az çok neler yaşacaklarımızı tahmın edebiliyorummm..şuan ortalama 300gr falan lar yanı düşün bide 10 katını..:bbo:...hareketlerımız herşeyımız sınırlancak yanııı...şuan en güzel dönemdeyızzz... 6 aya kadar herşey güzel olacak ama ondan sonrasını düşünmek istemıyorum pek korkuyorum işin açıgı...burunlar büyücek yüzler kocaman olcak her yerımız şişcek nefes alışımız zor olcakkk..neysekı en fazla 2 ay falan yaşarız bu sıkıntılarıı.allah hepimizin yardımcısı olsunn.... :Saruboceq:
kızlar aklıma gelmişken paylaşayım. c.tesi gunu tıbbı bıtkıler bahc. gittik. orada görevli olan bır bayanla görüştüm. bir sürü yaglar falan vardı. dedım çatlamamak için ne kullanmalıyım. son donemlerde ozellıkle tatlı badem yagı kullanmamı onerdı. gögüslerede surmem gerekıyormus. onda vardı aldım. ama dedi şu zaman için onerecegım en guzel sey saf zeytınyagı dedı. ama alırken arkasına dıkkat edın içindeki kımyasallara vs dedı. benım kayınpedrın zeytınlıgı var ve bana gondermıstı çok işlem göememiş içinde kımyasal olmayan yag var. onu denedım ve kullandıklarım içinde en çok yumusaklık veren bu oldu kızlar
dogrudur canım.....bu zeytın yagının zaten ii gelmediği şey yok....
kızlar hastaneden geldim, moralim bozulmasın diye teyzemin kızını görmedim. teyzeme geçmiş olsun dedim kızı için. zaten doktorlar da yasaklamış görüşü, çünkü üzülünce tansiyonu yükseliyomuş onun da....
bu arada akşamda ultrasona girecem, artık bebek bunda da cinsiyetini göstermezse kafayı yiyecem, tek ben kaldım heralde aranızda, cinsiyeti belli olmayan annecik....
hahahahah sen böyle anlatırken gözümün önüne getirdim hepimizi koca burunlu falan bir kahkaha patlatmışım ofis bana bakıyo hahahahah
ben imdiden bittim kızlar nefes nefeseyim yoga yapıyorum sıklaştırmalıyım
kızlar yazıları okudumda..Kız bebekler erken doğar demişler ama benim oğlum 12 gün erken doğdu..o zaman temizlik yapmıştım çok yormuşum kendim galiba o tetikledi erken oldu...Arkadaşımın da oğlu 41.hafta suni sancı ile zorla oldu..Yani bu iş belli olmuyor bence 9.ay biter bitmez doğuma hazır olun derim
valla öyle canım. özell,kle keselenıp kullanın dedı. bugun kese alıcaktım yagmur basladı fena.
valla öyle canım. özell,kle keselenıp kullanın dedı. bugun kese alıcaktım yagmur basladı fena.
kızlar hastaneden geldim, moralim bozulmasın diye teyzemin kızını görmedim. teyzeme geçmiş olsun dedim kızı için. zaten doktorlar da yasaklamış görüşü, çünkü üzülünce tansiyonu yükseliyomuş onun da....
bu arada akşamda ultrasona girecem, artık bebek bunda da cinsiyetini göstermezse kafayı yiyecem, tek ben kaldım heralde aranızda, cinsiyeti belli olmayan annecik....
yaaa elaaa nerlerde bi yere gittide bnm haberim mi yok yoksam???
yaaa elaaa nerlerde bi yere gittide bnm haberim mi yok yoksam???
hımm saol cnm bılgıler için...valla öyle canım. özell,kle keselenıp kullanın dedı. bugun kese alıcaktım yagmur basladı fena.
kızlar yazıları okudumda..Kız bebekler erken doğar demişler ama benim oğlum 12 gün erken doğdu..o zaman temizlik yapmıştım çok yormuşum kendim galiba o tetikledi erken oldu...Arkadaşımın da oğlu 41.hafta suni sancı ile zorla oldu..Yani bu iş belli olmuyor bence 9.ay biter bitmez doğuma hazır olun derim
canım kabak lifi önerimim kese için aktarlarda var acayip sert biraz can yakıyo ama selülütler içinde çok faydalı bikaç kez kullanınca yumuşuyo biraz bi dene istersen
valla canım zaten ben çatlaklar için doğal şeylere öneriyorum, ben de şuan bebek yağı kullanıyorum, zeytinyağı en doğrusu ama... ama yakın zamanda badem yağı, elma yağı , kayısı yağını alıp karıştırcam... karnımın gerilmeye başladığını hissediyorum....
canım tekrar tekrar geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum....Allahım beterinden saklasın...
ayrıca bu inatçı minik keçicik kızmı acaba bugüne kadar göstermeyipte erkek çıkan bi kişi duydum oda bizim topicteydi :))))) :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?