Yarın halamın kızı sezeryanla doğum yapacak, ikinci çoçuğu olacak inşallah, eşi de yurtdışında çalışıyor, kızlar nolur dua edin ablam ve bebeği için hayırlısıyla doğum yapsın, Allah hepimize kolay hayırlı doğum nasip etsin inşallah, şimdiden teşekkür ederim ,içinizden bile geçirmeniz yeter
gunaydin kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz ben hastayim grip ve migren bir aradaaaaaasenağlama ya sitedeki sorun tam olarak giderildimi haberiniz varmi dun giremedim benklava:
dilek ve sehercim gecmis olsun kizlar hamilelikde hasta olmak cok zor yaaaaaaaa
kizlarrrrgece burda deprem oldu uyuyamadim zaten oglusum uyutmuyodu depremde tam ustune geldi gece3.40 ayyyyyy oglusum cok korkdu hem tekmelerini hemde kalp atisini cok hizli hissettim wallagamyoncuiremsu:CüvCüv:
41keremasallah poyraz pasayaaaaa ne tatli ay yerim ya allah nazardan saklasinnnnnnnn bende 15 mayisda gidicemERDENAYIMIgormeye:CüvCüv:
canım allah sağlıklıca doğum yapmayı nasip etsin ablana ve hepimize inşallah :Saruboceq: Bu arada ben de Zekai Tahir'de doğum yapıcam. Seninle aramızda 1 hafta falan var herhalde, kimbilir belki de doğum odasında karşılaşırız kaydirigubbakcemile3
Bircancım maşallah oğluna, çok güzel çıkmışşş
kızlar doktor dediki sırt üstü yattığımzda bu bebeğin pek hoşuna gitmezmiş rahatsız olurmuş hele don aylarda çok tehlikeliymiş yat ama uzun süre değil dedi bende tutuluyorum dedim sağa sola yatmaktan ağrın geçinceye kadar yatabilirsin dedi ama uzun süre yatma dedi
canım arkadaşlarım günaydın.henüz geçömişi okumadım ama seher ve dilek sanırım bir sağlık problemi geçirdiniz.geçmişler olsun ama okıcam 3 gündür girmedim kocam geldi bulgaristandan ama dün gece yine gitti aah ah.Allah'ım kötü ayrılıklar olmasın Yarabbim.
bu arada ayrıntılı ultrasona girdiiim.çok güzeldi heyecanlıydı.cd'de baktım defalarca.haşim işcan'dan baby 2 go bebek arabası aldık,bambam beşik aldık,kraft dondolino aldıkk maşallah çok güzel oldu.aslında erken diyordum ama eşim doğuma kadar gelemeyecek daha.o yüzden şu 3 gün içinde alalım dedik.öyle işte mutlu oldum ama kociş yine gitti üzüldüm ağla ağla bi hal oldum ama diyorumya Allah kötü ayrılıklardan korusun.
şimdi geçmişi okuyayım kaçırmiim hiçbişiii :CüvCüv:
Yarın halamın kızı sezeryanla doğum yapacak, ikinci çoçuğu olacak inşallah, eşi de yurtdışında çalışıyor, kızlar nolur dua edin ablam ve bebeği için hayırlısıyla doğum yapsın, Allah hepimize kolay hayırlı doğum nasip etsin inşallah, şimdiden teşekkür ederim ,içinizden bile geçirmeniz yeter
Ben normalde geceleri uyurken hep yan yatıyorum annelik içgüdüsü müdür nedir daha bugüne kadar da sırt üstü yatarken bir kez bile bulmadım kendimi:)))
Sanırım uyurken bile çok dikkatliyim...Ama ben bazen yarım saatliğine falan bebişimin harektelerini daha iyi hissedebilmek için sırtüstü yatıyorum umarım o kadarı sorun olmuyordur.
