2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahah sen böyle anlatırken gözümün önüne getirdim hepimizi koca burunlu falan bir kahkaha patlatmışım ofis bana bakıyo hahahahah

ben imdiden bittim kızlar nefes nefeseyim yoga yapıyorum sıklaştırmalıyım

dogrudur canım.....bu zeytın yagının zaten ii gelmediği şey yok....

kızlar yazıları okudumda..Kız bebekler erken doğar demişler ama benim oğlum 12 gün erken doğdu..o zaman temizlik yapmıştım çok yormuşum kendim galiba o tetikledi erken oldu...Arkadaşımın da oğlu 41.hafta suni sancı ile zorla oldu..Yani bu iş belli olmuyor bence 9.ay biter bitmez doğuma hazır olun derim

çok geçmiş olsun canım sabır versin allah

cinsiyete gelince boşver be canım inşallah öğrenicen bu sefer bak allah sağlık versin onlara yeter gamyoncuiremsu

neler okuduklarını bılseler daha çok bakarlar...ah ah burnumuzun yanında bı tane daha burun olcakkk...başla canım nekadar çok önlem alırsak aslında o kadar rahat geçiririz son dönemleriii....

ay Rabbim hepimize hayırlı doğum versin inş.

valla öyle canım. özell,kle keselenıp kullanın dedı. bugun kese alıcaktım yagmur basladı fena.

canım kabak lifi önerimim kese için aktarlarda var acayip sert biraz can yakıyo ama selülütler içinde çok faydalı bikaç kez kullanınca yumuşuyo biraz bi dene istersen

valla öyle canım. özell,kle keselenıp kullanın dedı. bugun kese alıcaktım yagmur basladı fena.

valla canım zaten ben çatlaklar için doğal şeylere öneriyorum, ben de şuan bebek yağı kullanıyorum, zeytinyağı en doğrusu ama... ama yakın zamanda badem yağı, elma yağı , kayısı yağını alıp karıştırcam... karnımın gerilmeye başladığını hissediyorum....

canım tekrar tekrar geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum....Allahım beterinden saklasın...
ayrıca bu inatçı minik keçicik kızmı acaba bugüne kadar göstermeyipte erkek çıkan bi kişi duydum oda bizim topicteydi :))))) :lepi:

Sizlerin karnı kaşınmaya başladı mı bilmiyorum ama benim oldukça fazla kaşınıyor artık.. Bana bir estetisyen asla tırnaklarınla kaşıma avucunun içiyle en fazla ovala dedi bu nedenden acaba kese deriyi inceltip çatlamasını sağlar mı diye kuşkuya düştüm açıkçası. Birde su alımı çok önemli çatlak oluşmamasında tabii ki genetik tabloda.

yaaa elaaa nerlerde bi yere gittide bnm haberim mi yok yoksam???

hıııı geçmişi okumayanlar yakalanıyo böyle ben yazmaktan çok okuyorum yeni geldim aranıza ama kim ne demiş ne yapmış biliyorum valla ela annesinin yanında izmirde sanırım canım

hımm saol cnm bılgıler için...

ya dogru onada pek bakmıyooo ablama sordum 2 kızı var gebelık defterıne baktı.ikisinide 40+6 da dogurmuşş...ilk gebelıgınde 12 kg, 2.gebelıgınde 22 kg almış..ilk gebelık her zaman daha rahattır dedi ölemıkı acaba bılmıyoum hıççç....

canım kabak lifi önerimim kese için aktarlarda var acayip sert biraz can yakıyo ama selülütler içinde çok faydalı bikaç kez kullanınca yumuşuyo biraz bi dene istersen

tamam canım alırım. mısır carsısı yakın. yarın hava guzel olursa not aldım kendıme alırım:)

canım bende bebeyagı falan kullanıyorum. kakao yagıda. ama kız dedıkten sonrra zeytınyagını denedım en guzel bu yumusattı

sağol canım geçmiş olsun dileklerin için. Amin hepimiz için.....

valla canım eğer bu kezde açmazsa bacaklarını kalkmıcam ultrason yatağından , hayırlısı olsun şaka bi yana tabi... ama bu sefer kocamı götürmüyorum belki onun yanında inadı tutuyordur diye.... ama aklıma takılıyo ister istemez, kız mı erkek mi diye, çatlıcam valla....

Ay kızlar sağolun ya bu süt fikri süper oldu buldum buluşturdum bir bardak süt şimdi çok iyi geldi mideme ... Bu arada alıpta pişman olunan şeylere göz gezdirdim bir çoğu benim almayı düşünmediğim şeyler , ayrıca büyüklerin sözünü dinleyip kıyafet de çok almıyorum ilk 6 ay zaten belli şeyleri giyecek yazık bence o kadar paraya el kadar eteklere , şortlara para vermek .

ayyyyyy canim gecmis olsun teyzenin kizi icin buarada kizlar fazla pc basinda kalmak fazla tv izlemekde tansiyonu etkiliyor haberiniz olsun yiyeceklerede dikkatedin tuzdan uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…