2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah nasip ederse ben de haftaya ayrıntılı ulturasona giricem..ACIBADEMDE fiyat üç bebek 375 aslında bu özel sigortanın indirilmiş fiyatı...Normalini düşünün artık..Önce bebeklerimin sağlığı...sonrasında bu kadar para vericez inşallah değer yani.. ya sizler tek bebek kaça patlıyo ayrıntılı ulturason...

ınşallah kolay doğum olur, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım..a.s.

sağol tatlımm kuzucuğum benim ya

benim oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tabiki alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ben normalde geceleri uyurken hep yan yatıyorum annelik içgüdüsü müdür nedir daha bugüne kadar da sırt üstü yatarken bir kez bile bulmadım kendimi:)))
Sanırım uyurken bile çok dikkatliyim...Ama ben bazen yarım saatliğine falan bebişimin harektelerini daha iyi hissedebilmek için sırtüstü yatıyorum umarım o kadarı sorun olmuyordur.

Canım benim kıyamam ben sana Allah kavuştursun inşallah en kısa zamanda. Zaman su gibi geçsin de önce eşine kavuş sonrada hepimiz bebişlerimize kavuşalım. Eşten uzak olmak gerçekten çok zor hele hele bugünlerde...Aldıklarında hayırlı olsun canım. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Allah yardımcısı olsun canım nerde varsa yardım etsin inşallah.

maşallah dilek hiç göbüşün yok.. beni 7 aylık hamile sanıyolar. bende benim kızım gösterişi seviyo diyom..,
bircan yesinler oğlunun pipisini.. maşallah bizimkiler çok edepsiz.. benimkide hemen açıveriyo kukusunu.. yüzünü saklıyo onun yerine

sinir oldum dün yoktum bu güne kazık bir iş geldi bütün günümü alıcak gibi canım sıkıldı çokta sıkıcı bir iş acilmiş offfffffffffffff

bizimki pek açmıyordu ama zaten pek hareketliydi doktord yakaldı kuzucuğumu

Geçmiş olsun canım sana da.. Allah korumuş allah tekrar yaşatmaz inşallah bende çok korkarım depremden. Çok sağol biraz hastalandık umarım kısa zamanda atlatırız.

Demet cok gecmıs olsun. Cokmu sıdetlıydı deprem

canim walla cok hizli b ir sekilde besik gibi sallandik hatta oturma odasindaki tablom dusdu yaniiiiiii burda1953de buyuk bir deprem olmus isvicreyi altla ust etmis simdi gene olabilirmi diye konusuyolarrrrrrrrrr.offffffyaaaaaaaa ama insan sok oluyor ya allahdan oglusum uyutmamisdi beni.gamyoncuiremsu

canım uzmanlardan öğrendiğimiz enerji çıktıysa büyük deprem uzaklaşmıştır. Allah sakınsın. bende çopk korkuyorum. aksi gibi en ufak sallantıyıda hıssederım

Geçmiş olsun canım sana da.. Allah korumuş allah tekrar yaşatmaz inşallah bende çok korkarım depremden. Çok sağol biraz hastalandık umarım kısa zamanda atlatırız.

sagol canim yaaaaaa ben turkiyedeykende yasadim depremi ama evimiz hemen alt katta cikabiliyorduk kendimize aitti burda 4 katttttt altinda 3kat daha var yani 7kat oluyor ayyyy insan kafayi yiyor ole dusununceeee :1no2:allahim:Saruboceq:bizleri korusun.
kizlarrrrr size birsey sorcammmmmmmm.sizinde sutunuz akiyormuuuuuu:CüvCüv:ben 4kere fark ettim hele dun esim fark etti korkudanmidir yoksa bebekmi yapti refleksden dolayi ikiside akmisdi tisortumu alletimi islattiiiii:CüvCüv:

Ayfercim Öncelikle allah kavuştursun cnm. Bebeğinin iyi olduğunada çok sevindim. Aldılarınızıda güle güle kullansın inşallah

Allah hayırlı doğum nasip etsin cnm. :Saruboceq:

Kızlar şu linke bakarmısınız yaaa, ne kadar minik 23 haftalık ve yalnızca 480 gr doğmuş...
. 2 yıl öncenin haberi ama ilgimi çekti.

http://www.memleket.com.tr/news_detail.php?id=18229

Ayyyyy bizimkiler şimdi böylemi ya. Çok minik. Tüylerim diken diken oldu valla. Zamanında gelsin bebklerimiz hep dua ediyorum

Geçmiş olsun cnm. Allah bir daha yaşatmasın bu korkuyu size :Saruboceq:

Hadi yaaa aslında bana da göbüşüm koskocaman oldu gibi geliyor:))) Olsun canım önemli olan içindekilerin sağlığı...

sinir oldum dün yoktum bu güne kazık bir iş geldi bütün günümü alıcak gibi canım sıkıldı çokta sıkıcı bir iş acilmiş offfffffffffffff

Canım Allah kolaylık versin sıkma canını , tek problemin bu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…