dilek şimdi defne eylül diyebilirmiyiz:)
Canım yaaa çok üzüldüm allah ailesine güç ve sabır versin inşallah. Gerçekten çok zor bir durum Allah hiçbir anne adayına yaşatmasın.
İyiyiz özgecim sağol siz nasılsınız? Eylül iyi Ezgi Naz'a slmı var:))
günaydın kızlar..
Aramıza hoşgeldin canım..Senin yaşadığın bu durumu ben 4 aydır yaşıyorum bilgin olsun..
:bbo:
Bircan hayırlı olsun canım baya bişeler almışsınız:) hayırlı olsun...resimlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Diyelim canım muhtemelen artık değiştirmeyiz inşallah:)))
tünaydınnnnnna.s.a.s.
biz ogluşumla çok iii yiz artık bana kendını hep hıssetırıyor ben burdayım diyor yavrum...
bircancım ogluşun iii günlerde giysin cicileri siz hepsini bi günde hatletmışınız nerdeyse
denizcim gözün aydın annen gelmiş allah kabul etsın....
meryem ve sad ne güzel bebişlerinizi görceksıznız hayırlı haberler ile gelın:Saruboceq:
Kızlar hepinize günaydın diyeceğim ama sanırım biraz geç kaldım bu nedenle Tünaydın...
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur... Bebeklerimizi bol bol hisseder , tekmelerini yeriz inşallah. Benim sabahtan beri yine çeviri işim vardı yeni bitirebildim ve hemen soluğu burda aldım. Bircancım ve Demetcim beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim canlarım.
Ama çok şükür iyiyim ve herşey yolunda. Ama Bircancım sana üzüldüm sabahtan kötüymüşsün çok geçmiş olsun. Umarım şimdi kendini daha iyi hissediyorsundur. Poyrazına da maşallah neler neler almışsın, allah hep sağlıklı şekilde iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
Sadcım hadi bakalım git gör bebeğini umarım hayırlı haberler alır çok mutlu olursun. Hatırladığım kadarıyla cmt günü yine birlikte gidiyoruz di mi aylık kontrol için?
Denizcim annen gelmiş, gözünaydın allah kabul etsin inşallah.
Myladybird sana da çok geçmiş olsun.
meraba kızlar.....
moralim bozuk... teyzemin kızının bebeğini aldılar... 21 haftalıktı... aşırı tansiyona bağlı olrak... öğlen hastaneye gidecem, 2 gündür hastanede yatıyor.....
Tamam o zaman süper :) Evet benim doğum tarihim eylül 3 olarak gözüktüğü için demek ki böyle farklılık oluyo. Tabi bu işler hiç belli olmaz.
Diyelim canım muhtemelen artık değiştirmeyiz inşallah:)))
Ay inşallah canım.canım carsamba gunu gıttıgı dr da aynı seyı soylemıs. 28. haftaya kadar gecme ıhtımalı varmıs. ınsallah gececk
:lepi: supeeerrr bana hergun gel hastaneye gir ultrasona deseler gık demem :)kızlar detaylı ultrasyona gidicem bende bugün kuzumu görücem :)
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah sabır ve bol şifalar versin.meraba kızlar.....
moralim bozuk... teyzemin kızının bebeğini aldılar... 21 haftalıktı... aşırı tansiyona bağlı olrak... öğlen hastaneye gidecem, 2 gündür hastanede yatıyor.....
dogru canım belli olmaz kuzenim bana 7. aydan sonra hep hazır ol dedi....mayıs annelerıne baktım da 10dan fazla kişi bebegını dünyaya getırmışşş....yavrularımız en dogru zamanda gelsın:Saruboceq:
gülaycim cok gecmis olsun.cok üzüldüm.allah sabir versin insallah..
Kız çocukların erkeklerden daha once doğma ihmalleri yüksekmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
canım hoşgeldin nasılsın oğluşun nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?