2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Seher. Sendemi çalışıyorsun brütüs delikafadulden Seninde bayramın kutlu olsun

Öyle walla ben de çalışıyorum bugün... Fakat sanırım ben yarım gün çalışacağım, 12'den sonra ayrıntılı ultrason için randevum var, daha da gelmem

günaydın kızlar....Dün eşim izinliydi.eltimlere hayırlı olsuna gittik...Küçük bebeklerden korkan ben bu bebekten hiç korkmadım:) Yani bana bıraksalar çok rahat bakabilirdim..Annelik böyle bir duygu olsa gerek.. İnsana cesaret geliyor:)
Allah sağ salim bebeklerimizi inşallah kucaklarımıza almayı nasip eder.....(amin)
kızlar bircan kadar zayıf olan eltimde doğumda sonra baya göbek kalmış.gören 7 aylık hamile diyebilir....Sezeryanı keyfi düşünüyorsanız Göbeğinizi eritme yollarınıda şimdiden düşünün derim..
Daha sonra bebekte dikkatimi çeken iç zıbını oldu.%100 koton yada pamuk olması gerekiyormuş.3 tane zıbın olması yeterliymiş.Bu zıbın dediğimde beyaz tülbent gibi içe giydirilen uzun kollu şeyden bahsediyorum..Birde altına giyiceği pantolonun %100 koton yada pamuk olması gerekirmiş.Diğerlerine gerek yokmuş..Bu yüzden size tavsiyem 1 numara alttan çıtçıtlı badilerden almayın..çünkü bebek kordonu daha kopmadığı için 1 numarayı giydirmeye ne siz cesaret edebilirsiniz nede annelerimiz......:)

Birde bana bebek için gerekli olan buhar makineleri ne işe yarıyor..Yani almamız şart mı bu konuda bilgi verirseniz sevinirim:)

Selam Kızlar..
Uzun zamandır yoktum. Geçmişi okuyamadım. Amma hızlı ilerlemişsiniz. Umarım herkes bebeişleriyle beraber iyidir. Ben 8 gün hasatanede yattım. 1.5 aylık raporlada taburcu edildim. Bir sorunum yok çok şükür ağrılar haricinde. Oda azalmaya başladı çok şükür.
Herkese hayırlı cumalar.

günaydın kızlaarrrr :) :) :)
gülcancım sağ salim git gel kocişinle hasret gider tatlım kendine iyi bak ve inşallah sınav da iyi geçer :)
superisi h.g. aramıza canım, bi gün var aramızda, benim sat 22 aralık, doğum 28 eylül :) :) :)
ecemcim çok iyi oldu yazdığın ben de pek dünüşmüyorum çünkü almayı, çok aşırı gerekli mi diye bi öğrenelim bakalım :)
ayrıca dediğin gibi o mermerşahi denen %100 koton zıbınlardan göbiş düşene kadar ihtiyacımız olacak, 2hastane çıkış takımında 2 de ayrı olsa yeter, hani sadece kusan bi bebek falan olur yedekte olsun diye o da...
eda_naz çok geçmiş olsun canım, hoşgeldin...

sağol tatlım benimm bilgiler için

Kızlar buarada ben gece rüyamda kızımı doğurduğumu gördüm. Hemde hiç acı hissetmeden normal doğum yaptım. Kızım kaşları ve saçları hariç aynı babasına benziyordu. Sürekli gülüyordu benim minik prensesim. Birde sanki yeni doğmuş değilde 4-5 aylık bebek gibiydi. ıriydi biraz. Oyyyy çok güzel geldi bu rüya bana bugün hihoyyyt

ne güsel canım ya ayy maşallah
bende rüyamda kız bebek gördüm ama benim değilmiş küçük ama tombişti siyah saçlı kara gözlüydü yanakalrı tombişti.

kızalr bende rüyamda hep bebek görüyorum benim oluyomuş dogurmuş oluyorum ama çogunlukla erkek bebek görüyorum.cinsiyetimizde daha net belli degil ama ben hep erkek bebek görüyorum.rüyalar çıkarmıki acaba..

kızlar akşam yatarken dizden ayağım bir kasıldı yarım saat düzelmedi şimdide acıyo ve ağrıyo yürürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…