Günaydın Seher. Sendemi çalışıyorsun brütüs delikafadulden Seninde bayramın kutlu olsun
Öyle walla ben de çalışıyorum bugün... Fakat sanırım ben yarım gün çalışacağım, 12'den sonra ayrıntılı ultrason için randevum var, daha da gelmem
kızlar merhaba sizleri kıskandım ne güzel arkadaşlığınız var benide aranıza alırmısınız? sat tarihim 23 aralık tahmini doğum 29 eylül allah izin verirse kızımdan sonra birtanede oğlum olacak:) hepinize sevgiler....
Öyle walla ben de çalışıyorum bugün... Fakat sanırım ben yarım gün çalışacağım, 12'den sonra ayrıntılı ultrason için randevum var, daha da gelmem
ohh bebeğini görceksin nasılsın canım iyimisin?
günaydın kızlar....Dün eşim izinliydi.eltimlere hayırlı olsuna gittik...Küçük bebeklerden korkan ben bu bebekten hiç korkmadım:) Yani bana bıraksalar çok rahat bakabilirdim..Annelik böyle bir duygu olsa gerek.. İnsana cesaret geliyor:)
Allah sağ salim bebeklerimizi inşallah kucaklarımıza almayı nasip eder.....(amin)
kızlar bircan kadar zayıf olan eltimde doğumda sonra baya göbek kalmış.gören 7 aylık hamile diyebilir....Sezeryanı keyfi düşünüyorsanız Göbeğinizi eritme yollarınıda şimdiden düşünün derim..
Daha sonra bebekte dikkatimi çeken iç zıbını oldu.%100 koton yada pamuk olması gerekiyormuş.3 tane zıbın olması yeterliymiş.Bu zıbın dediğimde beyaz tülbent gibi içe giydirilen uzun kollu şeyden bahsediyorum..Birde altına giyiceği pantolonun %100 koton yada pamuk olması gerekirmiş.Diğerlerine gerek yokmuş..Bu yüzden size tavsiyem 1 numara alttan çıtçıtlı badilerden almayın..çünkü bebek kordonu daha kopmadığı için 1 numarayı giydirmeye ne siz cesaret edebilirsiniz nede annelerimiz......:)
Birde bana bebek için gerekli olan buhar makineleri ne işe yarıyor..Yani almamız şart mı bu konuda bilgi verirseniz sevinirim:)
Devlet hastanesine gidiyorum, inşallah gösterirler bebeğimi.... Boğazımda biraz yanma var, grip olacak gibiyim canım onun haricinde iyiyiz çok şükür.. Sen nasılsın???
kızlar buarada ben gece rüyamda kızımı doğurduğumu gördüm. Hemde hiç acı hissetmeden normal doğum yaptım. Kızım kaşları ve saçları hariç aynı babasına benziyordu. Sürekli gülüyordu benim minik prensesim. Birde sanki yeni doğmuş değilde 4-5 aylık bebek gibiydi. Iriydi biraz. Oyyyy çok güzel geldi bu rüya bana bugün hihoyyyt
kızlar akşam yatarken dizden ayağım bir kasıldı yarım saat düzelmedi şimdide acıyo ve ağrıyo yürürken
Selam arkadaŞlar hayırlı cumalar olsun nasılsınız???
nerelerdesinizz yaww kimseden ses yokk?
Selam arkadaŞlar hayırlı cumalar olsun nasılsınız???
TATLIM kasılmalar için erken daha ama dr söyle magnezyum versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?