canım inşallah ogünlerde gelir hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
benimde ilk zamanlar düşük tehlikem vardı ama rapor almamıştım dr vermeseni karşılık hareketlerine dikkat et yeter ağır kaldırma benim müdürüm bu konuda çok iyi kesinlikle o bana kızıyor onu şunu yapma diye
arkadaşlar merhaba.iki gün yoktum yine ama takip ettim yazılanları.geçmişi okumazsam içim rahat etmiyor ama bu sefer hızlı geçtim biraz:)geçmiş olsun hasta olan annişler ,hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz cinsiyetini öğrenen annişler.
bu arada bende dün doktora gittim tekrar.akıntı ve tansiyon için.tansiyon hala var ama doktor artık kilo almayı yavaşlat (nerdeyse yuh dicektide neyyse :) )ayda 1,5 kg ancak dedi.tansiyonun daha fazla olur bu sebepten hele de son aylarda dedi.diyet listesi verdi 2000 kalorilik.akıntı içinde bol su iç dedi.zaten sizden gördümdü canım arkadaşlarımm 3 gündür suyu fazlalaştırdım biraz daha iyimiş şimdi tahliller şükür.
çatlak kremi için mustela yada bonal alabilirsin dedi bilginiz olsun.bebeğimde iyiydi çok şükür ayy yavrum benim hareketliydi.artık boyunu tam söyleyemiyormuş kıvrıldığı için:)
KISLAR HERKESE MERHABA
DOKTORDAN GELİYORUM.
CİNSİYETİNİ ÖĞRENJDİM ARTIK BENİDE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİNİZ...
kaydirigubbakcemile5
BİR PRENSESİM OLUCAK
:teytey:
canım benimm çok sağol,hepimizin bebişleri iyi olsun inşallahhhh tabi bizdee annişleridee:)canım benim çoooooooooook sevindim evet su iç bol bol. bebeğinde iyiymişhihoyyyt
KISLAR HERKESE MERHABA
DOKTORDAN GELİYORUM.
CİNSİYETİNİ ÖĞRENJDİM ARTIK BENİDE LİSTEYE EKLEYEBİLİRSİNİZ...
kaydirigubbakcemile5
BİR PRENSESİM OLUCAK
:teytey:
EŞİME SİNİR OLDUM AMA.
ERKEK İSTİYODU O. AMA KIS OLURSADA HAYIRLISI TABİ FALAN DİYODU ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞTI ESPRİYE VURDU AMA BÜTÜN YOL BOYUNCA BENİ SİNİR ETTİ...
HEMŞİREDE NE DESE BEĞENİRSİNİZ.
SEN NE KOYDUYSAN O OLDU.KROMOZOMLAR SENDE. :teytey:
EŞİME SİNİR OLDUM AMA.
ERKEK İSTİYODU O. AMA KIS OLURSADA HAYIRLISI TABİ FALAN DİYODU ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞTI ESPRİYE VURDU AMA BÜTÜN YOL BOYUNCA BENİ SİNİR ETTİ...
HEMŞİREDE NE DESE BEĞENİRSİNİZ.
SEN NE KOYDUYSAN O OLDU.KROMOZOMLAR SENDE. :teytey:
nasılsınız kızlar? bugün topik sakin galiba...
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar. nasılsınız bebişler nasıl?? bu arada topik pek bi sessiz bu ara pek gelen giden yok hayırdır havalar düzeldi diye yarularla gezmeye mi kaçıyor anişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?