bende tam tersi temmuza kadar herşeyi bitirmeyi düşünüyorum.....ya nıye bu kadar çok taşınan var anlamadım.:uhm:..ev alıp çıkıyosanız o ayrı tabı ama ev taşımak çok zor...allah kolaylık versin
Evet kızlar ya şu taşınma işimiz bir belli olsunda. Yerleştikten sonra almayı düşünüyorum eşyalarını. Hem eşimde bekleyelim temmuzda hepsini alırız dedi. Kocamın sözünü dinleyim en iyisimi..
Valla hiç biyere taşınasım yok. Yani eşya topla yerleştir offf çok zor iş valla ama zam zamanı geldi. Artırırsa çıkıcaz. Zaten değerinden fazla ödüyoruz eve. Daha iyi bir ev buluruz o paraya diye.
Valla hiç biyere taşınasım yok. Yani eşya topla yerleştir offf çok zor iş valla ama zam zamanı geldi. Artırırsa çıkıcaz. Zaten değerinden fazla ödüyoruz eve. Daha iyi bir ev buluruz o paraya diye.
hazıran 15 de kdv ındırımlerı bıtıyor canım. aklında olsun mobılya için
aslında mobilya almayı düşünmüyorum canım. Park yataklardan bakıcam sanırım bende. Ayrı odada yapmayacağım. 2-3 yaşına gelince odasını alırım diye düşünüyorum. Bakalım nasip artık.
Aslında mobilya almayı düşünmüyorum canım. Park yataklardan bakıcam sanırım bende. Ayrı odada yapmayacağım. 2-3 yaşına gelince odasını alırım diye düşünüyorum. Bakalım nasip artık.
anladım canım kiracı olmak gerçekten çok zor allah hepimize bi ev nasip eder ınş.bizimde temmuzda artışş bebek olcak adam belkı biraz ınsaflı olur diye dua ediyorummm..yoksa belımız bükülcek bizimde
valla canım bu dünyada kiracı olunmaz... ben de kiracıydım, ama Allah'tan lojman çıktı sonra... ama tabi değerinden fazla niye ödüyesin, ben de çıkardım valla... artık taşınma da kolay, herşeyi topluyorlar..... sen tabi biraz yorulcan ama yardım eden yakınların da olur heralde.....
hayırlısı olsun canım. Ama 1 yasından once sızın odanızın dısında bır yerde yatmasının psıkolojık acıdan onemlı oldugunu bılıyorum
Evet valla kiracı olmak zor. Allah hepimize en kısa zamanda bir ev nasip etsin. Kutu gibi olsun bizim olsun. Taşınırsam annemler gelir zaten kesin yardıma. Yanlız bırakmazlar bizi ama işte yinede zor iş beeeee kafamçokkarıştı
Niye kıs seslerden korkarmı diyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım. Ama 1 yasından once sızın odanızın dısında bır yerde yatmasının psıkolojık acıdan onemlı oldugunu bılıyorum
kaydirigubbakcemile3 6. aydan sonra sesle görüntüler ileride cinsel gelişimi konusunda olumsuz etki yaratıyormus
kaydirigubbakcemile3 6. aydan sonra sesle görüntüler ileride cinsel gelişimi konusunda olumsuz etki yaratıyormus
abooowww ozaman desene bunun kuş kafesi gibi üstünüde örtmek gerekecek :)))))))))))) yada odasına iade edecez yavruyu... :))))) hadi anneler neysede baba sevgisi birden evlat cinnetine dönüşebilir :)))))))))))):roflol: :roflol: :roflol:
abooowww ozaman desene bunun kuş kafesi gibi üstünüde örtmek gerekecek :)))))))))))) yada odasına iade edecez yavruyu... :))))) hadi anneler neysede baba sevgisi birden evlat cinnetine dönüşebilir :)))))))))))):roflol: :roflol: :roflol:
Niye kıs seslerden korkarmı diyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?