kızlar merhaba. 20 yaş dişimden acayip bir sancı çekiyorum. Akşam doktora gideceğim. Bakalım ne yapacak:1no2:
herkeze iyi haftalar..geçmişi ancak bitirebildim..ayyy kızlar bu hafta kadar hiç yürüyüş yapmamıştım herhalde..ama yürüdükçe kendimi iyi hissediyorum..cumartesi dr aradı çok şükür 4lü testimiz temiz çıktı..kızlar bi görseniz duruma yapılanları babannesi ve büyük teyzesi neler ördü ya bahtaniyelerin falan resimlerini eklicem..ayrıca dedesi her hafta sonu eminönüne gidiyor dünyanın kıyafetini almış ilk torun ya..gerçekten bizim çocuklarımız çok şanslı rabbim hepsinin şansını açık etsin..
AYY CANIM NE GÜZEL İŞTE ALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP ETSİN. SENİNKİDE BİZİM GİBİ ŞANSLI İLK TORUN OLMAK BAŞKA
istanbullu anneler buluşuyormuyuz yaw???klava: klava:
bu hafta sonu modada buluşalım .......cevap bekliyorum sizden..
ay günler aynı geçiyo sabah kalk süt iç kahvaltı yap canın isterse çarşıya cık alışveriş yaaa bebek magazalarının gezmesinin hiç bukadar zevklı oldugunu bılmezdım.hihoyyyt..diğer zamanlarda hep netteyım oku oku jınekolog doktor oldum kaydirigubbakcemile3
kimsenin buluşmaya yanaştığı yok galibafisfisfisfisfisfis
bugün liste belli olsun artık..
1- Begüm 84
2- ecem 87
selam kızlar iyi haftalar, her şey yolundadır inşallah :)
varda her kafadan ayrı bir ses çıkıyor...karşıdan karşıya geçme sorunumuz var....avrupadan asya ya asyadan avrupaya...kaydirigubbakcemile3
ben moda dedim kimisi olur kimisi olmaz dedi...valla siz karar verin ben uyarım...yanlız bu hafta sonu ancak anadolu yakasındaki buluşmaya gelebilirim kozyatağında olucam...
ya bebek kıyafeti alırken en çok şunlara dikkat edin... biraz ufak olanlardan alın...bizim hastane çıkışlarımız bile kocaman gelmişti ki kayra 3500 gram doğdu 49 cm di...mothercare den alırsanız özellikle belirteyim ''tiny baby'' olanları alın..onların ebatları ingiliz bebekler göre...bide pamuklu olanları tercih edin sakın kalın kumaş şu polar gibi olanları almayın bebekler sıkıntıya pek gelemiyorlar okadar çıplaklıktan sonra:roflol:
canım nasılsın prenseslerin napıyor
begüm mother care den yarım kollu alttan çıtçıtlı body ler var ya onların 7'li paketinden (0-3 aylık için) aldım ama tiny baby mi alsam diye çok aklım kaldı. halbuki benim minnoşlar tek bebekelrden dha küçük olacak muhtemelen. sana bir sorum var. sence iki bebek için o tiny baby lerden 7 li bir paket alsam yeter mi.
sence tek bir bebek için ilk 3 ay için
kaç tane yarım kollu çıtçıtlı body?
kaç tane atlet şeklinde (kolsuz çıtçıtlı body?
kaç tane de tulum almalıyım (şu ayakları olan boydan giyilen onlara tulum diyoruz değil mi?
iyiyim bircan sağolasın. minoşlarım da iyi. eee sen ne yapıyorsun damat aday adaylarımızı iyi besliyor musun besili olsun yakışıklı olsun oğlanlar ha akıllı olsun oğlanlar...balık ye süt iç :))
begüm mother care den yarım kollu alttan çıtçıtlı body ler var ya onların 7'li paketinden (0-3 aylık için) aldım ama tiny baby mi alsam diye çok aklım kaldı. halbuki benim minnoşlar tek bebekelrden dha küçük olacak muhtemelen. sana bir sorum var. sence iki bebek için o tiny baby lerden 7 li bir paket alsam yeter mi.
kaç tane de tulum almalıyım (şu ayakları olan boydan giyilen onlara tulum diyoruz değil mi?
iyiyim bircan sağolasın. minoşlarım da iyi. eee sen ne yapıyorsun damat aday adaylarımızı iyi besliyor musun besili olsun yakışıklı olsun oğlanlar ha akıllı olsun oğlanlar...balık ye süt iç :))
canım bende aldım 7 li çıtçıt bodylerden, ama ben 6-9 ay olanı aldım... zaten çok pahalı, birazda bol giysinler dedim... çünkü çok bol olacağını düşünmüyorum... küçücükler zaten... görümcem de aynısını kullandı, o da bana sakın 0-3 aylık alma demişti. sadece ilk hafta kullanırsın, sonra boşa gide rdedi. ben alcaklarımı 6-9 aylık alıyorum hep... bunun bezi falan da olacak, bence biraz da bol olmalı diye düşünüyorum....
bizimkiler baya boy boy oldu ben küçük almıştım annem bir kaç boy almış iyi oldu ama fazla küçük alamyın kızlar bebekelr hızlı büyüyorlar ve giyemiyorlar çoğu aldığımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?