2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dışarıda yemek yerken iki kere düşünmek lazım tam bir rezalet. yazıyı okudum ama videoyu izlemeyi içim kaldıramadı. bakmadım.

pembe sabah yıyemıyorsan arada tatlı nıyertıne ye:) bır kaç çeşit dene. bende zor begendım

ERKEKLERıN KADINLARDAN RıCASIDIR

(Yakarış)

Pembe dizilerdeki sahte aşk nağmelerini bizden duymaya çabalamayın çünkü onlar gerçekten rol yapıyor ve kabak bizim başımıza patlıyor.

Bir SMS gönderdiğiniz zaman ilk 10 saniyede cevap gelmeyince ikinci SMS'te 'Orda mısın???' diye sormayın. Kesinlikle oradayızdır..!

Mağazada gelinliklere bakıp 'Aaaa ne güzeeel' dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!

Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir.

Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.

Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.

'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız…

Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.

Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

Biz erkekler gerçekten basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında sadece acıkmışızdır ve sadece ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan 'ekmek niçin masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın zira tüm erkekler edebiyatçı değildir…

Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın…

Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın…

Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.

En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.

Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir bizim için.

Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili

Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte..! Lütfen bizi zorlamayın..?

Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. Mavi kotun üstüne her renk ve desen blüz giyilebilir.

Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..!

Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır…

Bizi anlamaya çalışın; ancak bizi anlama işini lütfen fazla abartmayın çünkü çok kolay anlaşılır erkekler.

Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden ziyade bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır…

Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar… Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz… Yapılmamalı da. Bizi zorlamayın..!

Aylarca süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, mutlaka bir doktora gidin.

Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin…

30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir.

Son düzenleme:
Aynı konunun 3 versiyonu...
1- Kadın/Erkek
2- Kadın/Kadın
3- Erkek/Erkek
1.Versiyon Kadın / Erkek: Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır?

Kadın: Saçımı kestireyim mi?
Erkek: Olur.
Kadın: Ama kıyamıyorum.
Erkek: Öyleyse kestirme.
Kadın: Canım değişiklik istiyor...
Erkek: O halde kestir.
Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.
Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.
Kadın: Beni tanıdığında kısaydı.
Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'.
Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor.
Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.
Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi?
Erkek: Kat kat.
Kadin: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.
Erkek: Bırak perçemli olsun.
Kadın: Çok yorucu.
Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.
Kadın: O zaman asla uzatamam.
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.
Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!!
Erkek: ?!?!?!?!!

2.Versiyon Kadın / Kadın:

1.Kadın: Ah şekerim saçını mı kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun!!!
2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...??
1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa aynı kesimi bende denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum.
2.Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün.... Bak söyle şuralarından kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım.
1.Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin. Keşke benim de boynum seninki gibi olsa. En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum.
2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var... Giydiğin her şey sana öyle yakışıyor ki… Bir de benim şu kısa kollarıma bak. Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu?
Vır vır vır, dır dır dır...

3.Versiyon Erkek / Erkek:

1.Erkek: Saçını mı kestirdin?
2.Erkek: Evet
1.Erkek: Sıhhatler olsun abi!..
2.Erkek: Sağol...

Olay budur ! ...

(ınternetten alıntıdır. Yazarı bilinmiyor)

Bööööök ben videoyu izledim iğrenç ötesi ama onlar türk değil ki, türklerin bu kadar iğrençleşeceklerine inanmıyorum , yine de ben de orda yemem artık .....

canım ona bakarsan dışarda hiç bir yerde yemek yememek lazım

Haklısın , canım ama bezen alışverişe falan çıkınca mecbur yiyorsun , benim de şu prensibim var izlediğim bir filmden sonra mümkün mertebe garsonları kızdırmamaya çalışıyorum , çünkü mutfakta beler olabileceğini bilmiyoruz cokacimcoook

ERKEKLER MELEKTıR

Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın
dallarını keserken baltasını suya düsürür.

"Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve

"Ne diye bağırıyorsun?" der.

Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.

peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. ormancı"hayır" diye cevaplar.

Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.

"Baltan bu muydu? "ormancı yine
"hayır" diye cevaplar.

peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.

"baltan bu muydu?" ormancı "evet" der.

Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser.

Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar.

"ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der.

Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner.

"Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı "evet" der.

Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der.

Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur.

Bu hikayeden alinacak ders :

'Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir.'

