hosbulduk emsalcım.saclarını boyatmak ısteyenler varmıs sanırım aranızda.markası organık olan boyalar var onlar bıtkısel .onunla boyatabılırsınız.bu boya ısıyla calısıyor .bırde onunuzde boyayı hazırlatın.daha baska sorusu olan varsa cevaplaya bılırım
Ahh tatlım keşke yakın olsakta eşlerimizin olmadığı zamanlar uyuştuğunda birlikte zaman geçirsek bol bol. Benim eşimde cumartesi günü sabahtan akşama kadar yok. Benimde canım sıkıldı ama ne yapalım. Bizde msn'den konuşuruz artık:)))
kızlar bugünkü hürriyet gazetesinden bir haber :
iki çocuk annesi kadın, doğum günü hediyesi olarak kocasına seks hediye ettiğini açıkladı.
Abd'de yaşayan 40 yaşındaki charla muller, doğum günü hediyesi olarak kocası brad'le (42) bir yılın her günü seks yaptı.
Kocasının bu ilginç hediyeyi hemen kabul ettiğini söyleyen iki çocuk annesi muller, 1 yıllık deneyimini anlatan '365 gün' adlı bir de kitap yazdı. 'garanti seks'e eşinin ilk önce inanmadığını söyleyen muller, 'ciddi olduğumu anlayınca ev işlerinde bile bana yardım etmeye başladı' dedi.
Ahh tatlım keşke yakın olsakta eşlerimizin olmadığı zamanlar uyuştuğunda birlikte zaman geçirsek bol bol. Benim eşimde cumartesi günü sabahtan akşama kadar yok. Benimde canım sıkıldı ama ne yapalım. Bizde msn'den konuşuruz artık:)))
Kızlar bugünkü hürriyet gazetesinden bir haber :
İki çocuk annesi kadın, doğum günü hediyesi olarak kocasına seks hediye ettiğini açıkladı.
ABD'de yaşayan 40 yaşındaki Charla Muller, doğum günü hediyesi olarak kocası Brad'le (42) bir yılın her günü seks yaptı.
Kocasının bu ilginç hediyeyi hemen kabul ettiğini söyleyen iki çocuk annesi Muller, 1 yıllık deneyimini anlatan '365 Gün' adlı bir de kitap yazdı. 'Garanti seks'e eşinin ilk önce inanmadığını söyleyen Muller, 'Ciddi olduğumu anlayınca ev işlerinde bile bana yardım etmeye başladı' dedi.
Kızlar bugünkü hürriyet gazetesinden bir haber :
İki çocuk annesi kadın, doğum günü hediyesi olarak kocasına seks hediye ettiğini açıkladı.
ABD'de yaşayan 40 yaşındaki Charla Muller, doğum günü hediyesi olarak kocası Brad'le (42) bir yılın her günü seks yaptı.
Kocasının bu ilginç hediyeyi hemen kabul ettiğini söyleyen iki çocuk annesi Muller, 1 yıllık deneyimini anlatan '365 Gün' adlı bir de kitap yazdı. 'Garanti seks'e eşinin ilk önce inanmadığını söyleyen Muller, 'Ciddi olduğumu anlayınca ev işlerinde bile bana yardım etmeye başladı' dedi.
keşkeee ne güzel olurdu yaaa :))
sende hafta sonu benim gibi yanlızsın demek yazık bize yaaa ,
dediğin gibi bizde seninle bol bol laflarız msn de.
birde bizim detaylı ultrason için randevumuz vardı cumartesi günü şimdi aradım muaynaneyi sekreter yarın haber vereceğiz istanbul dan dr. bey saat kaçta gelecek yada kesin gelecekmi bilmiyoruz dedi. eşime söyledim inşallah gelmez dr. demezmi kötükedihüso deli etti beni ne diyon sen bee dedim aşkım ben yokum çalışıyorum haftaya gideriz diyor bilmiyorki ben nasıl sabırsızlıkla bekliyorum birde pazar gününden sonra dr.um beni görsün tekrar bir güzel muayne olayım istiyorum. eşimede hak vermek istiyorum oda görmek istiyor ama ben anlamam dedim dr. gelirse çıkıp geleceksin işimiz bitince gidersin dedim bakalım ne olacak
AAA NE SAÇMA REGL OLMUYORMU AYOL BU KADIN:roflol:
ah kıyamam bensanaaa:CüvCüv:
Canım benim sağol .. Hadi çıkın gelin cumartesi günü bana hepiniz eylül anneleri günü yapalım:)))
merhaba, ben aranıza yeni katıldım. aslında uzun zamandır takip ediyorum. katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm. sonunda katılmaya karar verdim. umarım beni kabul edersiniz. benim SAT 17 Aralık. muhtemel doğum tarihi 23 Eylül. şu an 19+1 günlük hamileyim. sevgiler
AH CNM BİZDE DE TAM TERSİ BU AY KONTROLE BEN GİTMEK İSTEMİYORUM EŞİM GİDERİZ GİDERİZ DİYOOO...ben gerek yok özel bi yerde ult.giripi oğlumuzu görelim diyorum ama bakalım kim galip gelecek:CüvCüv:
Canım benim sağol .. Hadi çıkın gelin cumartesi günü bana hepiniz eylül anneleri günü yapalım:)))
merhaba, ben aranıza yeni katıldım. aslında uzun zamandır takip ediyorum. katılsam mı katılmasam mı diye çok düşündüm. sonunda katılmaya karar verdim. umarım beni kabul edersiniz. benim SAT 17 Aralık. muhtemel doğum tarihi 23 Eylül. şu an 19+1 günlük hamileyim. sevgiler
oda alışkın ya ondan öyle diyor canım şimdiye kadar hiç tek başıma gitmedim her seferinde işyerinden gelip beni aldı birlikte gittik zaten halini görsen mönitörün içine giriyor ben bişey göremiyorum :)) dr.umuzda o kadar yoğun ki ne zaman hangi saatte randevu verecegi belli degil geçen kontrol akşam saat 9.30 daydı bazen erkenden veriyor bazen geç birde son ana kadar randevu saati belli olmuyor yarın arayıp haber verecekler işte. bende başka bir yere giderim hem daha uygun olur ama ben dr.umdan çok memnunum başka bir yere gitsemde içim rahat etmez ki. bakalım ne olacak yarın belli olur artık
kızlar 3 gün tatil yaşadım ama kocama çok kızgınım hatırlamıyor bile sabah bana söylediğini
ona ceza olarak 3 gün kahvaltı hazırlatıcam yemekleride mi yaptırsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?