benimkinin de kabus valla, inşallah anacığıma çekmem ya... üfff lütfen Allah'ım yaaa....
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: hayatimmmmmmmmmm meleklerimiz icin herseye deger bence walla 3 tane yapmayi dusunuyorumkaydirigubbakcemile3 daha birini dogurmadan:roflol::roflol: hayirlisi dogdugunda goruruz bizi nasiil yapacaklarrrrrrrrrrrrrrrrr.a.s
ya korkma sakın benim mesela bacaklar rahimdeymiş bende bu ara altta hissediyodum ama bu sabah göbekte hissettim onlar simdi yerleri bol geziyolar sakın takma böyle şeyleri şiddetli sancın falan yoksa niye korkasınki orda rahat yavrucak demekki
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yerleri bol ya oglanlar zip zip zipliyolar.yerim onlari ben yaaa:))acayip güzel bi duygu:))aynen bnm oğlum da ya çok yukarda yada kasıkta hissediliyo nedense
Aslında daha yukarıda hissettiğim zamanlarda oluyo bazen nadiren çok nadir ama. 22 sinde gittim doktora dört boyutluya girdim hani şu organlara falan bakılan var ya.. Bişey demedi. Yalnız şöyle bi konuşma oldu. Biz dedik ki doktora eğer herşeyi normal derseniz bugün modakoya gidip mobilya bakmayı düşünüyoruz oda hayır daha erken bence gitmeyin erken doğum falan olur bişey olur sonraya bırakın gerek yok çocuk odası falan hikayı zaten yanınızda yatacak uzun bi süre dedi. Ordanda azcık içime şüphe düştü ama aslında aklı olan her doktor bu yorumu yapar sanırım :)
kızlar ben gebelikten önce cildiyeciye gitmiştim ve bana kesinlikle kese yapma dedi bilginiz olsun
bu arada biz kızımla çıkıyoruz hepinizi çok öpüyoruz müdürüm araçta verdi rahat gidiyim diye kızlar bana dua edin herşey güzel olsun yarın güzel haberlerimi yazarım size inşallah :)
kızlar ben gebelikten önce cildiyeciye gitmiştim ve bana kesinlikle kese yapma dedi bilginiz olsun
bu arada biz kızımla çıkıyoruz hepinizi çok öpüyoruz müdürüm araçta verdi rahat gidiyim diye kızlar bana dua edin herşey güzel olsun yarın güzel haberlerimi yazarım size inşallah :)
yerleri bol ya oglanlar zip zip zipliyolar.yerim onlari ben yaaa:))acayip güzel bi duygu:))
o zaman normaldir hersey korkma bence.herkeste farkli oluyo her bebegin farkli hareketleri var nede olsa.ama her dr.daha erken almayin diyo.7 ayliga bile erken diyen dr.lar var yai.takma kafana hersey yolunda:))
Aslında daha yukarıda hissettiğim zamanlarda oluyo bazen nadiren çok nadir ama. 22 sinde gittim doktora dört boyutluya girdim hani şu organlara falan bakılan var ya.. Bişey demedi. Yalnız şöyle bi konuşma oldu. Biz dedik ki doktora eğer herşeyi normal derseniz bugün modakoya gidip mobilya bakmayı düşünüyoruz oda hayır daha erken bence gitmeyin erken doğum falan olur bişey olur sonraya bırakın gerek yok çocuk odası falan hikayı zaten yanınızda yatacak uzun bi süre dedi. Ordanda azcık içime şüphe düştü ama aslında aklı olan her doktor bu yorumu yapar sanırım :)
hayırlısı olsun canım. ismiyle yaşasın ınsallahh
slm canım nasılsın yigenim nasıll ??
Kız çocukların erkeklerden daha once doğma ihmalleri yüksekmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ya benim göbek deliğimin orada falan oynamıyo genelde kasıklarımda hissediyorum hala ben acaba benim bebek biraz aşşağda falan mı doktorda bişeyl demedi gerçi 22 sinde doktordaydık ama kafama takıldı şimdi
kızlar aklıma gelmişken paylaşayım. c.tesi gunu tıbbı bıtkıler bahc. gittik. orada görevli olan bır bayanla görüştüm. bir sürü yaglar falan vardı. dedım çatlamamak için ne kullanmalıyım. son donemlerde ozellıkle tatlı badem yagı kullanmamı onerdı. gögüslerede surmem gerekıyormus. onda vardı aldım. ama dedi şu zaman için onerecegım en guzel sey saf zeytınyagı dedı. ama alırken arkasına dıkkat edın içindeki kımyasallara vs dedı. benım kayınpedrın zeytınlıgı var ve bana gondermıstı çok işlem göememiş içinde kımyasal olmayan yag var. onu denedım ve kullandıklarım içinde en çok yumusaklık veren bu oldu kızlar
Kızlar ben karar verdim. Temmuza kadar hiçbirşey almayacağım kızıma. Yatağıdır pusetidir vs.. Belki gelecek ay yeni bir eve çıkma durumumuzda var. Şimdiden alıpta onları tekrar toplamak var.
tamam şekerim tamam arıcam bi bakalım kimdi o sölicem sana gül hadi bikerecik :teselli: a.s.
Kızlar ben karar verdim. Temmuza kadar hiçbirşey almayacağım kızıma. Yatağıdır pusetidir vs.. Belki gelecek ay yeni bir eve çıkma durumumuzda var. Şimdiden alıpta onları tekrar toplamak var.
Bende böyle bi karar verdim. Ben bi hastane çıkışı beğendim aldım idil baby nin kızlar % 100 organik pamuktan yapılmış. Ama nasıl şirin bişey görmeniz lazım. Ona bakıp bakıp tatmin oluyorum eşya olayına. Sizde mi taşıncaksınız offf yaa sorma valla biz de taşınıcaz nasıl olcak bilmiyorum yani hemde bizim ki bidahaki ayda değil haziran sonuna falan ancak yetişecek
Bende böyle bi karar verdim. Ben bi hastane çıkışı beğendim aldım idil baby nin kızlar % 100 organik pamuktan yapılmış. Ama nasıl şirin bişey görmeniz lazım. Ona bakıp bakıp tatmin oluyorum eşya olayına. Sizde mi taşıncaksınız offf yaa sorma valla biz de taşınıcaz nasıl olcak bilmiyorum yani hemde bizim ki bidahaki ayda değil haziran sonuna falan ancak yetişecek
canım yeni eve gececeksen ona gorede alabılırsın herseyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?