2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese kocaman bir merhaba , sabah hastaneye gittim , kan verdim , idrar testi verdim bebişimi gördüm maymun yerim ben onu ,,ayrıntılı ultrason içinde randevu aldım .... Çok yorucu bir hafta sonu geçirdik eşimle yazık bebeişim yorgunluktan bayılmıştır :))

Bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun , Gülaycım teyze kızın için çok üzüldüm , Allah sabır versin , sen de fazla etkilenmemeye çalış ben bile etkilendim ki senin yakının mümkünse bir müddet uzak dur derim senin için ...

Bircancım kuzucuğun aldıklarınızı güle güle giyer inşallah :)

Saol tatlım. Bizde iyiyiz. Ezgi Naz da öpüyormuş Eylül'ü :asigim:

Ecem çok üzüldüm canım ya sürekli böyle olmana reflün mü var senin o yüzden mi acaba miden böyle oluyo yoksa genel hamilelik bulantısı mı?

Kızlar bide ben yeniyim ya belki konuşmuşsunuzdur kendi aranızda ama ben yinede sormak isityorum benim kanım bir ay önce 10,2 çıkmıştı doktorun verdiği sıvı ilacı içemedim o yüzden bana tablet ferrum fort verdi onu içiyorum. Bu ay bidaha istemedi kan testi ben kendim gidip bi baktırsam mı acaba diye düşünmüyo değilim. Bide benim kulağımda böyle tak tak diye bi atma oluyo birbuçuk iki aydır bazen çok hareket edince bazende akşamları durduk yerde. anlıyamıyorum neden doktor normal dedi ben acaba tansiyonum mu çıkıyo o anlarda diye düşünüyorum.

sağolun canlarım amin

meraba kızlar.....
moralim bozuk... teyzemin kızının bebeğini aldılar... 21 haftalıktı... aşırı tansiyona bağlı olrak... öğlen hastaneye gidecem, 2 gündür hastanede yatıyor.....

çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Tamam o zaman süper :) Evet benim doğum tarihim eylül 3 olarak gözüktüğü için demek ki böyle farklılık oluyo. Tabi bu işler hiç belli olmaz.

dogru canım belli olmaz kuzenim bana 7. aydan sonra hep hazır ol dedi....mayıs annelerıne baktım da 10dan fazla kişi bebegını dünyaya getırmışşş....yavrularımız en dogru zamanda gelsın:Saruboceq:

canım carsamba gunu gıttıgı dr da aynı seyı soylemıs. 28. haftaya kadar gecme ıhtımalı varmıs. ınsallah gececk
Ay inşallah canım.

kızlar detaylı ultrasyona gidicem bende bugün kuzumu görücem :)
:lepi: supeeerrr bana hergun gel hastaneye gir ultrasona deseler gık demem :)

meraba kızlar.....
moralim bozuk... teyzemin kızının bebeğini aldılar... 21 haftalıktı... aşırı tansiyona bağlı olrak... öğlen hastaneye gidecem, 2 gündür hastanede yatıyor.....
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah sabır ve bol şifalar versin.

dogru canım belli olmaz kuzenim bana 7. aydan sonra hep hazır ol dedi....mayıs annelerıne baktım da 10dan fazla kişi bebegını dünyaya getırmışşş....yavrularımız en dogru zamanda gelsın:Saruboceq:

Kız çocukların erkeklerden daha once doğma ihmalleri yüksekmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?

aussie evet canım öleymiş bende duydum kız bebekler daha erken gelırlermış...hatta affınıza sıgınarak söylüyorum yanlış anlamayın eksık etek derler ordan gelıyormuş galıbaaa......

Kız çocukların erkeklerden daha once doğma ihmalleri yüksekmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?[/QUOTE]

Evet genelde kız çocuklar için öyle diyolar. Benim iki tane kız yeğenim var biri iki hafta biri üç hafta önce doğdu. :) Yani benim zaten sezeryan olacağım için ve kızım olacağı için Ağustos annesi olmam muhtemel gibi duruyor tabi Allah sağlık sıhhat verirse inşallah.

kızlar hepinize merhaba.. gülaycım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm.. demek kızlar erken geliyo.. bende kız bekliyorum ya acaba yaparmı bizim sıpacan öyle bi sürpriz..... yani 37 den önce gelmesinde; akciğer gelişimi sorun olmasın sarılık yaşama riski yükselmesin... bunlardan korkuyorum sadece..... bakıcma mayıs annelerine şeytan dürttü beni bak neler oluyo daha detaylı okumam lazımmm.. :)))

Kız çocukların erkeklerden daha once doğma ihmalleri yüksekmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Evet genelde kız çocuklar için öyle diyolar. Benim iki tane kız yeğenim var biri iki hafta biri üç hafta önce doğdu. :) Yani benim zaten sezeryan olacağım için ve kızım olacağı için Ağustos annesi olmam muhtemel gibi duruyor tabi Allah sağlık sıhhat verirse inşallah.[/QUOTE]

abooooooww ispatlı şahitli erken doğum diyosun yani!!1 ay bak stres bastı.. aman benide gören dicekki sanki kanrı burnunda ööff :))))))))))))))

Merhaba arkadaşlar. Bugün aklım çok hülyalı tansiyonum çıktı mı düştü mü yoksa başka bir durum mu var bilmiyorum aşırı derecede de mide bulantım var. Hiç böyle olmamıştım.

slm kısslar herkese güzel bi hafta diliyorum...gülaycım geçmiş olsun teyzenin kızına Allah sabır versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…