Candycim harika olmuş ellerine emeğine sağlık allah o şekerleri dağıtacağın günleri bir an önce hepimize göstersin inşallah.
Sağol Bircan Teyzesi o da kızımda yanaklarında ısırıyor seni. Bende daha olmadım belki yarın ya da cuma günü giderim.Ama benim önce sağlık ocağını arayıp sormam lazım çünkü en son tetanoz aşısı olmamın üzerinden 2 yıl falan geçti belki yapmayabilirler.
Teşekkürler arkadaşlar. Özge sanada geçmiş olsun ayrıca. Şekerleri tek çeşit yapmıyacağım malzemeyi de öyle aldım zaten. Aklıma nasıl eserse öyle yapıyorum. Hepsinin aynı olmaması da çok hoşuma gitti. Süslerini İzmir de kemeraltında bulabilirsin demişlerdi. Malum ben gezemediğim için bize yakın Çınarlı diye bi yer var orada böle şeyler satan iki yer vardı oradan aldım.
Özgecim geçmiş olsun...
Özgecim geçmiş olsun...
Dilek benim de daha bir yıl olmamıştı, bana yapmadılar. 5 yıl koruyuculuğunu sürdürüyormuş tetanoz aşısı. O yüzden sana da büyük ihtimal yapmayabilirler...
candy ben de böyle kendim alıp yapmayı planlıyorum. inşallah becerebilirim :) Seninkiler çok güzel olmuş...
Sağol Dilekcim. Darısı herkesin başına. Biraz zamanı olan ve biraz da el becerisi olan herkes yapabilir arkadaşlar. Hiç de zor değil. Zaten tülü süsü satılıyo. Size sadece birleştirmek kalıyor. Ben daha erken olduğu için lavanta koymayı tercih ettim. Daha da ucuza mal ediyorsunuz haberiniz olsun. Yalnız benim gibi maymun iştahlılık yapıp çeşit çeşit yaparım diyorsanız bilemiyorum.hihoyyyt
Bencede lavanta koymak daha mantıklı. Hem hatıra olarakta saklaması daha kolay.
gunaydin kizlar nasilsiniz bende felekat bir bel agrisi var resmen topalliyorum fizioterapiye gidicem simdiiiiii offff bellim kopuyor sankiiii:CüvCüv:
gunaydin kizlar nasilsiniz bende felekat bir bel agrisi var resmen topalliyorum fizioterapiye gidicem simdiiiiii offff bellim kopuyor sankiiii:CüvCüv:
Kızlar ben aradım şimdi sağlık ocağındaki hekimi. Normalde hamilelere iki doz yapıyoruz
sana tek doz yapalım dedi.
Ben de lavanta seviyorum çünkü insan kıyamıyor bazen içini açıp şekerlerini yemeye.Belki sonradan arkalarına bir de magnet alıp yapıştırırım. Oradayken aklıma gelmedi. Kapı süsü yapmak da çok kolay gibi. Mağazada inceledim. Onu da yapabilirim sanırım. Geriye sepeti kalıyor... Bak işte onu nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü dikiş işi var biraz. Canım annem yanımda olsaydı iki dakikada hallederdik. Neyse daha çok var zaten yavaş yavaş yaparım artık.
Sen öyle diyince ben de aradım sağlık ocağını hadi gel yapalım dediler. Ayyyy birazcık korktum galiba.
Geçmiş olsun canım..Bugünde herkes rahatsız topikte.. Umarım eski sağlıklı günlerinize en kısa sürede dönersiniz hepiniz....
canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Benim yakından tanıdığım bir fizik tedavi profesörü var. Ona sormuştum hamilelikteki bel ağrılarını, hafif plates hareketlerini, bol bol yürümeyi ve otururken bel çukuruna destek koymayı önerdi. Ağrın fazla olursa, sıcak su torbası koyabilirsin, ya da sıcak havlu koyabilirsin beline dedi... Bir dene istersen... Ama fizik tedaviye gitme imkanın varsa daha iyi tabi :CüvCüv:
demet çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin
Geçmiş olsun cnm bnm.a.s.
Evet magnette çok iyi fikir. Geçende birinin buzdolabının üzerinde gördüm. Onlarda magnetli yapmışlar. Çok güzeldi
Geçmiş olsun canım. Ben de hafiften var biraz. Belimde fıtık başlangıcı vardı benim. İlerleyen aylarda ağırlık artıkkça zorlaşır mı diye düşünüyorum.
Bu arada ben sağlık ocağına gidiyorum kızlar aşı yaptırmaya
Belki gelince girerimç Kendinize iyi bakın.
kizlar hepinize cok tesekkur ederim illginizden dolayi allah razi olsun iyiki varsiniz walla gece aniden kramp tarzinda girdi belden asasini tutamadim cok kotu birsey allah kimsee yasatmasin dr solemisdi bana fizioterepiye gitmen gerekir diye ama ben burda biraz fiyatlari ucuk diye gitmek isdemedim ama mecburum suan onceden vardi yuruyusumu engelliyordu ama simdiiii resmen bellimi kopariyor sol ayagimin topuguna basdigimdaaaaa neyseeeee su 9 ay gelsin hersey unutulur allahin iziniyleeeeee kizlar dun nisan bebeklerine bakdim dogannnnnnn allahim hepsi birer melek yaaaa bizde oyle yapalim dogumdan sonraaaaa:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?