2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ecem senin migren rahatsızlığın var mıydı önceden?

canım benim hiç endişelenme çünkü kan şekerin düşüyor..yanında kesme şeker taşı ve aç kalmamaya çalış eğer çok aç kalırsan yemekten önce mutlaka kesme şeker ye 10 dk. sonra yemeğini ye..bende bunları yaşadım ve halen daha yaşıyorum..ama artık anlıyorum titremeye başlıyınca hemen şeker atıyorum ağzıma..ama içinde kuşku varsa dr ara canım..

canım tavsiyem tansiyonunu ölçerek tuzlu yemek yada limon içmek yöntemine başvur.doktoruna sorsan iyi edersin ama yediğin birşeyde dokunmuş olabilir dün için aynı şeyleri bende yaşıyorum ara sıra.tansiyon aleti sipariş verdim yüksek tansiyonum çıktı hamilelikte çünkü.

bence arkadaşlar ya anadolu yakası kadıköy - eminönü vapur iskelesinde ya da avrupa yakasında eminönü -kadıköy iskelesinde buluşalım.mecidiyeköy'de olabilir.ortak nokta en azından herkese sanırım.

bana eminönü uyar kızlar..

gülay ben antalyadayım mothercarein indirim standından aldım. hepsi düz beyaz. önce resimlilere /renklilere gitti elim onlar pahalı sonra beyazları gördüm. 7'li si sanıım 24-25 tl. ye aldım aaa dedim deli miyim. beyaz alırım. zaten iç giyim bu. yarı yarıya % 30-40 daha ucuz.

teşekkürler kızlar..şimdi kayınvaldemlere gidicem yakınlar bize çok şükür onlarda 2 türlü tansiyon aletide var ..tansiyonuöu ölçüyüm.geçmezse artık doktorumu arıycam...Bende migren yoktu canım..sadece hamile kaldığımdan beri doktor ne zaman tansiyonumu ölçse düşük çıkıyordu o kadar...şu şekeri bi deniyim bakıyım..

slm kizlar herkes iyidir umarim.yoktum ne zamandir bebislerde iyidir insallah..
ben citcitli atletleri eltimden aldim.nasilsa cabuk büyüyolar ona vericegim parayla yavruma baska seyler almayi düsünüyorum.haftaya bebek odasinida ismarliycaz.odayi hazirlamaya baslayan varmi?

pembecim evet canım seninkiler ikiz olduğu için kilolarıda bundan dolayı normal bir bebekden düşük olabilir...özellikle mothercare den aldıklarını bence ilk 1 belki 2 ay için tiny baby al onlar zaten 3.5 kiloya kadar olan bebeklere ama benim oğluma o bile tam olmamıştı...ben bu sefer 3 lü tulum aldım mothercare den mesela prematüre bebek için onlar 2.5 kiloya kadar olanlar için...

tek bir bebek için body tarzı olanlardan şöyle düşün bebeğin kustuğunda ve kakası taştığında üstünü değiştirmen gerekecek..günde 2 kez değiştirsen haftada 14 body eder ama tabi sen eskisinden daha fazla makine çalıştıracaksın bunuda göz önünde bulundur..artı bide iki bebek...bence iki bebek için sen tek paket değil hep çift paket al..bodyler en çok gerekenlerden zaten. tulum ayaklı olanlardan pek tercih etme çünkü boyları uzayınca giyilmiyo ayaksız olanlar daha iyi bence çorap giydirdinmi sorun olmuyor zaten...bide rahat hareket edemiyor bebek ayaklı tulumlarda bence...
ilk üç ay için bunları söyleyebilirim ama kıyafeti abartmayın bende ilk bebek ve kayra ilk torundu bi sürü şeyi vardı çoğu malesef giyilmedi...chiccodan hastane çıkşı aldık 2 tane hep büyüktü çocuktan giydiremedik...oyüzden fazla bişey almayın inanın çoğu kalıyo..onlar doğunca alırsınız hem ebatlarınıda görmüş olursunuz bebişlerinizikaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba. 20 yaş dişimden acayip bir sancı çekiyorum.
Akşam doktora gideceğim. Bakalım ne yapacak:1no2:

Geçmiş olsun cnm bnm.

