2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yavruskam gözün aydın allah gönlüne göre verdiii çok sevindim adınaa :1hug:

canım biraz geriden geliyorum ama ilacını mutlaka al bak akıntı ilaçtan kat kat tehlikeli ihmal etme sakın[/QUOTE]

çok tşk. ederim cnm evet allah gönlüme göre verdi....sağlıkla gelsın yavrularımız:Saruboceq:
ilacı alıyım diyosun yanı..benım pek kullanmaya nıyetım yoktu ilaç kullanmak istemıyordummm..ama bugun alıyım ozaman saol cnm zaten dr da verdiğine göre vardır bi hıkmetıCADIARZU

gerçekten tam bi mucize taşıyoruzzzz.okudukca aklım almıyor...rabbım herşeyi öle bi düzene oturmuşkı kurulu saat gibi işliyooo....biz çok şanslıyızzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

wallaaaaaa ya hemde cok sansliyizzzzzzzz.kizlar 2009nisan annelerinin bebislerine bakdim dogum yapanlarin alllahim hepsi birer melek yaaaaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar ben yemeğe gidiyorum öğle yemeğini yiyecek olanlara afiyet olsun
afiyet olsun yarasın yavruşuna
slm kızlar nasılsınız ben bugün tembellik yaptım biraz yeni kalktım sizler nasılsınız bebişler nasıl

hoşgeldın bizler iii yiz çok şükür...keyıf yap cnm yavrunla cünkü bu günleri arayacıgımız günler yakın........

Kızlar eltim doğum yapıcak şu 10 gün içinde........Kendisinide çok severim desem yalan söylemiş olurum:):):) hayırlı olsuna giderken ne götürsek daha iyi olur..

Yok hayatım hala bendeler. Belki bu haftasonu dönerler. Ama ne onlar benden ne de ben onlardan ayrılmak istemiyorum :çok üzgünüm:

canım benım ınsanın ailesı gibi olmuyor hiç birşey.....öle bekleyen bişeyler yoksa kalsınlarrr....çünkü budönem onlara ıhtayacımız oldugu bı zaman......

Kızlar eltim doğum yapıcak şu 10 gün içinde........Kendisinide çok severim desem yalan söylemiş olurum:):):) hayırlı olsuna giderken ne götürsek daha iyi olur..

Tatlım öncelikle hayırlı olsun. Yani yakın akraba olduğunuz için tabiki altın takmak yakışır diye düşünüyorum.

canım benım ınsanın ailesı gibi olmuyor hiç birşey.....öle bekleyen bişeyler yoksa kalsınlarrr....çünkü budönem onlara ıhtayacımız oldugu bı zaman......

Evet cnm ya. Zaten annemin pek bırakmaya niyeti yok. Ara ara gidip gelicek. Ağustosta artık gelip hiç gitmicek. O zaman iyice ağırlaşacağımız için.

ayyy allah yardımcın olsun ozaman çok sevıyosan.kaydirigubbakcemile2.bizde ılk önce geçmiş olsuna gidilir bi çicwk falan sonra hayırlı olsuna gidilır bizde olsa kesın altın takılır yakın cünkü hatta durum iii yiyse ata lıraya kadar yolu var....allahtan benım eltı görümce yokkhihoyyyt

kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor günleriniz.?

İyiyiz cnm. Kendi adıma konuşmak gerekirse işten eve evden işe. Arada bebişe alışveriş. Kıpraştıkça heyecanlarda artmaya başladı artık. Şükürler olsun. Eskiden daha çok endişleniyordum sanırım. Hareketlerini hissetmediğimden. Şimdi o hareket ettikçe dünyalar benim oluyor hihoyyyt Sen nasılsın bakalım?

istanbullu anneler buluşuyormuyuz yaw???klava:klava:
bu hafta sonu modada buluşalım .......cevap bekliyorum sizden..

kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor günleriniz.?

ay günler aynı geçiyo sabah kalk süt iç kahvaltı yap canın isterse çarşıya cık alışveriş yaaa bebek magazalarının gezmesinin hiç bukadar zevklı oldugunu bılmezdım.hihoyyyt..diğer zamanlarda hep netteyım oku oku jınekolog doktor oldum kaydirigubbakcemile3

kızalr herkese atekrar afiyet olsun bizde yedik şiştik geldik

ohh canım ne güsel bizde çalışıyoruz çalışıyoruz aynı

Kızlar merhaba. 20 yaş dişimden acayip bir sancı çekiyorum. Akşam doktora gideceğim. Bakalım ne yapacak:1no2:

:roflol: sğl canım:) doğumuna hastaneye gitmeyi düşünmüyorum çünkü haketmiyor..bende hamileliğimi bahaane edip gitmicem zaten..eşimin ilk izinli olduğu gün evlerine gidicez.yarım saat durup çıkarız..oda kaynımın hatrına....bu arada çok şanlısın:teytey::teytey::teytey: keşke benimde olmasaydı....

maşallah ezgi nazımıza...çok yorma kendini canım...hareketleri sen şimdiden sonra göreceksin sanki içinden çıkmaya çalışacak gibi olucak....ozaman varlığını daha güzel hissediyosun...bende iyiyim valla ne olsun...uğraşıyorum bebişlerle...kaydirigubbakcemile3
ya ben yemememe rağmen 1 kilo almışım anlamadım gitti...toplamda 3 kilo aldım:.moralim bozulmadı desem yalan olur...hamilelikte alınan kilolara dikkat edin sonra vermesi zor olmasın kızlar...ben ilk hamileliğimde verdim ama şimdi verebilirmiym bilmiyorum bu yüzden dikkat ediyorum...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…