2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim amirimde iyi insan halden anlıyor. Diğer gebeliğimde rahatsızsan acil işinde yoksa git evinde dinlen diyordu. Baen 3 de falan eve gelip uyuyordum. Şimdide arşive koltuk 2-3 tane koltuk koyup işim olmadğında orada uzanmayı planlıyorum. Doktorum şikayetlerin artarsa gel 1 ay daha rapor vereyim dedi. Ama ben artık hatalak bir hamile değil normal bir hamile olmak istiyorum.

mozi hakikaten acayip bir şey oldu. :)

ben başka şeyler okumaktayım şu an ikiz anneleri felan filan lay lay laaay :)

arkadaşlar merhaba.iki gün yoktum yine ama takip ettim yazılanları.geçmişi okumazsam içim rahat etmiyor ama bu sefer hızlı geçtim biraz:)geçmiş olsun hasta olan annişler ,hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz cinsiyetini öğrenen annişler.

bu arada bende dün doktora gittim tekrar.akıntı ve tansiyon için.tansiyon hala var ama doktor artık kilo almayı yavaşlat (nerdeyse yuh dicektide neyyse :) )ayda 1,5 kg ancak dedi.tansiyonun daha fazla olur bu sebepten hele de son aylarda dedi.diyet listesi verdi 2000 kalorilik.akıntı içinde bol su iç dedi.zaten sizden gördümdü canım arkadaşlarımm 3 gündür suyu fazlalaştırdım biraz daha iyimiş şimdi tahliller şükür.
çatlak kremi için mustela yada bonal alabilirsin dedi bilginiz olsun.bebeğimde iyiydi çok şükür ayy yavrum benim hareketliydi.artık boyunu tam söyleyemiyormuş kıvrıldığı için:)

mart 09 cum hayırlı olsun seninde bebişin sağlıkla gelsin inşallah.ben koşuyolu medipol bahar çağlar'a gidiyorum.52,00 TL ödedim ssk anlaşmalı 3'lü test için ve bir hafta sonra aldım sonucunu.çok güzel bir hastane tavsiye ederim.ama Delta Hospital Sevgi Hn var Küçükyalı'da.Dragos'ta Dragos Şifa Hastanesi Tahir Tosyalı.onlarda çok iyi ve fiyat olarakta çok daha uygundur bilgin olsun.

canım benim çoooooooooook sevindim evet su iç bol bol. bebeğinde iyiymişhihoyyyt

KISLAR HERKESE MERHABA
DOKTORDAN GELıYORUM.
CıNSıYETıNı ÖĞRENJDıM ARTIK BENıDE LıSTEYE EKLEYEBıLıRSıNıZ...
kaydirigubbakcemile5
BıR PRENSESıM OLUCAK
:teytey:

bu arada ıstanbul'lu annişler
Hznbil
Fbozkurt
Ecem 87
Ecem 84
Begüm 84
Glnz
Msms
Eslem
Aussie
Sad
diye hatırlıyorum eksiğim yoktur umarım.Var ise de ekleyin lütfen.Buluşalım artık arkadaşlar.27 Nisan diyorsanızolur diyorum.yer karşı sanırım ama Bakırköy demeyin hiç bilmiyorum gitmeyi bile.

EŞıME SıNıR OLDUM AMA.
ERKEK ıSTıYODU O. AMA KIS OLURSADA HAYIRLISI TABı FALAN DıYODU ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞTI ESPRıYE VURDU AMA BÜTÜN YOL BOYUNCA BENı SıNıR ETTı...
HEMŞıREDE NE DESE BEĞENıRSıNıZ.
SEN NE KOYDUYSAN O OLDU.KROMOZOMLAR SENDE. :teytey:

canım benim çoooooooooook sevindim evet su iç bol bol. bebeğinde iyiymişhihoyyyt
canım benimm çok sağol,hepimizin bebişleri iyi olsun inşallahhhh tabi bizdee annişleridee:)
KISLAR HERKESE MERHABA
DOKTORDAN GELİYORUM.
CİNSİYETİNİ ÖĞRENJDİM ARTIK BENİDE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİNİZ...
kaydirigubbakcemile5
BİR PRENSESİM OLUCAK
:teytey:

hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesin şeker.a.s.

kızııımm güüül gül yarıldım yaaaa!!! sen ne koyduysan o oldu diyo yaaa:roflol::roflol:

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar. nasılsınız bebişler nasıl?? bu arada topik pek bi sessiz bu ara pek gelen giden yok hayırdır havalar düzeldi diye yarularla gezmeye mi kaçıyor anişler

canım öncelikle tebrik ederim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. hemşireyede helal olsun çok doğru söylemiş :roflol:

Ayfercim Cnm geçmiş olsun. Dikkat et kendine bacım suyunu iç, diyetini yap. Kuzucuğunda iyimiş çok sevindim maşallah

Honeysuckleli hayırlı olsun prensesin. Çok sevindim. Hemşireyide çok tuttum ne güzel cevap vermiş kaydirigubbakcemile5

özgecim sağol canımcım.aman sizde kendinize iyi bakın su için bol bol.

bu arada güme gitmesin tekrarlıyom
bu arada İstanbul'lu annişler
Hznbil
Fbozkurt
Ecem 87
Ecem 84
Begüm 84
Glnz
Msms
Eslem
Aussie
Sad
diye hatırlıyorum eksiğim yoktur umarım.Var ise de ekleyin lütfen.Buluşalım artık arkadaşlar.27 Nisan diyorsanızolur diyorum.yer karşı sanırım ama Bakırköy demeyin hiç bilmiyorum gitmeyi bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…