canım tekrar tekrar geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum....Allahım beterinden saklasın...
ayrıca bu inatçı minik keçicik kızmı acaba bugüne kadar göstermeyipte erkek çıkan bi kişi duydum oda bizim topicteydi :))))) :lepi:
Sizlerin karnı kaşınmaya başladı mı bilmiyorum ama benim oldukça fazla kaşınıyor artık.. Bana bir estetisyen asla tırnaklarınla kaşıma avucunun içiyle en fazla ovala dedi bu nedenden acaba kese deriyi inceltip çatlamasını sağlar mı diye kuşkuya düştüm açıkçası. Birde su alımı çok önemli çatlak oluşmamasında tabii ki genetik tabloda.
tamam canım alırım. mısır carsısı yakın. yarın hava guzel olursa not aldım kendıme alırım:)
şimdi kaşınma olayına gelince bu kabak lifini karınnda kullanma mantık olarak kaşınınca daha çok çatlıyosaaaaaaa kabak lifide tetikleyebilir amaaaaaaaaaaaan offff bilemedimki CADIARZU çatlayalım yaaaaa bu formüllerle uraşmaktan iyidir valla
Ya benim göbek deliğimin orada falan oynamıyo genelde kasıklarımda hissediyorum hala ben acaba benim bebek biraz aşşağda falan mı doktorda bişeyl demedi gerçi 22 sinde doktordaydık ama kafama takıldı şimdi
kimdiii merak ettım bakkksırnaşık şey
Ay kızlar sağolun ya bu süt fikri süper oldu buldum buluşturdum bir bardak süt şimdi çok iyi geldi mideme ... Bu arada alıpta pişman olunan şeylere göz gezdirdim bir çoğu benim almayı düşünmediğim şeyler , ayrıca büyüklerin sözünü dinleyip kıyafet de çok almıyorum ilk 6 ay zaten belli şeyleri giyecek yazık bence o kadar paraya el kadar eteklere , şortlara para vermek .
kimdiii merak ettım bakkksırnaşık şey
tamam canım alırım. mısır carsısı yakın. yarın hava guzel olursa not aldım kendıme alırım:)
şimdi kaşınma olayına gelince bu kabak lifini karınnda kullanma mantık olarak kaşınınca daha çok çatlıyosaaaaaaa kabak lifide tetikleyebilir amaaaaaaaaaaaan offff bilemedimki CADIARZU çatlayalım yaaaaa bu formüllerle uraşmaktan iyidir valla
hayatimmmmmmmmmmmmmmm aileden gelen birsey annende varsa sendede olacak yaglar kremler bahane yaniiiii ve ilk gebelikde neyaparsak yapalim mutlaka olucakkkkkkkkk alismamiz lazimmmmmkaydirigubbakcemile3
canim yaa yeni gördüm yazini kusura bakma.kac haftaliksin?bilmiyorumki benimki yukarda kendini cok hissettiriyo bana.
hayatimmmmmmmmmmmmmmm aileden gelen birsey annende varsa sendede olacak yaglar kremler bahane yaniiiii ve ilk gebelikde neyaparsak yapalim mutlaka olucakkkkkkkkk alismamiz lazimmmmmkaydirigubbakcemile3
canım aılede yok:) o yuzden bende olmasın dıye ozen gosterıyorum
canım teyzemin kzının bebeğini aldılar hafta sonu, 5 aylık hamileydi, tansiyondan dolayı ölüm riski vardı anne de....
hıııı geçmişi okumayanlar yakalanıyo böyle ben yazmaktan çok okuyorum yeni geldim aranıza ama kim ne demiş ne yapmış biliyorum valla ela annesinin yanında izmirde sanırım canım
canım aılede yok:) o yuzden bende olmasın dıye ozen gosterıyorum
o zaman sanslisin seker benim anneminki dunya haritasina benziyor walla 4 cocukdan sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Rica ederim önemli değil... 21+4 haftalığım ben hep kasıklarımda oynuyo özelliklede sol kasığımdaVallan ne bilim ya korkmaya başladım aşşağıda mı acaba diye üfff.
Rica ederim önemli değil... 21+4 haftalığım ben hep kasıklarımda oynuyo özelliklede sol kasığımdaVallan ne bilim ya korkmaya başladım aşşağıda mı acaba diye üfff.
o zaman sanslisin seker benim anneminki dunya haritasina benziyor walla 4 cocukdan sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkinin de kabus valla, inşallah anacığıma çekmem ya... üfff lütfen Allah'ım yaaa....
yınede sen bol bol su iç ve kremlerını falan kullan
ya insan o bebek eşyaları satan yere gittimi sapıtıyo kim ne derse desin... bide satmak için bi övüyolar anam görme elinden gelde 68 yaşındaki babana bile al kullansın!!! bide renk renk desen desen cicili bicili filan derken ister istemez insanın dikkatini çekiyo çoğumuzun ilk bebeği tabiki gereksiz bişe almak istemeyiz ama hem deneyimsiziz hemde bizi çocuğu olanlara göre daha fazla cezbediyo o tarz şeyler... haksızmıyım yawrılaarrr!!!!!!!! :lepi: :teytey::roflol:
puhahah kimdi haaaa 2000 sayfa var oku yawrım bulursun işallaaahh :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:
canim yaa yeni gördüm yazini kusura bakma.kac haftaliksin?bilmiyorumki benimki yukarda kendini cok hissettiriyo bana.
ya korkma hemen.hareketli olduklari icin kasiklarimdada hissediyorum yukardada.belki senininki tekmeliyodur.ya simdi ne desem yalan olur tabi de dr.a ne zaman gidiyosun?en son ne zaman gittin?bise demedimi dr?korkulcak bise yoktur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?