2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

annnelerinin kuzuları onlar kızılırmı hiç kıyamam ben ona annesi canı istemiyodur oynamak :)) bizimkide hiç yerinde durmuyo sabahları uyandırıyo annesini karnım acıktı diye :)) açlığa hiç dayanamıyo benim kızım :) eee aşerme varmı ne değişiklik olsu bakalım 1 haftadır yoktum ?

şu ana kadar cnm öle abartarak ayy yemezsem olmaz diyeceğim bişi olmadı çok şükür çok uslu bi hamişim beeennn:CüvCüv:

benim de olmadı şekerim eşim diyo ne biçim hamilelesin sen canın bişi çekmiyo karnında büyümüyo bu kızın orda büyüdüğünden eminmisin diye :) gören kızıyo niye karnın büyümüyo kilo almıyosun diye anlatana kadar göbeğim çatlıyıo :)))

kızlar inanamıyorum saat 6 oldu çıkıyorum ben o kadar sıkıcı bir gündü ki anlatmam şükürler olsun bitti

yok bnm karnım epey var artık her gören soruyo hemen

oooo kızlar herkes dağılmış gitmiş vala.. ne 1 mayısmış bee herkes bunu bekliyomuş gibi bi yana gitti tatili duyan kendini sokaklara vurdu herhalde :))))))

Ben ikiz hamilesi olmama rağmen daha karnım yeni yeni çıkıyor,ama benim daha önceden de göbeğim olduğu içinkaydirigubbakcemile3.Beni bilenler bu yüzden ne biçim ikiz bunlar,herhalde küçük kalacaklar falan diyorlar uyuz oluyorum.Eşim yada beraber çalıştığım arkadaşlarım canım hiçbişey istemediği için nasıl bu diyorlar.Ama geçen yaşlı bi teyzemiz var,canı bişey istemeyen annelerin çocukları sakin olur,şımarık olmazlar demiştidelikafadulden.Sağlık olsun da..

haha evet valla bende göbekliyim ve bebeğin göbeğimi aşıp kendini birazda olsa gösterebilmesi 10 gün öncesine tekabül eder ayıp söylemesi :))))))))) ayrıca bende öyleyim hiç yemesem içmesem aramam vallaha; canımın bişiy çekmesi filan hakgetire...... harika bi hamilelik geçiriyosun diyo herkes hatta çok aşerip kötü geçirenler arasında kıskananlar bile varrr.... :)))) ama mesajının en güzel cümlesi böle annenin bebeği sakin olur kısmı... bayıldım ben bu işe bayıldımmm işallaahh teyze haklı çıkarr :))) :roflol: :teytey:

Canım benim yolun açık olsun hayırlısıyla git gel inşallah. Kendine ve prensine iyi bak İstanbullarda.

Hoşgeldiniz kızlar.. Her ikinizi de tebrik ederim. Hayırlısıyla bebişleri kucaklarınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah. Bu arada bizim cinsiyet listemiz var ama şu an evdeyim ve ancak pazartesi günü sizleri ekleyip yayınlayabilirim. Sizden ricam pzt günü bebişlerinizin cinsiyetlerini tekrar hatırlatır mısınız lütfen?

Çok geçmiş olsun canım... Allah tekrar göstermesin...

Canım bende de bir şişme yok , karnım şişti ama o da normal galiba kaydirigubbakcemile3

kızlar facede bir video paylaşıcam ama mideniz kaldırırmı bilmiyorum..japonlar ölen ceninleri pişirip yiyiyorlar..iğrençler ya bu nasıl insanlık..yada paylaşmasam daha doğru olur dimi kızlar..

Canım gördüm paylaşmışsın sanırıım ama ben bakmadım çok etkilenirim diye.

Kızlar hiç kimse yok ama ben yine de iyi akşamlar diyeyim naniknanik

Biliyorsunuz biz bugün kızımızı görmek için doktora gidecektik. Herşey yolundaymış teyzeleri..Doktor yine bazı organlarını kontrol etti. ( beyin lobları , kalp odacıkları ve böbrekleri). Çok şükür herşey yolundaymış , darısı sizlerin başına artık.. Sonra kızım 480gr olmuş ve doktor ağırlığınında çok güzel olduğunu söyledi. Ben yalnızca 2 kilo almışım ve bu kadar almakta gayet normalmiş. Sonra ladybird ben sordum alttan vurmayı. Doktor sen onları hissediyorsundur o yukarıdanda vuruyordur hem kimseyi kendinle kıyaslama herkesinki farklı yerlerde olabilir dedi yani bunun erken doğum ile hiçbir ilgisi yokmuş. Doktorum yine idrar , hemoglobin ve şeker yüklemesi testi iste ve 1,5 ay sonraya gün verdi ve gelmeden birkaç gün önce bunları yaptır dedi. Artık bu haftadan sonra bebeğin gebelik haftasına tam uygun olması gerekmiyormuş sadece gelişimini sürekli olarak sürdürmesi yeterliymiş.

