2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah cnm kıyamam bensana çok gelmiş geçmiş olsun ama şu an daha yeni ya bebişler hareketlerinin tutarsız olmaları çok normal ileriye doğru daha düzenli olucak annesi bnmde bazen kuduruyo tüm gün hiç durmuyo bazen çok seyrek hissediyorum daha çok minikler ondan sanırım

ahhh canım yerim ben onu yaaaaa...bizimkide tam orlarda bıcr bıcır
masallah canim bebislerimize

ayy canim cok gecmis olsun( insallah canim saglikla bi alsak kucagimiza.simdiden oyuncu oldular bak bizim yavrular:)

canım çok geçmiş olsun nasılda korkutmuş seni bıcır ya... neyse artık iyiseniz ve konuşup çözdüyseniz bidaha tekrarı olmaz işallah demekten başka alternatifimiz kalmıyo :)))) aman dikkat edelim kendimize kızlar aslında çok sağlam ve iyi gibi gözüksede herşey pamuk ipliğinde..... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

evet canım ama sağlık olsunda ben okuyorum yine sadece cevap yazamıyorum ama sizi özlüyorum inanın. bebeğim şuan hareketli yemek yedim bu arada herkese afiyet olsun

bizde senı özlüyoruz bircancım...afiyet olsun sanada yarasın poyrazına...yaaa eskısı kadar sayfalar çabuk ilerlemıyor sakınleştı topigımız..önceden geçmişi oku oku bitmezdi şimdi en fazla 10 sy oluyo geçmiş

bu arada 10 mayıs anneler günü arkadaşlar...seneye bizde kutlarız artık annleler gününühihoyyyt.allahım o günleri gösterır inşallah....:Saruboceq:

evet demi herkes işlere boğuluyo yada havalar ısınıyo kendini dışarı vuranmı ararsın alışverişe çıkanmı ararsın.... bu arada bide anneler günü olayı var demi.. :))) seneye buzaman işallah kucaklarımızda agu gugu yapacaklar minişler..
nsana zaman hem çok çabuk geçiyo hemde o düşünülen zamanlar hiç gelmicek gibi geliyo demi.... :1hug:

olurmu gülcan cım bu senede ben hedıye bekliyorum valla:) benım esimin d.gunu 3 hazıran evlılık yıldonumu 11 hazıranama yine babalar gununde alıcam. umuyorum aynı incelik ondan da gelecek:)

evet ya elanın yokluğu sanırım ilerleyemiyoruz

bu arada niye seneye kutlayalım şekerim bu senede anneyiz biz alkisalkisalkis

düşündükçe ınsan heycanlanıyo yaaaaalkisalkisalkis...manyak oldum valla hayaller arasında yüzüyorummm..ama 7 aya kadarmış sonra gerçek dünyaya dalcakmışız(kulakları çınlasın peti derdi)
bana da aynı gelıyo canım beklerken zaman geçmiyo ama dönüp arkana baktıgın zaman ne çok şey yaşamışım zaman ne cabuk geçti diyosun....

olurmu gülcan cım bu senede ben hedıye bekliyorum valla:) benım esimin d.gunu 3 hazıran evlılık yıldonumu 11 hazıranama yine babalar gununde alıcam. umuyorum aynı incelik ondan da gelecek:)

evet ya elanın yokluğu sanırım ilerleyemiyoruz

bu arada niye seneye kutlayalım şekerim bu senede anneyiz biz alkisalkisalkis

ben şuan kendimi anne adayı olarak gördüğüm için.klava:...haklısınız valla...ama koçiş yanımda yok zaten tlf da belkı bi kuru kuruya kutlar...:çok üzgünüm:

Ben de ben de , her akşam rüyamda ya da uyanıkken neler neler düşünüyorum kendimi tanıyamıyorum ya ....

evet yaa inan hep bunu düşünüyorum... bu iki duygu bir arada yaşanmaz gibi gelir ama bal gibide yaşanıyomuş hamileyken :)))

Ya bir sürü işim var , hava çok kapalı ve yağmurlu bir de geçmeyen bir mide yanması of of mirmirmirmir

hmmm geçmiş olsun cnaım.. mide yanmasına ben şöyle bir çözüm deniyorum ki geneldede rahatlatıyo: iki tatlı kaşığı süt iç.. ama fazlasını değil.. olmadı 10-15 dk sonra tekrar.. geçecek bak gerçekten rahatlatıyo göreceksin.. sabah bende öyle uyandım ama maşallah şimdi iyiyim... :1hug:

dün akşam tv de anneler günü reklamları çıkınca eşime bende bu sene hediye alırım sanırım dedim pişkinliğe vurdu evet neden olmasın bebek alırsa hediyen olur dedi bende o nasıl alsın ama dedim güldük yani minik bir hediye olsun bekliyorum ne yalan diyim çünkü ben ona babalar gününde alacağım

Ya bir sürü işim var , hava çok kapalı ve yağmurlu bir de geçmeyen bir mide yanması of of mirmirmirmir

Ben de ben de , her akşam rüyamda ya da uyanıkken neler neler düşünüyorum kendimi tanıyamıyorum ya ....

allah sizin yardımcınız olsun valla...aman takma boşver nasılsa olur işler bi şekılde..o mıde yanması gibi bişey bendede oluyo anlamadım gitti neyın nesidir....

yaaa iyiki varsınız arkadaşlarŞeniz...ben sadece kendımı var sanıyordum böle kafayı sıyıran...hepimiz aynıyızzzm desenızeee:CüvCüv:

alır canım senı meraklandırmak için öle demiştir...

hahaha bu erkekler varya bende ona alıcam babalar gününde ama bakalım o düşünebilecekmi gerçi incedir benim kocişim not falan yazar kesin ama hediye olayını bilemem tabi kaydirigubbakcemile2

Geçmiş olsun Emsalcim. Baya korkutmuş seni bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…