ayyy seninki daha bir farklı olacak. Üçü amma kaynatır artık anneciklerinin karnında....
Ben de sabırsızlanıyorum ilerde nasıl hareketlenicekler acaba büyüyünce..
seybay gozun aydın canım 3üzlerın tekmesı daha baska oluodur ha ne guzek sırayla bi bırı,bı bırı..
sırayla mı olur topluca mı olur bilemiyorum artık...
SEYBAY canım 3 tane senin kıpırtılar hiç bitmicek super :) doğumdan sonra zorlanıcaksın biraz varmı yardımcı olucaklar
canım herkes gibi anne kayınvalide ikilisi dönüşümlü bakıcaz artık..hele bi o günleri sağlıkla görebilsek inşallah..
ya denızcım pekı belırtıler ne yonde sendekı?
gamma hiç oyle deme belli olmaz güzelim ben bir umut dr sordum bugun acaba cinsiyetini görürmüyüz diye pat soyledi ama artık benimde ruyalarıma girmeye başlamıştı :)
Umarım yarın güzel haberlerle gelirsin
ayy niye göstermesın canım. bu sefer öğrenırsın. birazdan gülcanda gelir bakalım onun inatçısının cinsiyeti neymiş
erkek gibi ama bana kız gibi geliyor :uhm:
herkese günaydın,
bircancım bende bu sabah 5 te uyandım bidaha da uyuyamadım. Yatağın içinde dön dur aynen birde mide yanması başladı kalktım süt içtim iyi geldi biraz.
ecem oğluşun hayırlı olsun canım. Ben de 1 ay önceki kontrolde 2 kilo almıştım. Son üç haftada da 2,5 kilo almışım . Felaket iştahım açıldı doktorum ne diyecek bakalım.
mozijiku geçmiş olsun. Ben de önümüzdeki hafta salı falan gideceğim aşıya. Umarım acıtmaz::))))
pembemavi bende ayakta çok yoruluyorum. Hele bir de doktor yasakladı. Kesinlikle ayakta fazla durma dedi.öyle olunca da dışarı çıkamıyorum neredeyse ama napalım herşey bebelerimiz için. Kahvaltıda bende bıktım. Eşim de tam tersi haftaiçi kahvaltı yapmadığı için haftasonu kahvaltısını tam istiyor. Illaki değişik bişiler olacak.
seybay hayırlı olsun mısır patlakları. Ayyy seninki daha bir farklı olacak. üçü amma kaynatır artık anneciklerinin karnında....
ıns once saglıklı sonra gonlune gore olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?