2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Saol Dilekcim. Çok faydalı oldu bu. Merak edilen konulardan biri.

harikasın dilekcim çok sağol..

dileçim paylaşımları süper sağol tatlım

Rica ederim..

merhaba kızlar.. kayınbabam çok kötü.. beş gündür onun yanındaydım.. bugün geldim.. moralim çok bozuk.. lütfen dua edin..

Canım çok geçmiş olsun.. Allah en kısa sürede eski sağlığına tekrar kavuşmayı nasip eylesin.

ıyi akşamlar canım sana da... Topiğimiz ne kadar sessizleşti bir anda. 1,5 saatten fazladır kimse birşey yazmıyor... Neyse arkadaşlar yarın görüşmek üzere. Kendinize ve bebişlerimize ii bakın..

cidden ya dışarı gittim geldim ay dedim neler yazılmıştır hemen bakiyim aaa bişicik yok.peti bak yasa büründü topikte sen gidince.Çok üzgünüm çoook

dışarı çıkmak zorunda kaldım....en önemli konuyu kaçırmışım ben yaaaklava:klava:
kıyafet konusunda ne kadar kaçar tane alalım diye bende sorcaktım cünkü ben her çıktıgımda elım boş dönmüyorum.....tek benım aldıgım bıde bunun babası var,annesi-babannesi var çok fazla gereksiz şey almayım....mesale benım en az 10 tane cıtlı bady var ben cıtcıtlı bady olayını kapatıyım ozaman.....yarın bu konuşalım mutlaka....
dılekcım benım ıdrar yollarmda bıraz yanma vardı ama geçmişti idrar kültürü yapıldı dr çok fazla değil ilaca gerek yok dedi...ama akıntımı sordu var dedim kokulumu diye sordu evet dedim ilaç yazdı tatlım...bende sadece akıntı var kullanmak istemedım ama glnz kullan dedi.gerçi doktorda yazdıgına kullanmam lazım galıba....

canım bak benimde baştan beridir var.doktorum erken doğuma yol açar önlem almaız lazım dedi korkuttu beni.bir başka doktorda bol su iç dedi.ama ben ilk doktorumun verdiği 6 tane ovülü kullandım.geçmedi hala var.bol su iç o zaman iyi oluyormuş.temizlensin dedi doktorum.

senınkı akıntı sorunumuydu idrar yollarımıydı cnm benım geçen hafta pazar üşütttüm galıba yanma vardı bol su içip sıcak tuturak kurtardım.ama bu akıntı içinde mı su içmek gerekıyomuşşCADIARZU

idrar kültürü yaptılar üreme çıkmadı şükür.idrarda lökosit,eritrosit çıktı.ama bol su cam gibi yapıyormuş idrarı.dikkat edersen koyu renktir su içilmezse.hem bebek içinde iyi hemde idrar yolları için.

canım benim yaaa sağolasın..evde olduğum için gün boyu o tarz sitelere bakıyorum ben.yani dediğin siteyi biliyorum..ilgin için çok sağol mahçup ettin beni...

arkadaşlar hamilelikte su hayati hakkaten pazarlık yapmadan için bakim gelmiiim oraya hem bebişin suyuda yenileniyoo koyun yanınıza şişeyi üç litre için hergün klava:

kızlar ben su içmeyi çok istiyorum ama günde 1 litreden fazla içemiyorum..bu hamilelikten sonra midem kabul etmiyor aartık hemen kusuyorum bunun bir çözümü var mı üfffffffffff

canım evet maltepede oturuyorum.aslında şöyle biz evlendik kavacık'ta oturuyorduk ama eşime Bulgaristan'da bir yol işi teklifi gelince eşyalarımızı anneme yakın bir eve taşıyıp (hem de yepyeni eşyalarımı aah ah doyamadan elin bulgaristanındaki kullanılmış eşyaları kullanmak üzere) o evi kapatıp Bulgaristan Sofya'da yaşamaya başladık.benim vizem bittiği için buraya gelip gidiyorum çok şükür sıklıkla.yoksa dayanamam oralarda.bu arada mayıs sonuna kadar İstanbul'dayım tabi kocam Bulgaristan'da.uzun ayrılıklar oluyor malesef ama evimizi alalım işte çabamız.Allah kötü ayrılık vermesin.bende annemde kalıyorum zaten benim eşylar düzülü duruyor bir kaç apartman ötede.arada bakıyom seviyom eşyalarımı:)amma yazdım yaa.dertlenmişim baksana:)

kızlar aradan tam 11 gün geçti ve ben nete giremedimm sizleri çok merak ettimm....nihayet taşındım... çok yoruldukk.. ama herşey çok güzel oldu.. şimdi içim çok rahat çok şükür darısı taşınacaklara inşallahh... umarım herkes iyyidir kızlar benim de oğlummm ollacakmışşş çok sevindikk tam hisettiğğim gibi oldu... ayyyy 12 haziran gelsede tatile girsek...bebeğimi daha iyi besleyebilsem...bu hafta ayrıntılı ultrason çekilecek bebeğime iç organlarına bakılacak.. sizler yaptırdınızmı...hepinizi öpüyorumm güzel anneler şükür kavuşturana dilek teyzemiz bizide eklersin aıtk listeye.....

canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına ve taşınmanıza bende taşınıcak biri olarak korkuyorum Alah yardım etsin bize. sen kurtulmuşsun. inşallah ayrıntılı utrasyondada herşey iyidir canım ama merak etme iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…