2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kimdiii merak ettım bakkksırnaşık şey

kaşınmamak çok önemli biliyorum. ama yumusak bır kese ıle bastırmadan olu derıden kurtulursak daha saglıklı olur dıye düşünüyorum. zaten kadın bana bastırmadan yap dedı

canim yaa yeni gördüm yazini kusura bakma.kac haftaliksin?bilmiyorumki benimki yukarda kendini cok hissettiriyo bana.

ya insan o bebek eşyaları satan yere gittimi sapıtıyo kim ne derse desin... bide satmak için bi övüyolar anam görme elinden gelde 68 yaşındaki babana bile al kullansın!!! bide renk renk desen desen cicili bicili filan derken ister istemez insanın dikkatini çekiyo çoğumuzun ilk bebeği tabiki gereksiz bişe almak istemeyiz ama hem deneyimsiziz hemde bizi çocuğu olanlara göre daha fazla cezbediyo o tarz şeyler... haksızmıyım yawrılaarrr!!!!!!!! :lepi: :teytey::roflol:

kimdiii merak ettım bakkksırnaşık şey

puhahah kimdi haaaa 2000 sayfa var oku yawrım bulursun işallaaahh :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:

canim yaa yeni gördüm yazini kusura bakma.kac haftaliksin?bilmiyorumki benimki yukarda kendini cok hissettiriyo bana.

Rica ederim önemli değil... 21+4 haftalığım ben hep kasıklarımda oynuyo özelliklede sol kasığımda Vallan ne bilim ya korkmaya başladım aşşağıda mı acaba diye üfff.

canım teyzemin kzının bebeğini aldılar hafta sonu, 5 aylık hamileydi, tansiyondan dolayı ölüm riski vardı anne de....

yok canım onu bılıyorum okudum sabah tekrar geçmiş olsun...ben aqualotus2000 a sordum şimdiye kadar bi kişinin erkek olup göstermedı dediya o na ıstınaden sordum

hıııı geçmişi okumayanlar yakalanıyo böyle ben yazmaktan çok okuyorum yeni geldim aranıza ama kim ne demiş ne yapmış biliyorum valla ela annesinin yanında izmirde sanırım canım

yaaa evet ne deseniz haklısınız işler yoğunlaştı bi arada tadilat vardı girememiştim o yüzden atladım sanırımkaydirigubbakcemile3

Rica ederim önemli değil... 21+4 haftalığım ben hep kasıklarımda oynuyo özelliklede sol kasığımda Vallan ne bilim ya korkmaya başladım aşşağıda mı acaba diye üfff.

ya korkma hemen.hareketli olduklari icin kasiklarimdada hissediyorum yukardada.belki senininki tekmeliyodur.ya simdi ne desem yalan olur tabi de dr.a ne zaman gidiyosun?en son ne zaman gittin?bise demedimi dr?korkulcak bise yoktur bence..

ya korkma sakın benim mesela bacaklar rahimdeymiş bende bu ara altta hissediyodum ama bu sabah göbekte hissettim onlar simdi yerleri bol geziyolar sakın takma böyle şeyleri şiddetli sancın falan yoksa niye korkasınki orda rahat yavrucak demekki

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya korkma hemen.hareketli olduklari icin kasiklarimdada hissediyorum yukardada.belki senininki tekmeliyodur.ya simdi ne desem yalan olur tabi de dr.a ne zaman gidiyosun?en son ne zaman gittin?bise demedimi dr?korkulcak bise yoktur bence..

Aslında daha yukarıda hissettiğim zamanlarda oluyo bazen nadiren çok nadir ama. 22 sinde gittim doktora dört boyutluya girdim hani şu organlara falan bakılan var ya.. Bişey demedi. Yalnız şöyle bi konuşma oldu. Biz dedik ki doktora eğer herşeyi normal derseniz bugün modakoya gidip mobilya bakmayı düşünüyoruz oda hayır daha erken bence gitmeyin erken doğum falan olur bişey olur sonraya bırakın gerek yok çocuk odası falan hikayı zaten yanınızda yatacak uzun bi süre dedi. Ordanda azcık içime şüphe düştü ama aslında aklı olan her doktor bu yorumu yapar sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…