2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım evde biraz daha rahat bu iş.ben kahvaltı yapmadan cıkıyorum yola. iş yerindede poğca falan yemıyorum hamılelıgımden bu yana.

gerçi eşinlemi yapıyorsun kahvaltıyı bilmiyorm bende tek yapmaktan hoşlanmıyorum.

Herkese günaydın,

Bircancım bende bu sabah 5 te uyandım bidaha da uyuyamadım. Yatağın içinde dön dur aynen birde mide yanması başladı kalktım süt içtim iyi geldi biraz.

Ecem oğluşun hayırlı olsun canım. Ben de 1 ay önceki kontrolde 2 kilo almıştım. Son üç haftada da 2,5 kilo almışım . Felaket iştahım açıldı doktorum ne diyecek bakalım.

Mozijiku geçmiş olsun. Ben de önümüzdeki hafta Salı falan gideceğim aşıya. Umarım acıtmaz::))))

Pembemavi bende ayakta çok yoruluyorum. Hele bir de doktor yasakladı. Kesinlikle ayakta fazla durma dedi.Öyle olunca da dışarı çıkamıyorum neredeyse ama napalım herşey bebelerimiz için. Kahvaltıda bende bıktım. Eşim de tam tersi haftaiçi kahvaltı yapmadığı için haftasonu kahvaltısını tam istiyor. İllaki değişik bişiler olacak.

Seybay
hayırlı olsun mısır patlakları. Ayyy seninki daha bir farklı olacak. Üçü amma kaynatır artık anneciklerinin karnında....

seybay gozun aydın canım 3üzlerın tekmesı daha baska oluodur ha ne guzek sırayla bi bırı,bı bırı..
mozı gecmıs olsun canım ıns cok agrı cekmeden atlatırsın.sen atlattın ne gusel
pembe o agrılar oluo canım hatta ben pc basında otrmaktan mı dıodum dıılmıs sonra gectı.çatılar doguma hazırlanıomus sımdıden yavas yavas acılıomus ondan oluomus
ecem hayırlı olsun oglusun gercı bılıodun ama kesınlestı artık saglıkla gelsın ıns
var mı atladıgım bısey?

SEYBAY canım 3 tane senin kıpırtılar hiç bitmicek super :) doğumdan sonra zorlanıcaksın biraz varmı yardımcı olucaklar

ay kızlar ruyamda bı bebek emzırıodum ama o benımkı dıılmıs.sonra makıneyle sut sagdıgımı gordum ama sut nası gelıodu anlatamam 2 dkda bıberonu doldurmustu.ama o emdıkce ben huylanıodum umarım gercekte de oyle olmas:)bı de sag gogsumden daha fazla gelıomus sozde.haa dıorum sag gogsumdekı damarlar daha belırgındı ondanmmıs demekkı:))

akşam rüyamda gene doktordayım ultrasonla cinsiyetini görmeye çalışıyoruz iki gecedir aynı rüyalar yarın göstermicek bebişim bence elimiz boş döncez

hayır olsun elaa. ben hamıle kalmadan once gormustum. oğlumu emzırıyordum:) inşallah oda olacak..

gamma hiç oyle deme belli olmaz güzelim ben bir umut dr sordum bugun acaba cinsiyetini görürmüyüz diye pat soyledi ama artık benimde ruyalarıma girmeye başlamıştı :)
Umarım yarın güzel haberlerle gelirsin

akşam rüyamda gene doktordayım ultrasonla cinsiyetini görmeye çalışıyoruz iki gecedir aynı rüyalar yarın göstermicek bebişim bence elimiz boş döncez

ayy niye göstermesın canım. bu sefer öğrenırsın. birazdan gülcanda gelir bakalım onun inatçısının cinsiyeti neymiş

ya ben bu gece rüyamda bebişiin ayakını gördüm. Karnıma dokunuyorum bi kere ayak hissediyorum. Hemen kocişe sesleniyorum aşkım gel bak ayağını hissediyorum diye. Sonra ne alakysa çocuğun ayağını çıkarıyorum bakıyoruz. Ama böle minicikkkkkk annem yerim ben onu. :asigim:

Ayyyy cnm çok sevindim ya. Kimbilir 3 ünün tekmesi nasıl olcak kaydirigubbakcemile3 ya resimlerini yüklesene birgün seybay çok merak ediyorum.[/QUOTE]

Mojiku canım resimleri var ama artık üçü bir arada göründüğünde pek anlamlı resim olmuyor..profilimde var bi tane küçükler o zaman..

seybay ne güzel darısı başıma.

cinsiyetler ne zaman belli olacak acaba?

Canımcım benim dr.netlik kazanasıya kadar pek söylemeye yanlısı değil..sıkıştırıyorum ama..napalım sabretcez...

sevbay canım ne güzel ya ayyy içim bi hoş oldu

valla benim de içim bi hoş oldu...

gamma hiç oyle deme belli olmaz güzelim ben bir umut dr sordum bugun acaba cinsiyetini görürmüyüz diye pat soyledi ama artık benimde ruyalarıma girmeye başlamıştı :)
Umarım yarın güzel haberlerle gelirsin

ayy niye göstermesın canım. bu sefer öğrenırsın. birazdan gülcanda gelir bakalım onun inatçısının cinsiyeti neymiş

inşallah canlarım

sen naısl oldun canım ben iyi gibiyim ama uykusuzluktan halsizlik var

BENDE ÖĞRENENE KADAR BİR GÜN KIZ BİR GÜN ERKEK BEBEK GÖRÜYORUDUM İNSNA ÇOK ETKİLENİYOR YA AMA AZ KALDI YARI ÖĞRENCEZ KIZ MI ERKEK Mİ OLEYYhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:

ıns once saglıklı sonra gonlune gore olur canım.

amin canım gerçi cinsiyeti önemli değil kız da erkekde gerçekten fark etmiyor ama şimdi sizler öğrendikce bende merak etmeye başladım zaten çok az kişi kaldık öğrenmeyen inşallah hayırlı evlatlarımız olur kız da erkekde bir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…