Meryemcim çok geçmiş olsun... Ben atlatabildim sayılır çok şükür. Hep havalardan kaynaklanıyor bu aralar. Dikkat et canım.
Günaydın kızlar nasılsınız? Biz sabah rahatsızlandık biraz. Tansiyonum düştü yerelere. Anca toparlayıp işe gelebildim. Sizde ne var ne yok?
Asoscum oğluşun hayırlı olsun cnm
Anladım canım... Özel sektör işte ne yapacağı hiç belli olmuyor...Olsun cumaya da pek birşey kalmamış olacak zaten 23 nisan geldiğinde... Biz iyiyiz dün biraz sakindi benim bir önceki güne göre... Şimdilik harekette yok bende bekliyorum beni bugün ne zaman tekmeleyecek diye:))
canım gitmen lazım. tutmak çok sağlıksız. eşinde kalksın korkuyorsan. yatmadan 1 saat oncede sıvı alımı bırak.
Günaydın kızlar nasılsınız? Biz sabah rahatsızlandık biraz. Tansiyonum düştü yerelere. Anca toparlayıp işe gelebildim. Sizde ne var ne yok?
Asoscum oğluşun hayırlı olsun cnm
bendede bu kötü rüya olayı başladı 1 haftadır.Öyle rüyalarki korku filmi senaryosu olarak versem gişe rekorları kırardelikafadulden Ama dün uzun zamandan beri ilk defa güzel bir rüya gördüm.Çocuk odası olucak odadaki eşyaları çıkarmış Oğluma oda yapmak için kolları sıvamıştık annemle...O kadar mutluydum ki...:dance::dance:
Kızlar rüyası bile ayrı güzel ya...
Mozijiku çok çok geçmiş olsun a.s.
Geçmiş olsun Özgecim. Sabah sabah niye böyle bir durumla karşılaştın ki?
Günaydın herkese... Resim yükleyebildim mi bilmiyorum. Olmamışsa birdaha deneyeceğim. Henüz geçmişe bakamadım. Çok mutluyum bebişimin şekerlerini yapmaya başladım. Çok erken olduğunu biliyorum ama doktorda evde istirahat verince oturduğum yerde sıkılmaktansa bunları yapmaya başlayayım dedim. Bakın bakalım nasıl olmuşlar?
Günaydın herkese... Resim yükleyebildim mi bilmiyorum. Olmamışsa birdaha deneyeceğim. Henüz geçmişe bakamadım. Çok mutluyum bebişimin şekerlerini yapmaya başladım. Çok erken olduğunu biliyorum ama doktorda evde istirahat verince oturduğum yerde sıkılmaktansa bunları yapmaya başlayayım dedim. Bakın bakalım nasıl olmuşlar?
çok guzel olmus. b ir kaç çeşitmi yapacaksın. bende dün baktım yapabilirmiyim bilmiyorum almak pahalı olacak
Tşk ederim meryemcim a.s.
Candy5 şekerler çok güzel olmuş cnm eline sağlık
ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR canım..Bende tüllerini aldım evde kendim yapıcam..Böyle şeylerle uğraşmay çok hevesliyim çünkü:) Peki bişe sorucam süslerini nerden aldın acaba?
Candycim harika olmuş ellerine emeğine sağlık allah o şekerleri dağıtacağın günleri bir an önce hepimize göstersin inşallah.
Sağol Bircan Teyzesi o da kızımda yanaklarında ısırıyor seni. Bende daha olmadım belki yarın ya da cuma günü giderim.Ama benim önce sağlık ocağını arayıp sormam lazım çünkü en son tetanoz aşısı olmamın üzerinden 2 yıl falan geçti belki yapmayabilirler.
Candycim harika olmuş ellerine emeğine sağlık allah o şekerleri dağıtacağın günleri bir an önce hepimize göstersin inşallah.
Sağol Bircan Teyzesi o da kızımda yanaklarında ısırıyor seni. Bende daha olmadım belki yarın ya da cuma günü giderim.Ama benim önce sağlık ocağını arayıp sormam lazım çünkü en son tetanoz aşısı olmamın üzerinden 2 yıl falan geçti belki yapmayabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?