yavruskam gözün aydın allah gönlüne göre verdiii çok sevindim adınaa :1hug:
canlarım hepnizeçok tşk ederim çogunuzun tahmını tuttu kaç saatır tlf trafıgı yaşıyorum yazamadım yarabbım ne cok sevenım varmış...rabbımde bınler kez şükür gönlümüzden geçeni verdi....bugun gittim doktora ıdrar testıde istemıştı hasteneye gittim....test ver falan onlarla ugraştım.neyse ultrasona girdim.....yok anam göstermıyooo yarım saat baktı...ben dedim kız galıba utanıyo göstrmıyo dedim dr da olabılır kıza benzıyo vucut şeklı dedi....daha sonra burda göremıcez diğer ultrasona geçelım dedi vajınal mı dedim istemedım çünkü hiç alttan muayene olmadım.vajınalın ultarasonu ama göbekten bakcaz dedi..neyse gene ugraştııı.ve sonunda gösterdi pipiyi aaa bu erkekmış dedi doktor hihoyyyt
benım ogluma bu kıza benzıyo dedi çok ayıpppklava:neyse ögrendıkya ben sordum kesin mi diye %100 dedi gerçi bende pipiyi görmüştümyerimseniben
işte böle akıntım cok var onun için ılaç falan verdi ama daha almadım bılmem belkıde almam işte böle kızlarrr çok mutluyummmmmm:teytey:
gerçekten tam bi mucize taşıyoruzzzz.okudukca aklım almıyor...rabbım herşeyi öle bi düzene oturmuşkı kurulu saat gibi işliyooo....biz çok şanslıyızzzzz:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar İŞtahlar nasıl yemek yeme durumunuz?
afiyet olsun yarasın yavruşunakızlar ben yemeğe gidiyorum öğle yemeğini yiyecek olanlara afiyet olsun
slm kızlar nasılsınız ben bugün tembellik yaptım biraz yeni kalktım sizler nasılsınız bebişler nasıl
Benim iştah dibine kadar açık cnm. Ne versen götürüyorum kaydirigubbakcemile3 Allah sonumu hayır etsin
aynı valla özge ne olcak bılmem halımız.....annenler nasıllar gittilermı
Yok hayatım hala bendeler. Belki bu haftasonu dönerler. Ama ne onlar benden ne de ben onlardan ayrılmak istemiyorum :çok üzgünüm:
Kızlar eltim doğum yapıcak şu 10 gün içinde........Kendisinide çok severim desem yalan söylemiş olurum:):):) hayırlı olsuna giderken ne götürsek daha iyi olur..
canım benım ınsanın ailesı gibi olmuyor hiç birşey.....öle bekleyen bişeyler yoksa kalsınlarrr....çünkü budönem onlara ıhtayacımız oldugu bı zaman......
Kızlar eltim doğum yapıcak şu 10 gün içinde........Kendisinide çok severim desem yalan söylemiş olurum:):):) hayırlı olsuna giderken ne götürsek daha iyi olur..
kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor günleriniz.?
Tatlım öncelikle hayırlı olsun. Yani yakın akraba olduğunuz için tabiki altın takmak yakışır diye düşünüyorum.
daha önceden baya kıyafet alıp vermiştik...Şimdide arada kaldık altın mı nazarlık mı bileklik mi taksak diye.....
kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor günleriniz.?
ay günler aynı geçiyo sabah kalk süt iç kahvaltı yap canın isterse çarşıya cık alışveriş yaaa bebek magazalarının gezmesinin hiç bukadar zevklı oldugunu bılmezdım.hihoyyyt..diğer zamanlarda hep netteyım oku oku jınekolog doktor oldum kaydirigubbakcemile3
daha önceden baya kıyafet alıp vermiştik...Şimdide arada kaldık altın mı nazarlık mı bileklik mi taksak diye.....
ayyy allah yardımcın olsun ozaman çok sevıyosan.kaydirigubbakcemile2.bizde ılk önce geçmiş olsuna gidilir bi çicwk falan sonra hayırlı olsuna gidilır bizde olsa kesın altın takılır yakın cünkü hatta durum iii yiyse ata lıraya kadar yolu var....allahtan benım eltı görümce yokkhihoyyyt
İyiyiz cnm. Kendi adıma konuşmak gerekirse işten eve evden işe. Arada bebişe alışveriş. Kıpraştıkça heyecanlarda artmaya başladı artık. Şükürler olsun. Eskiden daha çok endişleniyordum sanırım. Hareketlerini hissetmediğimden. Şimdi o hareket ettikçe dünyalar benim oluyor hihoyyyt Sen nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?