2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..ya ben bugün kızımın hareketlerini hiç hissetmedim..yada kıpırdadı da benmi anlamdım..ne bilim çok huzursuz oldum ben ya...

canım uyuyordur yada hareket erdiyodur da sen hissetmiyosundur çünkü belli olmuyo bebeişlerin halleri bazen kıpır kıpır bazen tembel benim hanfendi bugun kıpır hele bi yemek yiyip kızıyo yemek ye diye :)) ama merak etme hem 19 haftandasın daha normal endişelenme :))

canım hoşgeldin.. tatşı bişiler ye 15 dk uzan bakalım.. haraket ettiysen anlayammışsındır.. bekide uyuyodur hemen kötüye yorma yaa.. (

sağolun kızlar bakalım beklicem..ya evet aslında daha çok küçük ama arada bana göz kırpıyordu kızım..belkide ben hissetmedim..

ee kızlar hazırlıklar nasıl gidio bakalım ?? dr giden gelen yok mu ben 9 mayısta gidicem hayırlısıyla :))) siz nelelr yaptınız ben yokken ??

merhaba kızlar. nasılsınız. bugün gerçekten çok yorucu bir gün. ne 1 mayıs'mış beee. her sene mi böyleydi yoksa bu ene bana daha mı yorucu geldi.

günler de bitmiyor ki bu ülkede. geçen hafta 23 Nisan, bu hafta 1 Mayıs, sonra 19 Mayıs... offf

neyse ben bebişime biraz müzik dinlettireyim, bu arada ben de rahatlamış olurum. umarım yeni bir iş çıkmaz...

selam kızlar..ya ben bugün kızımın hareketlerini hiç hissetmedim..yada kıpırdadı da benmi anlamdım..ne bilim çok huzursuz oldum ben ya...

uyuyordur belki annesi yada sne fark etmemişsinidr tutarsız olurmuş bebeğin hareketleri çikolata ye süt iç dene bakalım sırt üstü yat elini koy

Canım hiç huzursuz olma bence. 19. haftadaymışşsın. Zaten bu haftalarda düzensiz hissediliyor bebeğin hareketleri. O sürekli hareket ediyor da biz sadece kuvvetli olanları hissedebiliyoruz. Hatta bildiğim kadarıyla 28. haftaya kadar bu düzensizlik devam edebiliyor. Kafanı takma bence bende de öyle olmuştu.

İNŞALLAH TATLIM BİR AN ÖNCE EVE GİTMEK İÇİN BENDE SABIRSIZLANIYORUM BENDE

bende pazartesi gidicem. Benim hazırlıklar tam gaz devam alıncak çok şey kalamdı giyecek olarak

maşallah canım ama giyisi nasıl aldınki bebişlerimiz bu mevsimde doğmacıklar oyüzden daha kışlık şeyler bakıyorum ama bulamıyorum artık sene bu vakitler giyebilceği şeyler alıyım diyorum sen neler aldın şimdiye kadar ???? bide sen beşik alıcamıydın ben park yataktan vazgeçtim bambu beşik alıcam yatak odama sen ne yaptın neka çok soru sordum ya delikafadulden

canım ilk doğduğunda laızm olcak herşey aldık biberonuna varıncaya kadar herşyini
beişiğide 8. ayda alcaz yani yatak park beşik dğeil mobilyalı

Kızlar sağolun çok yardımseversiniz. Aklıma geleni sorarım artık. Ben 26 yaşındayım İstanbul/ Acıbadem. Çalışıyorum hala :) SAT 'ım 4 Aralık. Muhtemelen 9 Eylül 2009 da doğacak galiba.

Bu aralar rüyalarım biraz hız kesti cinsiyetini öğreninceye kadar tüm gece onunla uğraşıyodum, erkekmiş. Çok anlamlar yüklemiştim o gün için, etrafımdakilerin çoğunluğu erkek tahmininde bulunduğu için hiç şaşırtıcı olmadı.

Şimdi de rüyalar bitti. Göbeğim rahatsız ediyo uyuyamıyorum. Her yerim acayip şişti, sizde de aynı şey var mı? 36 - 37 no ayakkabı giyerken şimdi 40 giyiyorum, hatta olmıcak artık böyle terlik alıcam galiba..

Canım bende de şişlik oluyor ama seninki kadar değil sanırım.Benim el ve ayaklarımda şişme yok. Doktoruna danıştınmı hiç. Fazla tuzlu veya şekerli gıda tüketimi bu tarz şişliklere neden olabiliyor. Bir de sürekli oturuyor yada ayaktaysan ondandır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…