2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben varımmmmmmmmmmmmmmm

naber hayatım nasılsın oğluş nasıl... bizimki gece gündüz kıpır kıpır Allahım hiçbirinin eksikliğini göstermesin bebelerinin.... izmirede hava nasıl kapalı demi yaa..... yağcakmı yapmıcakmı bilemedim.. çarşıya çıkacaktık çıkamadık... ((((

hava kapalı ben havadanda kapalıyım ya canım sıkılıyor işteyim çok sıkıcı bir günnnnnnnn benim bebeğimde akşamları kıpır kıpır

hava kapalı ben havadanda kapalıyım ya canım sıkılıyor işteyim çok sıkıcı bir günnnnnnnn benim bebeğimde akşamları kıpır kıpır

ay evet yaa bendede var bi huzursuzluk halsizlik gerginlik ne biliyim...... yağsada rahatlasakkkk.....

Merhaba kızlar. Nasılsınız?Hava durumu yağmur yağacak diyor İzmir de ama...

evet öle diyo yağsada rahat etsek hiç sevmiyorum böyle sıkıntılı havaları yaa... bu arada bebişko nasıll..???

Bebişim iyi teyzeleri çok şükür. Yalnız ben iki gündür davul gibiyim. Çok fazla şişkinlik var. Siz şu ana kadar kaç kilo aldınız.

Bebişim iyi teyzeleri çok şükür. Yalnız ben iki gündür davul gibiyim. Çok fazla şişkinlik var. Siz şu ana kadar kaç kilo aldınız.

oyyy maşallah bebişineeee... ya sorma benimde karnımda şişlik kabızlık ne ararsan varr.... off iğrençç.. ben hala k,lo almadım eksideyim :)))) ama göbek aynen devam yani büyümeye :)))

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım ???? anca geldim :))

iyiyiz şekerim sen nasılsınn bebiş nasıll... nerelerdeydinde gelemedin acebaaa :))))

bu arada ben markete kadar gidicem gelince yazarım kızlar tekrardan... hepinizi geçici olarak öpüyorumm :))))

Kızlar merhaba ben yeni geldim sizin gibi bir 2009 Eylül annesiyim inşallah. Forumu hep okuyodum, artık yazıcam, konuya abone nasıl olunuyo, yani kullanıcı panelinde hemen burayı açabilecek şekilde yardımcı olur musunuz?

Hoşgeldin canım. En üstte seçenekler kısmı var oraya tıkla. Bu konuya abone ol çıkacak onu işaretle tamamdır.

canım hoşgeldin sende aramıza.... Allah sanada sağlıkla kucaklamak nasip etsin meleğini.... sayfaya abone olmak için sayfanın başındaki ilk mesajın üst tarafında seçenekler var.. oraya tıkla... orda konuya abone ol dye bir kısım var oray tıkla.. umarım doğru anamışımdır ve doğru cevap veriyorumdur... a.s.

iyiyiz şekerim sen nasılsınn bebiş nasıll... nerelerdeydinde gelemedin acebaaa :))))

bu arada ben markete kadar gidicem gelince yazarım kızlar tekrardan... hepinizi geçici olarak öpüyorumm :))))
bende iyiyim canım eşim bilgisayarı anca verdi sabahtan beri elinde bide yemek yaptım yeni yedik anca işlerim bitti oturabildim çok yorulduk teyzesi kızımla ben :)))) idare ediyorum işte siz neler yaptınız bakalım ???? ben yokken şakkıdı
Tracy Raver | Pic | Gear
kızlar şunlara bir baksanıza yaaaa. Yerim ben bunları

resimler çok şeker ama eminim bizim yavrularımız daha güzel olucak alkisalkisalkissırnaşık şey eee atalar boşuna dememiş kirpiye yavrusu pamuk görünürmüş benimkide o hesap delikafadulden

hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin inşallah :))kaydirigubbakcemile5 bebişin cinsiyeti bellimi bize kendinden bahset biraz kaç yaşındasın ???

selam kızlar..ya ben bugün kızımın hareketlerini hiç hissetmedim..yada kıpırdadı da benmi anlamdım..ne bilim çok huzursuz oldum ben ya...

aynen valla aynen bizimkilerde pamukk olcaklar.. ama resimdekilerde harika yaa insan yer onları be yerr.... :lepi: :roflol:

selam kızlar..ya ben bugün kızımın hareketlerini hiç hissetmedim..yada kıpırdadı da benmi anlamdım..ne bilim çok huzursuz oldum ben ya...

canım hoşgeldin.. tatşı bişiler ye 15 dk uzan bakalım.. haraket ettiysen anlayammışsındır.. bekide uyuyodur hemen kötüye yorma yaa.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…