bu gün ben ne çok konuşmuşum kızlar yaa bakıyorum bakıyorum sayfalara hep ben yazmışım umarım kimseyi sıkmadım
AAA NE SAÇMA REGL OLMUYORMU AYOL BU KADIN:roflol:
ay çok iyi olurdu ama ben cumartesileride çalışıyorum ve otobüse binmek dursun,kendi arabamızda zor binip bi yere gidiyorum çok dokunuyo ama çok isterim inan sizlerle tanışmayıııı
bu gün ben ne çok konuşmuşum kızlar yaa bakıyorum bakıyorum sayfalara hep ben yazmışım umarım kimseyi sıkmadım
çok teşekkür ederim canım çok sağol. iyiki geldin aramıza bak burda hiç sıkıntın üzüntün kalmaz :))beni hiç sıkmadın. üstelik çok rahatlattın. iyi ki yazmışım. çok sağol.
Valla o aklıma hiç gelmedi.. Pis şeylerklava:
Bende çok isterim tatlım umarım birgün o da olur.
Olur mu canım yaa sıkmak ne demek... Benimde işlerim vardı biraz bu nedenle çok yazamadım bugün ama senin yazdıklarını zevkle okudum canım benim..Şeniz
Kızlar ben yavaştan çıkıyorum
kızlar bende kaçıyorum. yarın gelmeyi düşünmüğyorum. hepinize iyi tatiller
erkek bebişler aldı başını yürüdü haaa :)) hepsine bin kere maşallahhhh inşallah hepimiz hayırlısı ile kuzularımız sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız
dilek cim sonrada inşallah tek tek doğum yapanlar diye bir liste yaparsın hepimizi yazarsın tek
ben doğuma giderken sana msj atarım cepten sende burdan beni listeye ekler kızlara emsalll doğuma gidiyor diye haber verirsin :))
Aminnnn canım Allah o günleri hepimize göstersin de yapmaz mıyım hiç.. Benim için bir zevk... Neyse canımcım bende çıkıyorum servise yetişicem çok öpüyorum seni kendine ve Eylülümüze ii bak canımcım. Görüşmek üzere....
arkadaşlar ben yarın sabah 8 otobusu ile istanbula koçişimin yanına gidiyorum...çok özledım bir aydır görmüyorum.bu haftasonu KPDS sınavı var...hem de destek olmak için gidiyorum....8-10 gün kalırım haberınız olsun giremem orda...hepiniz ve kuzucuklarınız allaha emanet olun...benımiçinde dua edın sağ selım gidip geleyım...bu gidişle yollarda dogarcam zatennnn...öpüyorumm sizleriiii
günaydın hanımlaaaarrrr :) Nasılsınız?
Herkesin, özellikle bugünü benim gibi çalışarak geçirecek olanların bayramı kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?