2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz sabah rahatsızlandık biraz. Tansiyonum düştü yerelere. Anca toparlayıp işe gelebildim. Sizde ne var ne yok?

Asoscum oğluşun hayırlı olsun cnm

Günaydın herkese... Resim yükleyebildim mi bilmiyorum. Olmamışsa birdaha deneyeceğim. Henüz geçmişe bakamadım. Çok mutluyum bebişimin şekerlerini yapmaya başladım. Çok erken olduğunu biliyorum ama doktorda evde istirahat verince oturduğum yerde sıkılmaktansa bunları yapmaya başlayayım dedim. Bakın bakalım nasıl olmuşlar?

kaydirigubbakcemile3 yerim ben o kuzuyu ya tekmelerini yerim

cuma olsa biran önce. bu arada sen aşı oldun mu canım;? ben yarın sabah gitmeyi düşünüyorum

ayy canım güzel olmaz mı bir an önce o günleri görsek

Mozijiku çok çok geçmiş olsun a.s.

Geçmiş olsun Özgecim. Sabah sabah niye böyle bir durumla karşılaştın ki?

Tşk ederim kızlar. Hamilelikte oluyormuş sanırım bu düşük tansiyon olayları. Annemde bize hamileyken 9 ayını böyle geçirmiş. Kahvaltıdan hemen kalkıp evin içinde koşturup durdum. Sanırım o yüzdende oldu biraz.

çok guzel olmus. b ir kaç çeşitmi yapacaksın. bende dün baktım yapabilirmiyim bilmiyorum almak pahalı olacak

ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR canım..Bende tüllerini aldım evde kendim yapıcam..Böyle şeylerle uğraşmay çok hevesliyim çünkü:) Peki bişe sorucam süslerini nerden aldın acaba?

Candycim harika olmuş ellerine emeğine sağlık allah o şekerleri dağıtacağın günleri bir an önce hepimize göstersin inşallah.

Sağol Bircan Teyzesi o da kızımda yanaklarında ısırıyor seni. Bende daha olmadım belki yarın ya da cuma günü giderim.Ama benim önce sağlık ocağını arayıp sormam lazım çünkü en son tetanoz aşısı olmamın üzerinden 2 yıl falan geçti belki yapmayabilirler.

çok guzel olmus. b ir kaç çeşitmi yapacaksın. bende dün baktım yapabilirmiyim bilmiyorum almak pahalı olacak

Tşk ederim meryemcim a.s.

Candy5 şekerler çok güzel olmuş cnm eline sağlık

ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR canım..Bende tüllerini aldım evde kendim yapıcam..Böyle şeylerle uğraşmay çok hevesliyim çünkü:) Peki bişe sorucam süslerini nerden aldın acaba?

Teşekkürler arkadaşlar. Özge sanada geçmiş olsun ayrıca. Şekerleri tek çeşit yapmıyacağım malzemeyi de öyle aldım zaten. Aklıma nasıl eserse öyle yapıyorum. Hepsinin aynı olmaması da çok hoşuma gitti. Süslerini İzmir de kemeraltında bulabilirsin demişlerdi. Malum ben gezemediğim için bize yakın Çınarlı diye bi yer var orada böle şeyler satan iki yer vardı oradan aldım.

Özgecim geçmiş olsun...

Dilek benim de daha bir yıl olmamıştı, bana yapmadılar. 5 yıl koruyuculuğunu sürdürüyormuş tetanoz aşısı. O yüzden sana da büyük ihtimal yapmayabilirler...

candy ben de böyle kendim alıp yapmayı planlıyorum. inşallah becerebilirim :) Seninkiler çok güzel olmuş...

yok ozaman 1 doz oluyormuşsun sanırım. ben hiç olmadım:sm_confused:

candy bu arada şekerler süperrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…