2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben gebelikten önce cildiyeciye gitmiştim ve bana kesinlikle kese yapma dedi bilginiz olsun

bu arada biz kızımla çıkıyoruz hepinizi çok öpüyoruz müdürüm araçta verdi rahat gidiyim diye kızlar bana dua edin herşey güzel olsun yarın güzel haberlerimi yazarım size inşallah :)

Ay çok sağol ya valla içim rahat etti bi ara düşüp bayılcaktım Üfff ne evhamlıyım anlamıyorum ki zaten.

benım dr randevum carsambaya kaldı bugunkı nöbetcı dr iyi değilmiş. en iyi nobetcı dr carsamba gunuymus. bende gitmişken duzgun bır dr a gıdıyım dedım

aynen bnm oğlum da ya çok yukarda yada kasıkta hissediliyo nedense
yerleri bol ya oglanlar zip zip zipliyolar.yerim onlari ben yaaa:))acayip güzel bi duygu:))

o zaman normaldir hersey korkma bence.herkeste farkli oluyo her bebegin farkli hareketleri var nede olsa.ama her dr.daha erken almayin diyo.7 ayliga bile erken diyen dr.lar var yai.takma kafana hersey yolunda:))

bu bilgi için teşekkürler canım.. sana kolay gelsin dikkat edin kendinize olurmuu :))))

hadi hayırlı haberlerle gel inş.bekliyoruzzzz

evt cnm Allah herkese tattırsın inş.

hayatım bunun sana özel bi durumla ilgili olduğunu gerçekten sanmıyorum.. benim ilk 3 ay ciddi düşük riskim oldu dr abanada söyledi.. aynı dr.a giden bir arkadaşım var o benden 5 hafta ilerde onada söyledi... yani doktorlar öncelikli olarak anneyi; onun bedensel ve ruhsal sağlığını düşündükleri için böyle keskin yorumlar ortaya çıkabiliyor.. üzülmeyin lütfen kendi üzerinize alınıp garantici adamlar var karşımızda.. birde biz birtek kendimizi biliyoruz ama onlar binlerce hasta görüyor... e herkesin gebeliğide süper geçmiyordur tabiki onlarda neler görüyodur doğal bence yani onların bu uyarıları yapmaları... takma kafana lütfen.. evham iyi birşey değil.. sadece vicdan azabı yapar.. bugünün tadını çıkarmana engel olur.... lütfen iyi ve güzel düşün iyide olsun arkadaşım :)) :1hug:

hayırlısı olsun canım. ismiyle yaşasın ınsallahh

Amin canım hepimizin bebişleri inşallah uzun mutlu bir yaşam sürerler isimleri ile birlikte.

slm canım nasılsın yigenim nasıll ??

İyiyiz tatlım sağol siz nasılsınız? Eylülümüz üzmüyor di mi bugün annesini. Zaten konuşmuşsunda söz dinler bizim tatlı kızımız:))

Kız çocukların erkeklerden daha once doğma ihmalleri yüksekmiş. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Evet genelde kız çocuklar için öyle diyolar. Benim iki tane kız yeğenim var biri iki hafta biri üç hafta önce doğdu. :) Yani benim zaten sezeryan olacağım için ve kızım olacağı için Ağustos annesi olmam muhtemel gibi duruyor tabi Allah sağlık sıhhat verirse inşallah.[/QUOTE]

Canım benimde dr. verdiği normal doğum tarihi 4 Eylül. Bende sezeryan olmayı düşünüyorum aynı tarihlerde doğum yapabiliriz yani:)

Canım endişelenme bende çoğu zaman kasıklarımda hissediyorum sadece çok nadir göbek deliğimin etraflarında hissediyorum tekmelerini. Anormal bir durum olsa doktorun söylerdi. Ben bu haftasonu kontrol için doktora gideceğim mutlaka sorar seninle de paylaşırım canım. Ama içimizi ferah tutalım umarım bir sorun yoktur.

Canım bende haftasonu aktara gittim o da bana kakao yağı ve söylediğin tatlı badem yağını önerdi. Ben artık bu ikisini karıştırıp vazelinle birlikte kullanıyorum ama sen böyle dedikten sonra artık içine zaytinyağı da karıştırmaya karar verdim.

Kızlar bu arada size hemen yeni duyduğum birşeyi aktarayım belki bilenleriniz de vardır ama 28. haftadan sonra göbeğin üstüne kulaklarını dayayan birisi bebişlerimizin kalp atışını duyacaktır. Bu arada annenin kalp atışından 2 katı fazla atarmış bebeklerin kalpleri bu nedenle sakın korkmayın.

dilek ben c.tesi kalp dr una gittim kalbim normalden çok fazla atıyormus. bu durumdada yıne benım ıkı kattımmı öyleyse yavrumda yoruluyordur. eger dahada hızlanırsa kalbim ilaç kullanacakmısım

Dilekciğim çok teşekkür ederim canım.. Aklına gelipte sorarsan haber verirsin öğrenmiş olurum ama büyük ölçüde rahatladım şimdi hepinizin yazdıklarından.. :) Dilek sen neden sezeryan düşünüyosun.. Yoksa korku mu :) eheh eheh

Kızlar ben karar verdim. Temmuza kadar hiçbirşey almayacağım kızıma. Yatağıdır pusetidir vs.. Belki gelecek ay yeni bir eve çıkma durumumuzda var. Şimdiden alıpta onları tekrar toplamak var.

Kızlar ben karar verdim. Temmuza kadar hiçbirşey almayacağım kızıma. Yatağıdır pusetidir vs.. Belki gelecek ay yeni bir eve çıkma durumumuzda var. Şimdiden alıpta onları tekrar toplamak var.

Bende böyle bi karar verdim. Ben bi hastane çıkışı beğendim aldım idil baby nin kızlar % 100 organik pamuktan yapılmış. Ama nasıl şirin bişey görmeniz lazım. Ona bakıp bakıp tatmin oluyorum eşya olayına. Sizde mi taşıncaksınız offf yaa sorma valla biz de taşınıcaz nasıl olcak bilmiyorum yani hemde bizim ki bidahaki ayda değil haziran sonuna falan ancak yetişecek

tamam şekerim tamam arıcam bi bakalım kimdi o sölicem sana gül hadi bikerecik :teselli: a.s.

canm benım bakmana gerek yok ben senın isim olarak bıldıgını düşündügüm için sordum...zaten erkek olup ta geç ögrenen bi kaç kişi var ben.asos,bircan falan yanı bakma gerek yok canım

canım yeni eve gececeksen ona gorede alabılırsın herseyı.

bende tam tersi temmuza kadar herşeyi bitirmeyi düşünüyorum.....ya nıye bu kadar çok taşınan var anlamadım.:uhm:..ev alıp çıkıyosanız o ayrı tabı ama ev taşımak çok zor...allah kolaylık versin

canım yeni eve gececeksen ona gorede alabılırsın herseyı.

Evet kızlar ya şu taşınma işimiz bir belli olsunda. Yerleştikten sonra almayı düşünüyorum eşyalarını. Hem eşimde bekleyelim temmuzda hepsini alırız dedi. Kocamın sözünü dinleyim en iyisimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…