2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Valla hiç biyere taşınasım yok. Yani eşya topla yerleştir offf çok zor iş valla ama zam zamanı geldi. Artırırsa çıkıcaz. Zaten değerinden fazla ödüyoruz eve. Daha iyi bir ev buluruz o paraya diye.

kızlar ben de çok giysi almıcam, sadece annem bişeyler örüyor, şuana kadar 10 tane yelek hırka oldu, tabi ben doğurana kadar 30 - 40 tane olacak sanırım, 3 yaşına kadar ördü valla. hem de daha cinsiyeti belli değilken bu kadar ördü, artık cinsiyeti belli olunca kim bilir neler örür.....

hazıran 15 de kdv ındırımlerı bıtıyor canım. aklında olsun mobılya için

Valla hiç biyere taşınasım yok. Yani eşya topla yerleştir offf çok zor iş valla ama zam zamanı geldi. Artırırsa çıkıcaz. Zaten değerinden fazla ödüyoruz eve. Daha iyi bir ev buluruz o paraya diye.

anladım canım kiracı olmak gerçekten çok zor allah hepimize bi ev nasip eder ınş.bizimde temmuzda artışş bebek olcak adam belkı biraz ınsaflı olur diye dua ediyorummm..yoksa belımız bükülcek bizimde

valla canım bu dünyada kiracı olunmaz... ben de kiracıydım, ama Allah'tan lojman çıktı sonra... ama tabi değerinden fazla niye ödüyesin, ben de çıkardım valla... artık taşınma da kolay, herşeyi topluyorlar..... sen tabi biraz yorulcan ama yardım eden yakınların da olur heralde.....

hazıran 15 de kdv ındırımlerı bıtıyor canım. aklında olsun mobılya için

Aslında mobilya almayı düşünmüyorum canım. Park yataklardan bakıcam sanırım bende. Ayrı odada yapmayacağım. 2-3 yaşına gelince odasını alırım diye düşünüyorum. Bakalım nasip artık.

hayırlısı olsun canım. Ama 1 yasından once sızın odanızın dısında bır yerde yatmasının psıkolojık acıdan onemlı oldugunu bılıyorum

bende düşünmüyorum bi park yatak alırım tamam....zaten 3,5-4 sene sonra bizde mecbur taşıncaz tayın çıkcak o yüzden fazlasına gerek yok bence.....

anladım canım kiracı olmak gerçekten çok zor allah hepimize bi ev nasip eder ınş.bizimde temmuzda artışş bebek olcak adam belkı biraz ınsaflı olur diye dua ediyorummm..yoksa belımız bükülcek bizimde

Evet valla kiracı olmak zor. Allah hepimize en kısa zamanda bir ev nasip etsin. Kutu gibi olsun bizim olsun. Taşınırsam annemler gelir zaten kesin yardıma. Yanlız bırakmazlar bizi ama işte yinede zor iş beeeee kafamçokkarıştı

zor tabi özgecim bütün düzenin bozuluyo.bikaç hafta sersem gibi oluyon..

hayırlısı olsun canım. Ama 1 yasından once sızın odanızın dısında bır yerde yatmasının psıkolojık acıdan onemlı oldugunu bılıyorum

ewet canim bende sana katiliyorum hatta burdaki doktorlar 40 gunu doldurdukdan sonra kendi odasinda olmasi daha iyi diyorlar psikolojisi ve uyku duzeni icin:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 6. aydan sonra sesle görüntüler ileride cinsel gelişimi konusunda olumsuz etki yaratıyormus

abooowww ozaman desene bunun kuş kafesi gibi üstünüde örtmek gerekecek :)))))))))))) yada odasına iade edecez yavruyu... :))))) hadi anneler neysede baba sevgisi birden evlat cinnetine dönüşebilir :)))))))))))):roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 6. aydan sonra sesle görüntüler ileride cinsel gelişimi konusunda olumsuz etki yaratıyormus

kaydirigubbakcemile3 ses çıkarmayız bizde. Doğrudur ama katılıyorum sana. Bakalım belki odaya döner fikrimiz. Akşama söyleyim eşime kaydirigubbakcemile3

a.s:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: HARIKASINIZ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yarın sabah eltime doğum için gün vermişler..kızı olucak:) kaynım her aldıklarının resmini bana 5 ayından itibaren çekip yollar internetten...Hepsi çok güzel şeyler ama geçen gün odasına canlı olarak ilk kez gördüm ve içim daraldı o kadar oyuncak ıvır zıvır şeyler olmuşki anlatamam.....hevesimi onu öyle görünce aldım...kızlar bence hiç oyuncak almayın..bi kaçttane kırılmıycak peluş alsanız yeterli....

Niye kıs seslerden korkarmı diyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahhaha :lepi:

ya şu oda meselesi hakkaten yordu beni yaaaaa beşik odamızda kalsa ona yaptımız oda saçma kalıcak sadece dolap falan e bitane daha beşik alsak daha küçük boşunamı masraf aceba ayy bi karar veremedim

ayy alemsiniz ya
muhabbet kuşum geldi aklıma delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…