gülcancım sağol bilgiler için. Son bir kaç gündür bende de yanma tarzında bişeyler var ama idrarımı yaparken değil durup dururken, hemen oluyor geçiyor yani yanıp geçiyor. Benim akıntım aslında kokusuz ama yine de doktora bu gidişimde soracağım. Canım inş. En kısa sürede seninki de geçer...
ayfercim kıyamam ben sana... Ne yapacaksın zorluklardan geçmeden öyle güzel günler insanın avucuna bırakılmıyor... Rabbim mutlaka görecek mükafatını verecektir. Ayrılıklar gelir geçer, sonunda kavuşma olduktan sonra...sen içini ferah tut canım.. Eşyaları da dert etme tabi haklısın yeni evli biri azıcıkta olsa eşyalarının sefasını sürmek ister ama şöyle düşün sen ilerde hem eşyalarının hem de yeni evinin sefasını süreceksin bizim gibi kiralarda oturmak zorunda kalmayacaksın inş.
seybaycım rica ederim ne demek mahçup olmak , kızarım bakklava:
Burda her konuda birbirimize destek olmak ve paylaşımlarda bulunmak için varız...
asoscum önce paşamızı tebrik edeyim. Hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına alacağın günleri de göstersin, sağlığı da yerindeymiş kırkbir kere maşallah.
Hemen listeye ekliyorum şimdi. Ayrıca ev yerleştirme işinde bitmiş çok şükür, gözünaydın.allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ben hala tam olarak yerleşemedim tembellikten yani salon falan kaldı nasıl olsa oturan yok diye..
bircancım sana da poyrazımıza da günaydın. Herşey yolunda umarım sizde iyisinizdir bugün. Offf keşke bugün çrş olsaydı:))) yarında 23 nisan dolayısıyla tatil olurdu(
a.s. çiçek versem & öpsem geçer mi??
a.s.
kaydirigubbakcemile3 çok tesekkur ederım ama bizi opmeyın sızede gecmesınsenağlama
tatlım poyrazım iyi şükür canım. Ama 23 nisanda bize tatil dğeil o yüzden benim için fark eden bişiy yok bari cuma olsaydı
sen ansılsın güzel prensesin nasıl?
bu arada kızlar benim kötü rüyalar hala devma ediyor ya geceleri bide çok sıkışıyorum ama gidemiyorum lavoboya sonra sabahları yine sancım oluyo
bu arada kızlar benim kötü rüyalar hala devma ediyor ya geceleri bide çok sıkışıyorum ama gidemiyorum lavoboya sonra sabahları yine sancım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?