Saol Dilekcim. Çok faydalı oldu bu. Merak edilen konulardan biri.
harikasın dilekcim çok sağol..
dileçim paylaşımları süper sağol tatlım
merhaba kızlar.. kayınbabam çok kötü.. beş gündür onun yanındaydım.. bugün geldim.. moralim çok bozuk.. lütfen dua edin..
dışarı çıkmak zorunda kaldım....en önemli konuyu kaçırmışım ben yaaaklava: klava:
kıyafet konusunda ne kadar kaçar tane alalım diye bende sorcaktım cünkü ben her çıktıgımda elım boş dönmüyorum.....tek benım aldıgım bıde bunun babası var,annesi-babannesi var çok fazla gereksiz şey almayım....mesale benım en az 10 tane cıtlı bady var ben cıtcıtlı bady olayını kapatıyım ozaman.....yarın bu konuşalım mutlaka....
dılekcım benım ıdrar yollarmda bıraz yanma vardı ama geçmişti idrar kültürü yapıldı dr çok fazla değil ilaca gerek yok dedi...ama akıntımı sordu var dedim kokulumu diye sordu evet dedim ilaç yazdı tatlım...bende sadece akıntı var kullanmak istemedım ama glnz kullan dedi.gerçi doktorda yazdıgına kullanmam lazım galıba....
canım bak benimde baştan beridir var.doktorum erken doğuma yol açar önlem almaız lazım dedi korkuttu beni.bir başka doktorda bol su iç dedi.ama ben ilk doktorumun verdiği 6 tane ovülü kullandım.geçmedi hala var.bol su iç o zaman iyi oluyormuş.temizlensin dedi doktorum.
senınkı akıntı sorunumuydu idrar yollarımıydı cnm benım geçen hafta pazar üşütttüm galıba yanma vardı bol su içip sıcak tuturak kurtardım.ama bu akıntı içinde mı su içmek gerekıyomuşşCADIARZU
Seybay yanlış hatırlamıyorsam aramızda 3 bebiş bekleyen tek sen vardın.
Şimdi bir blog buldum üçüz sahibi bir anne tarafından hazırlanmış.
Belki hoşuna gidebilir diye senin için linkini yapıştırıyorum canım...
Üç bebeğin hikayesi...: Do&
canım ben mide bulantısının çözümünü peynir ekmekte buldum.
kızlar aradan tam 11 gün geçti ve ben nete giremedimm sizleri çok merak ettimm....nihayet taşındım... çok yoruldukk.. ama herşey çok güzel oldu.. şimdi içim çok rahat çok şükür darısı taşınacaklara inşallahh... umarım herkes iyyidir kızlar benim de oğlummm ollacakmışşş çok sevindikk tam hisettiğğim gibi oldu... ayyyy 12 haziran gelsede tatile girsek...bebeğimi daha iyi besleyebilsem...bu hafta ayrıntılı ultrason çekilecek bebeğime iç organlarına bakılacak.. sizler yaptırdınızmı...hepinizi öpüyorumm güzel anneler şükür kavuşturana dilek teyzemiz bizide eklersin aıtk listeye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?