2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğimin cinsiyeti kız. hemen birşey sormak istiyorum. dün kontrole gittim. bana bebeğin kilosunun 425 gram olduğunu söyledi. ben sonra internetten okudum, 19. haftada 240 gram civarında olur diyor. sanki fazla gibi geldi bana. sizce normal mi. yoksa gerçekten fazla mı?

Bence garanti seks bi erkek için hiç çekici olmamalı. Bence bi erkeği çeken yanı olacak mı olmayacak mı heyecanı. Hep bi şüphe olursa daha büyük bi azimle bekler... Zaten 42 yaşında kadınsa 45 de erkektir muhakkak adam sonlara doğru yaa nerden kabul ettim şu hediyeyi hay almaz olaydım demiştir bence :)

cnm drun bir şey demedimi belki suyuyla filandır 425 gr ağırlığı plesantayla filan ama bilemiyorum

ne oldu canım benm bu ne şiddet bu celal???

canım yaa akşam rüyamda beni aldatıyor gördüm kızın ismi Çiğdemdi bende ona söyledim rüyamda gördüm böyle falan diye oda bana uyku sersemi ismi bir tutturamadın gitti ded klava: sonra msj attım sana kustuk diye hatırlamıyor bile öyle dediğini ama kredi kartı geldi bugün ben aldım limiti bir tutturcam görcek ozaman kızımla ikimize
başka ne cezalar versem acaba

Aaaa maşallah kız ne kocaman kızın var senin öyle :) Ohh ohhh süper. benim 21. haftada 400 gr dı. eheh. Doktor bana tam gününde gidiyo ne büyük ne küçük dedi. Demek senin güçlü iri bi kızın olcak :)

cnm drun bir şey demedimi belki suyuyla filandır 425 gr ağırlığı plesantayla filan ama bilemiyorum

dr'um gayet normal dedi. eğer böyle giderse 3-3,5 kilo bir bebek doğurursun dedi. ama ben 10 gün önce detaylı ultrasona girdiğimde 210 gram'dı ağırlığı. salı günü tekrar doktara gidicem. o zaman bir daha baktıracağım. ancak öyle rahatlayacağım.

kızlar 3 gün tatil yaşadım ama kocama çok kızgınım hatırlamıyor bile sabah bana söylediğini
ona ceza olarak 3 gün kahvaltı hazırlatıcam yemekleride mi yaptırsam acaba

Eee hayatım adam haklı ismi tutturamamışsın gerçektende saniye demen lazımdı o zaman tutturmuş olacaktın. Ne güzel espri yapmış adam işte bak esprutiel bir babanız var sevinmelisin :)

ya evet bnm eşimde ayakta seyrediyo ultrasyon görüntülerini ben maadi olarak 1 ay gitmek istemiyorum, ara verelimdiyorum beşimi görsem yeter diyom ama bakalım

bizden daha fazla meraklılar onlar :)) sen bilirsin canım varsa öyle bir imkanın git gör bebeğini çok fazla ara verme özleme özletme canım. bizi dr. çağırdıkça gidiyoruz şimdi birde bazı testler yapılacakmış hemde detaylı ultrason var onlar için gidecegiz bakalım ne testi isteyecek birde benim dr. hala tetanoz aşını yaptır demedi ben size haber vereceğim hala ses yok bakalım

canım benim bugün 23+0 / 22+4 detaylı ultrasyona girdim orda 480 gr çıktı ama dr 4 gün yumurtlama tarihinden dolayı göre geride dedi her bebek aynı olmaz canım biraz az biraz fazla olabilir onun için bukadar küçük şeylere bence fazla takılma

Arkadaşlar ben 21-22 haftalarda yapılan çocukta bi zeka özürlülüğü var mı (Allah korusun) testleri var onları yaptırmadım. Doktorumla oturdum konuştum bu dedim sadece bunu öğrenmeme yarıyorsa yapmanıza gerek yok çünkü Allah korusun böyle bişey çıksada ben bu çocuğu aldırmam dedim. Müdahale edebiliyor musunuz diye sordum hayır dedi. Böyle düşünen annelerin zaten bunları hiç yaptırmasına gerek yok dedi. Böylece anlaşmış olduk :)

Benimde bugün 23+0 :)

kızlar biz çıkıyoruz herkeze iyi tatiller :) en kokulusundan kuzucuklarınızı ve sizi öptük

teşekkür ediyorum. valla kafama takılıyor. çünkü obez bir bebeğim olsun istemiyorum. sağlıklı olsun inşallah ama neyse içimi karartmayayım. salı'ya ne kaldı. dimi ama. sağolun.

canım benim takma kafana bende 10 arayla kontrole gitmiştim ama birinde kendi dr.uma degil bir başka dr.a gitmiştim bebeğimi merak edip orda kilosu farklı çıktı kendi dr.umda farklı dr.uma zayıfladımı bu bebek 10 gün önce daha çoktu dedim. dr.um her ultrason cihazı bebeğin kilosunu farklı çıkarır cihazlardaki kullanılan proğramlar farklı erken gebelşk haftalarında her alet farklı çıkartır bebeğin kilosunu sadece son aylarda nereye gidersen git aynı çıkar kilosu dedi dr.um. içini ferah tut yani aklını karıştırma hayatım

Allah korusun canım ne testi bilmiyorum ama biz 2li ve 3lü tarama testlerini yaptırdık Allah ıma bin şüklür hepsi temiz çıktı. sanırım şimdikiler rutin kan tahlileridir gidince anlarız artık

teşekkürler. valla içim biraz rahatladı. sabahtan beri düşünüp duruyodum. demek ultrason sonuçları farklı olabiliyormuş. çok çok teşekkürler.

teşekkürler. valla içim biraz rahatladı. sabahtan beri düşünüp duruyodum. demek ultrason sonuçları farklı olabiliyormuş. çok çok teşekkürler.

rahat ol canım ben dr.uma ve söylediklerine çok güveniyorum bana bu açıklamayı yaptı banda mantık geldi ve sonuçta dr.um prof. bizde öyle olunca eşimle korkmuştuk 10 günde nasıl olurda büyümek yerine küçülür bebek diye :))

bu gün ben ne çok konuşmuşum kızlar yaa bakıyorum bakıyorum sayfalara hep ben yazmışım umarım kimseyi sıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…