Sonra kızıma bugün kapı süsü ve bebek odası aldık çok güzeller. Yarın gelecek fotolarını çeker koyarım... Öpüyorum sizleri kızlar çok çok... Kendinize ve bebişlerinize ii bakın.

canım ne güzel bi haber buuuu:) sen bayaa az almısın ben gecen gün tartıya cıktımda nevrim döndüü tam 5 kilo almısımm soktayım 2 gündürr...

slm kızlar ohh bugün herkes tatil yapmışş ne güzell dilekcimm bebeğinin iyi olmasına sevindimm... yaa bize detaylı ultrason için 3 hafta sonraya gün verdiler .. sinir oldumm başka bir doktor arıyorumm şimdii.. keşke bizim doktordada olsaydıı detaylı ultrasonn... uff.. bu arada yukardaki yazıyı çok tuutttummm süper yaa annenin canın pek bişey çekmiyorsa bebek uslu oluyormuşş oleyy... süper yaa... bende üzülüyordumm niye doğru düzgün canım bişey çekmiyor diye...:):)
fatoşcumm artık kilo almaya başladık ama hiç nevrin dönmesinn gecen kendime bir ceket aldımmm 48 beden inanamazsınn... 38 beden giyerkenn... olsunn yaa bebeğimmiz sağlıklı olsunda....:):)

canım ne güzel bi haber buuuu:) sen bayaa az almısın ben gecen gün tartıya cıktımda nevrim döndüü tam 5 kilo almısımm soktayım 2 gündürr...

Çok teşekkür ederim tatlım. İnşallah yakında sizden de böyle güzel haberler gelecek...
Evet bende bu kadar az almama şaşırdım aslında bebiş iyi gelişsin diye yiyorumda, ama benim vücudum öyle hemen kilo almaz , aldıysa da vermesi çok kolay olur. Hiç dert etme tatlım kiloları doğumdan sonra spor yapar (rejim diyemeyeceğim sanırım sütümüz için uzun bir süre rejimde yapamayacağız.) veririz kiloları. Hem kalsa ne olur fazladan 4-5 kilo yaaa bebişlerimiz iyi olsunda, canımız feda olsun onlara.

Slm canım. Çok teşekkür ederim. Bizim doktor benden ayrıca bir detaylı ultrason istemedi ama her kontrolde süreçler halinde oluşması gereken organlarını kontrol etti.İlk kontrolde farklı iç organlarına , ikinci kontrolde farklı iç organlarına bu kontrolde de yukardaki yazdıklarıma baktı ben sormuştum detaylı ultrasona gerek olup olmadığını , o da yok dedi. Sizin normalde gittiğiniz doktorlarınız tüm bu organlarını kontrol etmiyor mu zaten?

canım çok sevindim ne güzel minik kıznı görmüşsün tatlım. ve sağlıklıymış annesi şükürler olsun. minik kız büyümşte canım sabah sabah ne kadar mutlu oldum anlatamam . bu arada sen hamile kaldığındna bu yana mı 2 kilo aldım ben 3 kilo belki 3,5 kilo aldım sanırım. maşallah iyi gidiyorsun. ama sanırım bünyeyle alakalı ve çikolata yiyiorum bide düzenli yemekten mi anlamadım ya öyle aşırı bişiyde yemiyorum ama

günaydın kızlar geldik yine işe inşallah sıkıntısız çabuk geçen yoğun olmayan bir gün olur

günaydın kızlar geldik yine işe inşallah sıkıntısız çabuk geçen yoğun olmayan bir gün olur
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
gunaydin seker nasilsinnnnnnnnnn .calisanlarin is gunu insalllah dedigin gibi, cabuk gecer sikintiyida siz dusunun herseyi sikinti yapmayinnnnnnnn
DILEKCIMdefne eylulumuzun saglikli olmasina cok sevindim gozun aydin ne guzel prensesini gormusun darisi bizlerin basinaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

Günaydınlar hepinize..Yaaa dün ben de şifayı kaptım..Boğazlarım çok kötü...nezle ya da benzeri bişey yok ama kırıklık var..Dün gece hiç uyuyamadım sabahı sabah ettim..Havalar bi enteresan şifayı kapmamak mümkün değil..sen kapmazsan başkasından kapıyorsun zaten..

herkes için güzel bir gün olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…