2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün burası çok sessiz ve ıssız biyer oldu yahu. ınadına benim işlerimde ne çoktu ya. Sen napıyosun Bircan???

kızlar bugun haftasonu olmamasına rağmen kimsecikler yok ((( ne zaman gelsem kimse olmuyo acaba bana bi mesaj mı veriyo (

bugün burası çok sessiz ve ıssız biyer oldu yahu. İnadına benim işlerimde ne çoktu ya. Sen napıyosun Bircan???

iyim napayım saat 6 olsada çıksam diye bekliyorum geçmed bu gün bana hiç çok sıkıcı bir gündü acaip yağmur yağdı şimdi günlük güneşlik

ayy çok sıkıldım ya...kayınvalideme gidicem üstümü bile giymek zor geliyor yaa...yarın babam geliyor artık evimize dönüyoruz bu akşam son kez annemde kalıcam..ay yeniden evleniyormuşu gibi geldi bir aydır annemde kalıyorduk artık evime alışmam lazım..tatil bitti..

annesinin kuzusu :))) sana kolay gelsin :)
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım::::))))))

hoşgeldin canım nasılsın ???

kızlar facede bir video paylaşıcam ama mideniz kaldırırmı bilmiyorum..japonlar ölen ceninleri pişirip yiyiyorlar..iğrençler ya bu nasıl insanlık..yada paylaşmasam daha doğru olur dimi kızlar..

ay canım kıymam anelerden ayrılmak zor ya rahat annelerin yani ya

kızlar facede bir video paylaşıcam ama mideniz kaldırırmı bilmiyorum..japonlar ölen ceninleri pişirip yiyiyorlar..iğrençler ya bu nasıl insanlık..yada paylaşmasam daha doğru olur dimi kızlar..

ya çok kötü o Didemcim :çok üzgünüm: Allah onların binbir türlü.............

annesinin kuzusu :))) sana kolay gelsin :)

hoşgeldin canım nasılsın ???

İİ CNM SAOL SEN NASILSIN

aman sakın haaa bu vaziyette izlemeyelim onu lütfen lütfen iğrenç bişi

ay canım kıymam anelerden ayrılmak zor ya rahat annelerin yani ya

ya çok kötü o Didemcim :çok üzgünüm: Allah onların binbir türlü.............

İİ CNM SAOL SEN NASILSIN

aman sakın haaa bu vaziyette izlemeyelim onu lütfen lütfen iğrenç bişi

evet bircancım çok rahattı valla..yemek kahvaltı herşey hazırdı..ama artık eve dönüş başladısenağlamasenağlama
evet kızlar haklısınız paylaşmam yanlış olur ama allah kahretsin onları ya.çok iğrençler şeytan girmiş onların içine resmen..kötükedihüso

bende iyiyim canım idared ediyorum :) kızımla uğraşıyorum işte annesini yönlendiriyo küçük hanım :)) senin oğluşun nasıl bakalım sengözlerimebaksanab

hamdolsun cnm iidir inş.düzensiz hareketleri bende kızıcam oğluşuma ama kıyamıyoom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…