şu ana kadar cnm öle abartarak ayy yemezsem olmaz diyeceğim bişi olmadı çok şükür çok uslu bi hamişim beeennn:CüvCüv:
benim de olmadı şekerim eşim diyo ne biçim hamilelesin sen canın bişi çekmiyo karnında büyümüyo bu kızın orda büyüdüğünden eminmisin diye :) gören kızıyo niye karnın büyümüyo kilo almıyosun diye anlatana kadar göbeğim çatlıyıo :)))
Ben ikiz hamilesi olmama rağmen daha karnım yeni yeni çıkıyor,ama benim daha önceden de göbeğim olduğu içinkaydirigubbakcemile3.Beni bilenler bu yüzden ne biçim ikiz bunlar,herhalde küçük kalacaklar falan diyorlar uyuz oluyorum.Eşim yada beraber çalıştığım arkadaşlarım canım hiçbişey istemediği için nasıl bu diyorlar.Ama geçen yaşlı bi teyzemiz var,canı bişey istemeyen annelerin çocukları sakin olur,şımarık olmazlar demiştidelikafadulden.Sağlık olsun da..
arkadaşlar ben yarın sabah 8 otobusu ile istanbula koçişimin yanına gidiyorum...çok özledım bir aydır görmüyorum.bu haftasonu KPDS sınavı var...hem de destek olmak için gidiyorum....8-10 gün kalırım haberınız olsun giremem orda...hepiniz ve kuzucuklarınız allaha emanet olun...benımiçinde dua edın sağ selım gidip geleyım...bu gidişle yollarda dogarcam zatennnn...öpüyorumm sizleriiii
kızlar merhaba sizleri kıskandım ne güzel arkadaşlığınız var benide aranıza alırmısınız? sat tarihim 23 aralık tahmini doğum 29 eylül allah izin verirse kızımdan sonra birtanede oğlum olacak:) hepinize sevgiler....
Kızlar merhaba ben yeni geldim sizin gibi bir 2009 Eylül annesiyim inşallah. Forumu hep okuyodum, artık yazıcam, konuya abone nasıl olunuyo, yani kullanıcı panelinde hemen burayı açabilecek şekilde yardımcı olur musunuz?
Selam Kızlar..
Uzun zamandır yoktum. Geçmişi okuyamadım. Amma hızlı ilerlemişsiniz. Umarım herkes bebeişleriyle beraber iyidir. Ben 8 gün hasatanede yattım. 1.5 aylık raporlada taburcu edildim. Bir sorunum yok çok şükür ağrılar haricinde. Oda azalmaya başladı çok şükür.
Herkese hayırlı cumalar.
Kızlar sağolun çok yardımseversiniz. Aklıma geleni sorarım artık. Ben 26 yaşındayım İstanbul/ Acıbadem. Çalışıyorum hala :) SAT 'ım 4 Aralık. Muhtemelen 9 Eylül 2009 da doğacak galiba.
Bu aralar rüyalarım biraz hız kesti cinsiyetini öğreninceye kadar tüm gece onunla uğraşıyodum, erkekmiş. Çok anlamlar yüklemiştim o gün için, etrafımdakilerin çoğunluğu erkek tahmininde bulunduğu için hiç şaşırtıcı olmadı.
Şimdi de rüyalar bitti. Göbeğim rahatsız ediyo uyuyamıyorum. Her yerim acayip şişti, sizde de aynı şey var mı? 36 - 37 no ayakkabı giyerken şimdi 40 giyiyorum, hatta olmıcak artık böyle terlik alıcam galiba..
kızlar facede bir video paylaşıcam ama mideniz kaldırırmı bilmiyorum..japonlar ölen ceninleri pişirip yiyiyorlar..iğrençler ya bu nasıl insanlık..yada paylaşmasam daha doğru olur dimi kızlar..
