kızlarrr hepinize merhabaa kimse yokmuuuu.....
merhaba kızlar incelemek isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/276704-kizimin-dogum-gunune-gelenlere-1-yas-hatirasi.html
ben varımmmmmmmmmmmmmmm
naber hayatım nasılsın oğluş nasıl... Bizimki gece gündüz kıpır kıpır allahım hiçbirinin eksikliğini göstermesin bebelerinin.... Izmirede hava nasıl kapalı demi yaa..... Yağcakmı yapmıcakmı bilemedim.. çarşıya çıkacaktık çıkamadık...((((
hava kapalı ben havadanda kapalıyım ya canım sıkılıyor işteyim çok sıkıcı bir günnnnnnnn benim bebeğimde akşamları kıpır kıpır
Merhaba kızlar. Nasılsınız?Hava durumu yağmur yağacak diyor İzmir de ama...
bebişim iyi teyzeleri çok şükür. Yalnız ben iki gündür davul gibiyim. çok fazla şişkinlik var. Siz şu ana kadar kaç kilo aldınız.
Bebişim iyi teyzeleri çok şükür. Yalnız ben iki gündür davul gibiyim. Çok fazla şişkinlik var. Siz şu ana kadar kaç kilo aldınız.
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım ???? anca geldim :))
Kızlar merhaba ben yeni geldim sizin gibi bir 2009 Eylül annesiyim inşallah. Forumu hep okuyodum, artık yazıcam, konuya abone nasıl olunuyo, yani kullanıcı panelinde hemen burayı açabilecek şekilde yardımcı olur musunuz?
Kızlar merhaba ben yeni geldim sizin gibi bir 2009 Eylül annesiyim inşallah. Forumu hep okuyodum, artık yazıcam, konuya abone nasıl olunuyo, yani kullanıcı panelinde hemen burayı açabilecek şekilde yardımcı olur musunuz?
bende iyiyim canım eşim bilgisayarı anca verdi sabahtan beri elinde bide yemek yaptım yeni yedik anca işlerim bitti oturabildim çok yorulduk teyzesi kızımla ben :)))) idare ediyorum işte siz neler yaptınız bakalım ???? ben yokken şakkıdıiyiyiz şekerim sen nasılsınn bebiş nasıll... nerelerdeydinde gelemedin acebaaa :))))
bu arada ben markete kadar gidicem gelince yazarım kızlar tekrardan... hepinizi geçici olarak öpüyorumm :))))
Tracy Raver | Pic | Gear
kızlar şunlara bir baksanıza yaaaa. Yerim ben bunları
hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin inşallah :))kaydirigubbakcemile5 bebişin cinsiyeti bellimi bize kendinden bahset biraz kaç yaşındasın ???Kızlar merhaba ben yeni geldim sizin gibi bir 2009 Eylül annesiyim inşallah. Forumu hep okuyodum, artık yazıcam, konuya abone nasıl olunuyo, yani kullanıcı panelinde hemen burayı açabilecek şekilde yardımcı olur musunuz?
bende iyiyim canım eşim bilgisayarı anca verdi sabahtan beri elinde bide yemek yaptım yeni yedik anca işlerim bitti oturabildim çok yorulduk teyzesi kızımla ben :)))) idare ediyorum işte siz neler yaptınız bakalım ???? ben yokken şakkıdı
oyy teysesi yesin o kuşuuu :)))) ellerine sağlık canım ama yorma çocuğu daha doğmadan ama yaa ilerde çok yapcaklar nasılsa iş güç :))))) bizdede durumlar aynı.. salı gün dr. gittik anomali taramasından temiz çıktık... daha ne isteris Allahımızdann :))) çok şükür herşey yolunda işallah sonuna kadar herkesinki iyi gider..... :Saruboceq:a.s. :1hug: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
resimler çok şeker ama eminim bizim yavrularımız daha güzel olucak alkisalkisalkissırnaşık şey eee atalar boşuna dememiş kirpiye yavrusu pamuk görünürmüş benimkide o hesap delikafadulden
selam kızlar..ya ben bugün kızımın hareketlerini hiç hissetmedim..yada kıpırdadı da benmi anlamdım..ne bilim çok huzursuz oldum ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?