2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

abooooooww ispatlı şahitli erken doğum diyosun yani!!1 ay bak stres bastı.. aman benide gören dicekki sanki kanrı burnunda ööff :))))))))))))))[/QUOTE]

Valla böyle tarih konuşulunca beni de bi stres basıyor yaa. Nasıl çıkacaklar bilmem :)

hosbulduk canim.iyi iyi keyfi yerinde:)tekmeleri yumruklari yiyorum:)senin nasil siddetli hissediyomusun artik.benimki baya yukari geldi göbek deligimin orda oynayip duruyo :)

Ya benim göbek deliğimin orada falan oynamıyo genelde kasıklarımda hissediyorum hala ben acaba benim bebek biraz aşşağda falan mı doktorda bişeyl demedi gerçi 22 sinde doktordaydık ama kafama takıldı şimdi

slm kısslar herkese güzel bi hafta diliyorum...gülaycım geçmiş olsun teyzenin kızına Allah sabır versin inş.

ayy şekerim hoşgeldinn nerelerdesin bak yorma kendinide oğluşuda tamammıı....

abooooooww ispatlı şahitli erken doğum diyosun yani!!1 ay bak stres bastı.. aman benide gören dicekki sanki kanrı burnunda ööff :))))))))))))))

Valla böyle tarih konuşulunca beni de bi stres basıyor yaa. Nasıl çıkacaklar bilmem :)[/QUOTE]

ay basıyo yaa... bunun alışverişi osu busu neleri var napsakki :)))

Merhaba arkadaşlar. Bugün aklım çok hülyalı tansiyonum çıktı mı düştü mü yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum aşırı derecede de mide bulantım var. Hiç böyle olmamıştım.

Aynen bende bu sabah öyleydim.. Ayaklarıma sıcak su yaptım birazda nane limon içtim azcık iyi geldi sanki gazımda çok bugün sanırım ayaklarımı üşütmüşüm ben. Bu havalar da çok tehlikeli normal insana bile bulantı yapıyo bide üşüttüğünü de anlayamıyosun bi sıcak bi soğuk canım çok geçmiş olsun.

ayy şekerim hoşgeldinn nerelerdesin bak yorma kendinide oğluşuda tamammıı....

Valla böyle tarih konuşulunca beni de bi stres basıyor yaa. Nasıl çıkacaklar bilmem :)

ay basıyo yaa... bunun alışverişi osu busu neleri var napsakki :)))[/QUOTE]

saol cnm sende yorma kendini ...ben 2 gecedir uyuyamıyorum kendimi hep doğum yaparken görüyorum sonra dikişlerim acıyo filan ay kafayı kırcam yaaa

Merhaba arkadaşlar. Bugün aklım çok hülyalı tansiyonum çıktı mı düştü mü yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum aşırı derecede de mide bulantım var. Hiç böyle olmamıştım.
geçmiş olsun canım yedıgın bişey falanda dokunmuş olabılır....

slm kısslar herkese güzel bi hafta diliyorum...gülaycım geçmiş olsun teyzenin kızına Allah sabır versin inş.

hoşgeldınnnn bizde size güzel bi hafta diliyoruz...biz iii yiz sen nasılsın bebişin nasılll

geçmiş olsun canım yedıgın bişey falanda dokunmuş olabılır....

hoşgeldınnnn bizde size güzel bi hafta diliyoruz...biz iii yiz sen nasılsın bebişin nasılll

hamdolsun cnm çok şükür koşuşturmaca sabah kalan kan ilaçlarımı yazdırdım işte ecz da yanlış yazmış folıc li olanından yazmış bi zaraı olmaz dedi aldım gari fenalık bastı gidip gelmekten olmaz demi bişi

ay basıyo yaa... bunun alışverişi osu busu neleri var napsakki :)))

saol cnm sende yorma kendini ...ben 2 gecedir uyuyamıyorum kendimi hep doğum yaparken görüyorum sonra dikişlerim acıyo filan ay kafayı kırcam yaaa[/QUOTE]

sağol canım benim... ya sorma o rğya geyiği bendede var inanırmısın kendimi devamlı kanama geçirirken görüyorum.... noluyosa anlamadım.. tuvalete giriyorum rüyamda bi bakıyorum kan var... ya mutlakaki psikolojik ama yinede insanın siniri bozuluyo.. bide bebek 1 haftadır baya bi hissettiriyo haraketlerini ondanda uyuyamıyorum geç saatlere kadar belkide onun verdiği bir huzursuzluk diyorum.. bilmiyorum... :1no2: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

çok teşeküürler canım paylaşımın içinn :)))

hosbulduk canim.iyi iyi keyfi yerinde:)tekmeleri yumruklari yiyorum:)senin nasil siddetli hissediyomusun artik.benimki baya yukari geldi göbek deligimin orda oynayip duruyo :)

maşallaahh maşallahh Allah dan saklasın. bende hissediyorum artık daha çok ama dün korkuttu beni yaramaz iki gün oynamadı birazda sancım vardı hastaneye gittik bir seruma ağrı kesici kattılar yedik geldik ağrım biraz dindi yavaş yavaş oynamaya başladı ama ömrümden ömür gitti akşama kadar ağlamaktan içim dışıma çıktı gözlerim hala balon gibi şiş ama Allah ıma bin şükür şimdi iyiyiz sabah baya konuştuk kızımla bir daha korkutmayacak anneyi inşallah :)) hayırlısı ile hele bir doğsun adağım var yavrumu kucağıma layım kesecem hemen

yok canım bende folikli olanı kullanıyorum merak etme dr.um özellikle onu verdi.. fazlaısndan bi zarar gelmez korkma.. hemde öyle ürkütecek bi dozda değil onun içindeki folik endişe etme....

kızlar çok yoğunum ara bakıyorum aklım sizde yaaaaaaaaa

hakkaten eski performansını göremiyoruz güzelcim :))) işlerini hallet sende gerisini boşver biz nasılsa burdayız arada bir iki kelamda bize atarsın artık :)))

yok tülaycım bişey olmaz benım kullandıgımda öle içinde folıc asit te varrr....için rahat olsun yanı.... santater fort benımkı

ya iyi hadi sevindim ecz öle dedi ferplex işte ilacın adı bi önceki aldığım folıc siz olanı idi bu fol.si neyse içimi rahatlattın saoll

ayy canım benım ne telaşlar yaşamışsınız....geçmiş olsun...bu sıpalar bizimle oynuyor resmen yaa....şimdiden dünyamız oldular bide dünyaya gelınce ne olur bılmıyom artık...konuşmuşun prensesınle bi daha yapmaz annesi

evet canım ama sağlık olsunda ben okuyorum yine sadece cevap yazamıyorum ama sizi özlüyorum inanın. bebeğim şuan hareketli yemek yedim bu arada herkese afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…