2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gülcancım sağol bilgiler için. Son bir kaç gündür bende de yanma tarzında bişeyler var ama idrarımı yaparken değil durup dururken, hemen oluyor geçiyor yani yanıp geçiyor. Benim akıntım aslında kokusuz ama yine de doktora bu gidişimde soracağım. Canım inş. en kısa sürede seninki de geçer...

Ayfercim kıyamam ben sana... Ne yapacaksın zorluklardan geçmeden öyle güzel günler insanın avucuna bırakılmıyor... Rabbim mutlaka görecek mükafatını verecektir. Ayrılıklar gelir geçer, sonunda kavuşma olduktan sonra...Sen içini ferah tut canım.. Eşyaları da dert etme tabi haklısın yeni evli biri azıcıkta olsa eşyalarının sefasını sürmek ister ama şöyle düşün sen ilerde hem eşyalarının hem de yeni evinin sefasını süreceksin bizim gibi kiralarda oturmak zorunda kalmayacaksın inş.

Seybaycım rica ederim ne demek mahçup olmak , kızarım bak klava:
Burda her konuda birbirimize destek olmak ve paylaşımlarda bulunmak için varız...

Asoscum önce paşamızı tebrik edeyim. Hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına alacağın günleri de göstersin, sağlığı da yerindeymiş kırkbir kere maşallah.
Hemen listeye ekliyorum şimdi. Ayrıca ev yerleştirme işinde bitmiş çok şükür, gözünaydın.Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ben hala tam olarak yerleşemedim tembellikten yani salon falan kaldı nasıl olsa oturan yok diye..

Bircancım sana da poyrazımıza da günaydın. Herşey yolunda umarım sizde iyisinizdir bugün. Offf keşke bugün çrş olsaydı:))) Yarında 23 nisan dolayısıyla tatil olurdu(

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek 20-emsalll35………………..kız
21-glcnsyt...........erkek 21-eslem…………………..kız
22-tıgerboxer........erkek 22-pembemavi ……………kız – kız
23-aslıhanyılmaz...erkek 23-aqualotus……………..kız
24-nevestabircan ....erkek 24-๒คl๒öςєğเ๓…………..kız
25-telli..................erkek 25- milk……………… kız
26-turkugozlum…….erkek 26.aussie……………..kız
27-zuzummmm…….erkek 27-flower-85………….kız
28-fussilet…………..erkek 28-gamma…………….kız
29-5848BL………….erkek 29-ada_32……………kız
30-Yume……….……erkek
31-askbuya………….erkek
32-serdi………………erkek
33-feyza25…………..erkek
34-kutukutupense…...erkek
35-nınım……………..erkek
36-sudeyoncaa…..….erkek
37-gülüncanı…………erkek
38-fbozkurt…………..erkek
39-sido……………….erkek
40-asos1980………...erkek

günaydın güzel anneler

asos oğlun hayırlı olsun canım allah bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah bizde pazartesi gidicez detaylı ultrasyona canım

kızlar 30 / erkekler 40 Eylül'de erkekler çoğunlukta cinsiyet ğörenmeyen kaldımı

günaydın kızlar herkeze selamlar ooo bakıyorumda erkekler kızları iyice sollamış.... en iyisi oğluşlarımıza kız beyenmeye başlayalım yoksa akranı kalmıycak.....

tatlım poyrazım iyi şükür canım. Ama 23 nisanda bize tatil dğeil o yüzden benim için fark eden bişiy yok bari cuma olsaydı

sen ansılsın güzel prensesin nasıl?

biz şu hastalıgı tam anlamıyla atamadık ustumuzden. sabah titriyerek uyandım resmen. hava guzel ama hala şalımla oturuyorum

bu arada kızlar benim kötü rüyalar hala devma ediyor ya geceleri bide çok sıkışıyorum ama gidemiyorum lavoboya sonra sabahları yine sancım oluyo

tatlım poyrazım iyi şükür canım. Ama 23 nisanda bize tatil dğeil o yüzden benim için fark eden bişiy yok bari cuma olsaydı
sen ansılsın güzel prensesin nasıl?

Anladım canım... Özel sektör işte ne yapacağı hiç belli olmuyor...Olsun cumaya da pek birşey kalmamış olacak zaten 23 nisan geldiğinde... Biz iyiyiz dün biraz sakindi benim bir önceki güne göre... Şimdilik harekette yok bende bekliyorum beni bugün ne zaman tekmeleyecek diye:))

bu arada kızlar benim kötü rüyalar hala devma ediyor ya geceleri bide çok sıkışıyorum ama gidemiyorum lavoboya sonra sabahları yine sancım oluyo

canım gitmen lazım. tutmak çok sağlıksız. eşinde kalksın korkuyorsan. yatmadan 1 saat oncede sıvı alımı bırak.

Meryemcim çok geçmiş olsun... Ben atlatabildim sayılır çok şükür. Hep havalardan kaynaklanıyor bu aralar. Dikkat et canım.

bendede bu kötü rüya olayı başladı 1 haftadır.Öyle rüyalarki korku filmi senaryosu olarak versem gişe rekorları kırardelikafadulden Ama dün uzun zamandan beri ilk defa güzel bir rüya gördüm.Çocuk odası olucak odadaki eşyaları çıkarmış Oğluma oda yapmak için kolları sıvamıştık annemle...O kadar mutluydum ki...:dance::dance:

Kızlar rüyası bile ayrı güzel ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…