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )

VAR MI DAHA ÖTESı ????????

yaaaaaaaaaa kızlar, işyerinde bir abla bana kızdı, fookopi makinasında çok miktarda radyasyon yayıyormuş, bende işim gereği oldukça çekiyoum fotokopi, bilmiyordum böyle bir şeyi, iş yerinden hiç bir kimsede uyarmadı mı beni, çok üzüldüm ya ben bundan habersiz 4,5 aydır fotokopi çekiyorum, o kadar çok şey araştırırım amabuna hiç rastlamamıştım, bilmeyen arkadaşlar varsa dikkat edin,

Bayanlar merhaba;
Ben aslında potansiyel bir Kasım annesiyim Allahın izniyle inşallah, ama söyle bir sorunum var; yurtdısında yasıyorum ve sırf üçlü testimi yaptırabilmek için Türkiyeye gelecegim. Sizlerin bir kısmının yaptırmış, diğer kısmında yaptırmak üzere oldugunu düşünerek en saglam bilgiye sizden ulasabilecegimi düşündüm:) Bu üçlü testin sonuçlanması kaç gün sürüyor? Nasıl bir işlem yapılıyor? Ve İstanbul Anadolu Yakasında bu testi yaptırmamı önerebileceğiniz bir yer varmı???

Selam canım. 3 lü testimin sonucunu 2 gün sonra almıştım. Sadece senden kan alıp ordaki değerlerine bakıyorlar.

3lu test ıcın once kan verıyosun.daha sonra da ultrasonla karından bakılarak bebegın bazı kemıklerı ölculuo ve kan sonuclarıyla bu olcum sonucları ankara duzen labratuvarına gonderılıo.bu kadar yanı.ama sonuclar ıcın bellı bı gun yok.kımımızın 3 gunde cıktı kımımızın 10 gune kadar uzadı.ıns senın de sonucların guzel cıkar.

Günaydın eylül anneleri.

Ben çok sık yazamıyorum ama gelişmelerinizi takip etmeye çalışıyorum. Gebeliğimi öğrendiğimden beri raporluydum. Buğün raporumun son günü kısmet olursa pazartesi iş başı yapacağım. Kasıklarımdaki ağrılar nedeniyle evde sürekli yaptıyordum. Şu an daha iyiyim. 1-2 gün gidip işyerinde deneme yapacağım sorun oluyormu olmuyormu. Ama ben paranoyak olduğum için normal ağrıyla anormal ağrıyı karıştırabiliyorum. Sizinde kasık bölgenizde tek taraflı ağrılar oluyormu? Bzen adet sabcısı gibi sancınız oluyormu? Bebeklerinin hareketlerini hissedenn anneler kasık bölgesindemi hissediyorsunuz;. Ben çoğunlukla bu bölgede bazen göbeğime yakın yerde hissediyorum da.

ışyerinde bir sorun yaşamazsam size daha fazla katılabilirim sanırım. ışe başlayınca arşivde istirahat edebileceğim bir yer de ayarlamak istiyorum. 3 aydır yatınca tam gün oturmak zor olur diye korkuyorum. Bundan önce 18 haftalık bir düşüğüm oldu o nedenle böyle paranoyak oldum. Sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun olurum.

ınşallah vakti geldiğinde burdan birbirimizin doğum haberlerini de alırız. Düşüncesi bile çok heyecanlandırıyor insanı.
Hayırlı cumalar......

oncelıkle gecmıs olsun.ıns bu bebegınısaglıkla kucaklarsın.o tek taraflı kasık agrıları bende de oluo bıcogumuzda oldugu gıbı.onemlı olan dınlenınce gecıo olması.bebegın hareketlerını de ben kasık bolgemde dııl daha yukarıda hıssedıorum.gobek delıgımın 2-3 parmak altında falan.ama endıse etmenı gerektrcek bı durum oldugunu sanmıorum.tekrar gecmıs olsun

Merhaba canım , öncelikle geçmiş olsun ...Doktorun sana rapor verdiğine göre bildiği bir şeyler vardır sen bunu dert etme. Kasık ağrılarına gelince ben de bazen sağ da bazen solda sürekli olmayan ufak ağrılar oluyor bunları normal karşılıyorum , rahmin büyüyor ve onu tutan bağlar buna neden olabiliyor . Bebek hareketlerine gelince ben yeni yeni hissediyorum net bir şey diyemem maalesef , daha çok erken benim için ...Sen de canım ilk kötü deneyimini düşünüp evham yapma o ayrı bu ayrı , güzel şeyler düşün :CüvCüv:

Geçmiş olsun cnm. Ağrıların normal. Hemen hemen hepimiz yaşıyoruz bunu. Bebekler artık hızlı büyüme evresine girdiler çünkü. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inş.

Sağol canım dikkate alıp cevap yazdığın için.

canım inşallah ogünlerde gelir hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi

benimde ilk zamanlar düşük tehlikem vardı ama rapor almamıştım dr vermeseni karşılık hareketlerine dikkat et yeter ağır kaldırma benim müdürüm bu konuda çok iyi kesinlikle o bana kızıyor onu şunu yapma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…