canım ne güzel bi haber buuuu:) sen bayaa az almısın ben gecen gün tartıya cıktımda nevrim döndüü tam 5 kilo almısımm soktayım 2 gündürr...Kızlar hiç kimse yok ama ben yine de iyi akşamlar diyeyim naniknanik
Biliyorsunuz biz bugün kızımızı görmek için doktora gidecektik. Herşey yolundaymış teyzeleri..Doktor yine bazı organlarını kontrol etti. ( beyin lobları , kalp odacıkları ve böbrekleri). Çok şükür herşey yolundaymış , darısı sizlerin başına artık.. Sonra kızım 480gr olmuş ve doktor ağırlığınında çok güzel olduğunu söyledi. Ben yalnızca 2 kilo almışım ve bu kadar almakta gayet normalmiş. Sonra ladybird ben sordum alttan vurmayı. Doktor sen onları hissediyorsundur o yukarıdanda vuruyordur hem kimseyi kendinle kıyaslama herkesinki farklı yerlerde olabilir dedi yani bunun erken doğum ile hiçbir ilgisi yokmuş. Doktorum yine idrar , hemoglobin ve şeker yüklemesi testi iste ve 1,5 ay sonraya gün verdi ve gelmeden birkaç gün önce bunları yaptır dedi. Artık bu haftadan sonra bebeğin gebelik haftasına tam uygun olması gerekmiyormuş sadece gelişimini sürekli olarak sürdürmesi yeterliymiş.
Sonra kızıma bugün kapı süsü ve bebek odası aldık çok güzeller. Yarın gelecek fotolarını çeker koyarım... Öpüyorum sizleri kızlar çok çok... Kendinize ve bebişlerinize ii bakın.
canım ne güzel bi haber buuuu:) sen bayaa az almısın ben gecen gün tartıya cıktımda nevrim döndüü tam 5 kilo almısımm soktayım 2 gündürr...
slm kızlar ohh bugün herkes tatil yapmışş ne güzell dilekcimm bebeğinin iyi olmasına sevindimm... yaa bize detaylı ultrason için 3 hafta sonraya gün verdiler .. sinir oldumm başka bir doktor arıyorumm şimdii.. keşke bizim doktordada olsaydıı detaylı ultrasonn... uff.. bu arada yukardaki yazıyı çok tuutttummm süper yaa annenin canın pek bişey çekmiyorsa bebek uslu oluyormuşş oleyy... süper yaa... bende üzülüyordumm niye doğru düzgün canım bişey çekmiyor diye...:):)
fatoşcumm artık kilo almaya başladık ama hiç nevrin dönmesinn gecen kendime bir ceket aldımmm 48 beden inanamazsınn... 38 beden giyerkenn... olsunn yaa bebeğimmiz sağlıklı olsunda....:):)
Kızlar hiç kimse yok ama ben yine de iyi akşamlar diyeyim naniknanik
Biliyorsunuz biz bugün kızımızı görmek için doktora gidecektik. Herşey yolundaymış teyzeleri..Doktor yine bazı organlarını kontrol etti. ( beyin lobları , kalp odacıkları ve böbrekleri). Çok şükür herşey yolundaymış , darısı sizlerin başına artık.. Sonra kızım 480gr olmuş ve doktor ağırlığınında çok güzel olduğunu söyledi. Ben yalnızca 2 kilo almışım ve bu kadar almakta gayet normalmiş. Sonra ladybird ben sordum alttan vurmayı. Doktor sen onları hissediyorsundur o yukarıdanda vuruyordur hem kimseyi kendinle kıyaslama herkesinki farklı yerlerde olabilir dedi yani bunun erken doğum ile hiçbir ilgisi yokmuş. Doktorum yine idrar , hemoglobin ve şeker yüklemesi testi iste ve 1,5 ay sonraya gün verdi ve gelmeden birkaç gün önce bunları yaptır dedi. Artık bu haftadan sonra bebeğin gebelik haftasına tam uygun olması gerekmiyormuş sadece gelişimini sürekli olarak sürdürmesi yeterliymiş.
Sonra kızıma bugün kapı süsü ve bebek odası aldık çok güzeller. Yarın gelecek fotolarını çeker koyarım... Öpüyorum sizleri kızlar çok çok... Kendinize ve bebişlerinize ii bakın.
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNgünaydın kızlar geldik yine işe inşallah sıkıntısız çabuk geçen yoğun olmayan bir gün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?