Evet genelde kız çocuklar için öyle diyolar. Benim iki tane kız yeğenim var biri iki hafta biri üç hafta önce doğdu. :) Yani benim zaten sezeryan olacağım için ve kızım olacağı için Ağustos annesi olmam muhtemel gibi duruyor tabi Allah sağlık sıhhat verirse inşallah.
hosbulduk canim.iyi iyi keyfi yerinde:)tekmeleri yumruklari yiyorum:)senin nasil siddetli hissediyomusun artik.benimki baya yukari geldi göbek deligimin orda oynayip duruyo :)
slm kısslar herkese güzel bi hafta diliyorum...gülaycım geçmiş olsun teyzenin kızına Allah sabır versin inş.
abooooooww ispatlı şahitli erken doğum diyosun yani!!1 ay bak stres bastı.. aman benide gören dicekki sanki kanrı burnunda ööff :))))))))))))))
hosbulduk canim.iyi iyi keyfi yerinde:)tekmeleri yumruklari yiyorum:)senin nasil siddetli hissediyomusun artik.benimki baya yukari geldi göbek deligimin orda oynayip duruyo :)
Merhaba arkadaşlar. Bugün aklım çok hülyalı tansiyonum çıktı mı düştü mü yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum aşırı derecede de mide bulantım var. Hiç böyle olmamıştım.
ayy şekerim hoşgeldinn nerelerdesin bak yorma kendinide oğluşuda tamammıı....
Valla böyle tarih konuşulunca beni de bi stres basıyor yaa. Nasıl çıkacaklar bilmem :)
geçmiş olsun canım yedıgın bişey falanda dokunmuş olabılır....Merhaba arkadaşlar. Bugün aklım çok hülyalı tansiyonum çıktı mı düştü mü yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum aşırı derecede de mide bulantım var. Hiç böyle olmamıştım.
slm kısslar herkese güzel bi hafta diliyorum...gülaycım geçmiş olsun teyzenin kızına Allah sabır versin inş.
geçmiş olsun canım yedıgın bişey falanda dokunmuş olabılır....
hoşgeldınnnn bizde size güzel bi hafta diliyoruz...biz iii yiz sen nasılsın bebişin nasılll
ay basıyo yaa... bunun alışverişi osu busu neleri var napsakki :)))
ya dolaşırken gözüm takıldı bilmekde fayda var diye düşündüm bebeğin nüfusa kayıt ettirilmesi işlemleri
Doğmuş bebeğin kaydedilmesi, doğum kayıt, nüfus cüzdanı çıkarılması - jinekoloji.net
hamdolsun cnm çok şükür koşuşturmaca sabah kalan kan ilaçlarımı yazdırdım işte ecz da yanlış yazmış folıc li olanından yazmış bi zaraı olmaz dedi aldım gari fenalık bastı gidip gelmekten olmaz demi bişi
kızlar çok yoğunum ara bakıyorum aklım sizde yaaaaaaaaa
hamdolsun cnm çok şükür koşuşturmaca sabah kalan kan ilaçlarımı yazdırdım işte ecz da yanlış yazmış folıc li olanından yazmış bi zaraı olmaz dedi aldım gari fenalık bastı gidip gelmekten olmaz demi bişi
yok canım bende folikli olanı kullanıyorum merak etme dr.um özellikle onu verdi.. fazlaısndan bi zarar gelmez korkma.. hemde öyle ürkütecek bi dozda değil onun içindeki folik endişe etme....
hakkaten eski performansını göremiyoruz güzelcim :))) işlerini hallet sende gerisini boşver biz nasılsa burdayız arada bir iki kelamda bize atarsın artık :)))
maşallaahh maşallahh Allahdan saklasın. bende hissediyorum artık daha çok ama dün korkuttu beni yaramaz iki gün oynamadı birazda sancım vardı hastaneye gittik bir seruma ağrı kesici kattılar yedik geldik ağrım biraz dindi yavaş yavaş oynamaya başladı ama ömrümden ömür gitti akşama kadar ağlamaktan içim dışıma çıktı gözlerim hala balon gibi şiş ama Allah ıma bin şükür şimdi iyiyiz sabah baya konuştuk kızımla bir daha korkutmayacak anneyi inşallah :)) hayırlısı ile hele bir doğsun adağım var yavrumu kucağıma layım kesecem hemen
yok canım bende folikli olanı kullanıyorum merak etme dr.um özellikle onu verdi.. fazlaısndan bi zarar gelmez korkma.. hemde öyle ürkütecek bi dozda değil onun içindeki folik endişe etme....
hakkaten eski performansını göremiyoruz güzelcim :))) işlerini hallet sende gerisini boşver biz nasılsa burdayız arada bir iki kelamda bize atarsın artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?