Amin cnm inş. Allah o günleride göstersin hepimize. Ben daha almadım ya nasıl oluyor bu iş anlamadım. Ama artık alırım heralde. Bebekte büyüyor sonuçta.

Didemcim çok sevindim testinizin iyi çıktığına. Cicilerinide güle güle giysin prenses inşallah sağlıkla

kesme şekerin tadının bana bu kadar güzel geliceğini hiç tahmin etmezdim sğl canım....kendime gelmeye başladım:)

valla 6-9 ay için olanlar benim çocuğuma 8 aydan sonra oldu ki kayra yaşıtlarına göre hep önde gitti ayda 1-1.5kilo aldı bebekken sadece anne sütü almasına rağmen ilk aylar bebekler yüzer onların içinde en azından 0-3 ay al sen yinede benden söylemesi..ben görümcemede aynı uyarıda bulundum oda haklıymışsın dedi şimdi her gördüğüm anne adayını uyarıyorum mağazalarda...

canım biraz geriden geliyorum ama ilacını mutlaka al bak akıntı ilaçtan kat kat tehlikeli ihmal etme sakın

çok tşk. ederim cnm evet allah gönlüme göre verdi....sağlıkla gelsın yavrularımız:Saruboceq:
ilacı alıyım diyosun yanı..benım pek kullanmaya nıyetım yoktu ilaç kullanmak istemıyordummm..ama bugun alıyım ozaman saol cnm zaten dr da verdiğine göre vardır bi hıkmetıCADIARZU[/QUOTE]

bende kullandım beş gün kadar hiç korkma doktorun tabiki vardır bi bildiği

kesme şekerin tadının bana bu kadar güzel geliceğini hiç tahmin etmezdim sğl canım....kendime gelmeye başladım:)

evet canım bak yanından hiç eksik etme şekerini..bir anda kan şekerimiz düşebiliyor..hemen iki tane at ağzına kesme şeker karnın aç olsada o halinle yemek yersen daha kötü oluyorsun..ama şekerden 10 dk. sonra yersen dengeliyor..ben öyle yapıyorum valla şahsen..geçmiş olsun sana canım..a.s.

kimsenin buluşmaya yanaştığı yok galibafisfisfisfisfisfis

bugün liste belli olsun artık..

1- Begüm 84
2- ecem 87

yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi artikkkkkkk ammada nazlisiniz haaaaaaaaaklava:klava:klava: fotolarinizida ekleyinnnnnnnnnnnnnnn:lepi:

izmirliler bizde buluşalım ya
bencede gec kaldiniz bileklava:klava: soyleeeeeee alsancak turu yapin konakda biseyler icinnnnnnn :içelim:fotolarinizida ekleyinnnnnnnnnnnnnn.

ooooooooooooooooooooo hadi istanbullularla izmirliler birbulussa fotolarini koysa topigin yarisini gorduk demekdirrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi kizlar yaaaaaaaaaaaaaaa:teselli::mymeka::teselli:

begüm peki atlet body mi yarım kollu badi mi olsun?fark var mı sence?
nasilsin canim prensesler nasillllll kiz fark edermi allllllll isde ikiser taneeeeee a.s.

bu sabah işe geldiğimde bende soğuk soğuk terledim kendimden geçer gibi oldum bak şeker hiç aklıma gelmedi oysa doktorum demisti yanında şeker taşı diye aklımda olsun
bide arkadaşlar göbek deliği çevremde ağrı var hani böyle fıtık ağrısı gibi gerilme gibi bilmem anlatabildimmi normalmidir acabaaa

ecem84 canım test sonucun iyi çıkmış çok sevindim

kızlar buluşma için son karar nedir geçmişi okuyamadım çok yoğunum
teşekkür ederim canım darısı herkesin başına..

valla buluşma ne oldu bilmiyorum..birazdan çıkıcam..benim no var sende canım..haber verirsen sevinirim..annemdeyim ya..çok öpüyorum canım seni..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…