2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay bugun o kadar işim var kı gtmeden kalan utulerı yapıcam,son kez bı ustten temızlık yapıcam,kocişe dolaba yemek yapıcam,valızımı hazırlıcam,carsıdan ayırttıklarımı alıp gelıcem:bbo:

son görüşmeden bu yana 3 cm uzamıs teyzesi:) 70 gr da kılo almıs. ahh yerim ben onu yaa. elacım eymenın varmı bazı yıyeceklere ozel tepkısı

masalllah teyzesı yer onu.kuzucuk ya.hergun meyvelı yogurt yıyorum delırıo o zamanbı de gunes ısıgına cıkınca ozellıkle normalden farklı hareketlı oluo.

afıyet olsun pembe.arada tahıl gevreğide dene. yıyebılıyorsan yavrucuklara çok faydalıymıs

bir hastaneye bir şikayet yazdım 24 martta, şimdi cevap gelmiş.!! beceremeyeceklerse acaba neden web sitesi kurarki kurumlar?

of msms cim aldım ama hiç canım çekmiyor. güç bela iterek yiyebilirim ancak. yanaşmıyorum. neyse güzel bir kahvaltı oldu ama. herese tavsiye ederim kılzar çalışanlar hafta sonu yapsaın zeytin peynirini bol koyun salataya.

Canım benim de ağzım boş durmuyor hatta eşim dalga geçiyor , diyor ki aaa yarım saat geçti sen bir şey yemiyormusun deli beni sinir ediyor ...

Bu arada kuyruk sokumumu 2 sene önce düşerek çatlatmıştım , geçmişti ama dr. o zaman ağır hiç bir zaman kaldırma ağrır demişti , şimdi ağrıyor ara ara ama magnezyum iyi geldi sanki 3 gündür içiyorum en azından bacağım sokakta tutulup kalmıyor .

magnezyum eksikliğinde oluyormus canım kalsıyum değil. oyle duymustum. ben yorulunca kılıtlenıyorum sag bacak tutmuyor adım atamıyorum

Magnezyum kesinlikle iyi geliyor , özellikle hamileliğin başında yeşil bitki yiyemeyen bayanlar varsa benim gibi , onlarda daha sık görülür dedi doktor .

Günaydın Kızlar, hepinize hayırlı cumalar,

Mehmet Uhri

Canım çok güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler , resmen gözlerim doldu okurken senağlama

Ecem bu arada paşan hayırlı olsun , oleyyyyy erkekler hala önce :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…