yok tatlım o kadarlık bişiy olmaz merak etme bende geceleri uyanıyorum resmen böbreklerim acımış ağrımış oluyor yan yatmaktan uyuyana akdar sırt üstü yatıyorum sonra yan dönüyorum
maşallah dilek hiç göbüşün yok.. beni 7 aylık hamile sanıyolar. bende benim kızım gösterişi seviyo diyom..,
bircan yesinler oğlunun pipisini.. maşallah bizimkiler çok edepsiz.. benimkide hemen açıveriyo kukusunu.. yüzünü saklıyo onun yerine
gunaydin kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz ben hastayim grip ve migren bir aradaaaaaasenağlama ya sitedeki sorun tam olarak giderildimi haberiniz varmi dun giremedim benklava:
kizlarrrrgece burda deprem oldu uyuyamadim zaten oglusum uyutmuyodu depremde tam ustune geldi gece3.40 ayyyyyy oglusum cok korkdu hem tekmelerini hemde kalp atisini cok hizli hissettim wallagamyoncuiremsu:CüvCüv:
41keremasallah poyraz pasayaaaaa ne tatli ay yerim ya allah nazardan saklasinnnnnnnn bende 15 mayisda gidicemERDENAYIMIgormeye:CüvCüv:
Demet cok gecmıs olsun. Cokmu sıdetlıydı deprem
canim walla cok hizli b ir sekilde besik gibi sallandik hatta oturma odasindaki tablom dusdu yaniiiiiii burda1953de buyuk bir deprem olmus isvicreyi altla ust etmis simdi gene olabilirmi diye konusuyolarrrrrrrrrr.offffffyaaaaaaaa ama insan sok oluyor ya allahdan oglusum uyutmamisdi beni.gamyoncuiremsu
Geçmiş olsun canım sana da.. Allah korumuş allah tekrar yaşatmaz inşallah bende çok korkarım depremden. Çok sağol biraz hastalandık umarım kısa zamanda atlatırız.
canım arkadaşlarım günaydın.henüz geçömişi okumadım ama seher ve dilek sanırım bir sağlık problemi geçirdiniz.geçmişler olsun ama okıcam 3 gündür girmedim kocam geldi bulgaristandan ama dün gece yine gitti aah ah.Allah'ım kötü ayrılıklar olmasın Yarabbim.
bu arada ayrıntılı ultrasona girdiiim.çok güzeldi heyecanlıydı.cd'de baktım defalarca.haşim işcan'dan baby 2 go bebek arabası aldık,bambam beşik aldık,kraft dondolino aldıkk maşallah çok güzel oldu.aslında erken diyordum ama eşim doğuma kadar gelemeyecek daha.o yüzden şu 3 gün içinde alalım dedik.öyle işte mutlu oldum ama kociş yine gitti üzüldüm ağla ağla bi hal oldum ama diyorumya Allah kötü ayrılıklardan korusun.
şimdi geçmişi okuyayım kaçırmiim hiçbişiii :CüvCüv:
Kızlar şu linke bakarmısınız yaaa, ne kadar minik 23 haftalık ve yalnızca 480 gr doğmuş...
. 2 yıl öncenin haberi ama ilgimi çekti.
http://www.memleket.com.tr/news_detail.php?id=18229
Geçmiş olsun cnm. Allah bir daha yaşatmasın bu korkuyu size :Saruboceq:gunaydin kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz ben hastayim grip ve migren bir aradaaaaaasenağlama ya sitedeki sorun tam olarak giderildimi haberiniz varmi dun giremedim benklava:
maşallah dilek hiç göbüşün yok.. beni 7 aylık hamile sanıyolar. bende benim kızım gösterişi seviyo diyom..,
bircan yesinler oğlunun pipisini.. maşallah bizimkiler çok edepsiz.. benimkide hemen açıveriyo kukusunu.. yüzünü saklıyo onun yerine
sinir oldum dün yoktum bu güne kazık bir iş geldi bütün günümü alıcak gibi canım sıkıldı çokta sıkıcı bir iş acilmiş offfffffffffffff
Hadi yaaa aslında bana da göbüşüm koskocaman oldu gibi geliyor:))) Olsun canım önemli olan içindekilerin sağlığı...
Canım Allah kolaylık versin sıkma canını , tek problemin bu olsun...
5848BL geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?