selam kızlar..ya ben bugün kızımın hareketlerini hiç hissetmedim..yada kıpırdadı da benmi anlamdım..ne bilim çok huzursuz oldum ben ya...
merhaba kızlar. Nasılsınız?hava durumu yağmur yağacak diyor izmir de ama...
canım hoşgeldin.. tatşı bişiler ye 15 dk uzan bakalım.. haraket ettiysen anlayammışsındır.. bekide uyuyodur hemen kötüye yorma yaa..(
canım uyuyordur yada hareket erdiyodur da sen hissetmiyosundur çünkü belli olmuyo bebeişlerin halleri bazen kıpır kıpır bazen tembel benim hanfendi bugun kıpır hele bi yemek yiyip kızıyo yemek ye diye :)) ama merak etme hem 19 haftandasın daha normal endişelenme :))
kızlar merhaba ben yeni geldim sizin gibi bir 2009 eylül annesiyim inşallah. Forumu hep okuyodum, artık yazıcam, konuya abone nasıl olunuyo, yani kullanıcı panelinde hemen burayı açabilecek şekilde yardımcı olur musunuz?
selam kızlar..ya ben bugün kızımın hareketlerini hiç hissetmedim..yada kıpırdadı da benmi anlamdım..ne bilim çok huzursuz oldum ben ya...
merhaba kızlar. nasılsınız. bugün gerçekten çok yorucu bir gün. ne 1 mayıs'mış beee. her sene mi böyleydi yoksa bu ene bana daha mı yorucu geldi.
günler de bitmiyor ki bu ülkede. geçen hafta 23 Nisan, bu hafta 1 Mayıs, sonra 19 Mayıs... offf
neyse ben bebişime biraz müzik dinlettireyim, bu arada ben de rahatlamış olurum. umarım yeni bir iş çıkmaz...
ee kızlar hazırlıklar nasıl gidio bakalım ?? Dr giden gelen yok mu ben 9 mayısta gidicem hayırlısıyla :))) siz nelelr yaptınız ben yokken ??
bende pazartesi gidicem. Benim hazırlıklar tam gaz devam alıncak çok şey kalamdı giyecek olarak
bende pazartesi gidicem. Benim hazırlıklar tam gaz devam alıncak çok şey kalamdı giyecek olarak
ben hiç bir şey almadım daha. son ay almayı düşünüyorum. erken diye düşünüyorum.
maşallah canım ama giyisi nasıl aldınki bebişlerimiz bu mevsimde doğmacıklar oyüzden daha kışlık şeyler bakıyorum ama bulamıyorumartık sene bu vakitler giyebilceği şeyler alıyım diyorum sen neler aldın şimdiye kadar ???? bide sen beşik alıcamıydın ben park yataktan vazgeçtim bambu beşik alıcam yatak odama sen ne yaptın neka çok soru sordum ya delikafadulden
Kızlar sağolun çok yardımseversiniz. Aklıma geleni sorarım artık. Ben 26 yaşındayım İstanbul/ Acıbadem. Çalışıyorum hala :) SAT 'ım 4 Aralık. Muhtemelen 9 Eylül 2009 da doğacak galiba.
Bu aralar rüyalarım biraz hız kesti cinsiyetini öğreninceye kadar tüm gece onunla uğraşıyodum, erkekmiş. Çok anlamlar yüklemiştim o gün için, etrafımdakilerin çoğunluğu erkek tahmininde bulunduğu için hiç şaşırtıcı olmadı.
Şimdi de rüyalar bitti. Göbeğim rahatsız ediyo uyuyamıyorum. Her yerim acayip şişti, sizde de aynı şey var mı? 36 - 37 no ayakkabı giyerken şimdi 40 giyiyorum, hatta olmıcak artık böyle terlik alıcam galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?