bu sabah işe geldiğimde bende soğuk soğuk terledim kendimden geçer gibi oldum bak şeker hiç aklıma gelmedi oysa doktorum demisti yanında şeker taşı diye aklımda olsun
bide arkadaşlar göbek deliği çevremde ağrı var hani böyle fıtık ağrısı gibi gerilme gibi bilmem anlatabildimmi normalmidir acabaaa
bu sabah işe geldiğimde bende soğuk soğuk terledim kendimden geçer gibi oldum bak şeker hiç aklıma gelmedi oysa doktorum demisti yanında şeker taşı diye aklımda olsun
bide arkadaşlar göbek deliği çevremde ağrı var hani böyle fıtık ağrısı gibi gerilme gibi bilmem anlatabildimmi normalmidir acabaaa
kizlaarr bebeginizin odasini hazirlamaya basladinizmi??
yok canım biz henüz hazırlamadık..kısmetse temmuz sonu gibi düşünüyoruz..
canim benimki bitti sayilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kizlaarr bebeginizin odasini hazirlamaya basladinizmi??
allah razı olsun allah tutunuzu altın etsin ne diyim sağdan sola dönerken kramp gibi falan oluyodu insan korkuyo fıtıkmı oldum lan doğumu nasıl yapıcam şimdi falan bile dedim kendi kendime cumartesi doktor amcayada sorarım artık çok mersii ya valla :CüvCüv:
bebek odasini alinca hemen eve getiriyolar dimi orda?ben almanyadayim ve 2 ay sürüyo gelmesi.odayi bosaltmamiz lazim,duvar kagitlari falan..isimiz var baya yani.haftaya ismarliycaz bizde odayi 7 aylikken geliyo oda anca..
canim benimki bitti sayilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh ohh masallah hizliymissin sende:) saglikla büyütürsün bebegini insallah.fotosunu koysana odanin kopya cekim azcik:))))
GLNZ , canım oğlunu tebrik ederim. Demek ki listeye bir pipi daha eklendi. Maşallah pipilere sürüsüne bereket
Canım akıntı bende de var hatta bu gidişimde doktora sormak istiyorum. Ben bugüne kadar hamilelikte akıntının artması normal diye duyduğum için hiç önemsemedim.
Seninki nasıl birşey?
canım gülüncanı akıntısı olan ama benimde idrarda mikrop vardı antibiyotik aldım akıntım pek yok kokusuz oldugu sürece ve çamaşırını sırılsıklam yapmadığı sürece sorun olmaz sanırım
hımm senin ancak o zaman canım..evet burda hemen getiriyorlar..şimdi almak istemiyorum gözüm alışır diye..hayırlısıyla temmuz gelsin başlıcaz bizde..ayy çabuk gelsin o günler ya..
1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek 24-๒คl๒öςєğเ๓…………..kız
25-telli..................erkek 25- milk……………… kız
26-turkugozlum…….erkek 26.aussie……………..kız
27-zuzummmm…….erkek 27-flower-85………….kız
28-fussilet…………..erkek 28-gamma…………….kız
29-5848BL………….erkek
30-Yume……….……erkek
31-askbuya………….erkek
32-serdi………………erkek
33-feyza25…………..erkek
34-kutukutupense…...erkek
35-nınım……………..erkek
36-sudeyoncaa…..….erkek
37-gülüncanı…………erkek
38-fbozkurt…………..erkek
39-sido……………….erkek
40-glnz……………….erkek
GLNZ , canım oğlunu tebrik ederim. Demek ki listeye bir pipi daha eklendi. Maşallah pipilere sürüsüne bereket
Canım akıntı bende de var hatta bu gidişimde doktora sormak istiyorum. Ben bugüne kadar hamilelikte akıntının artması normal diye duyduğum için hiç önemsemedim.
Seninki nasıl birşey?
Ecem84 gözünaydın canım çok sevindim test sonucunun iyi çıkmasına.
Ecem87 çok geçmiş olsun canım. Ara sıra mide bulantıları hala bende de oluyor.
Kızlar filiz (Fbozkurt) arkadaşımıza doktor amniyosentez önermişti geçen hafta için yanlış hatırlamıyorsam. Geçmişi de çok iyi okuyamadım hiç haber var mı ondan?
begüm peki atlet body mi yarım kollu badi mi olsun?fark var mı sence?
begüm soruyu göremedi galiba yine. tecrübeli annelerin bilgisine ihtiyaç duyuyor insan işte.
e fark ediyor tabi ki. ikişer tane alınca en uygun paket 25 ytl olunca. insan kulanmayacağı bir şey almak istemiyor. bilinçsiz tüketici değilim ki ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?