günaydın maşallah gördüm hemen pipiyi bendede var aynı poz ama resim yok cdde o yüzden bi anlık görüyoz şüphe yok yani kesin erkekler... 41 kere maşallah pipilere bebişlere.....
günaydın kızlar, nasılsınız
dilekcim sehercim geçmiş olsun, burda da havalar soğuk yaz gelmeyecek sanırım,
bende perşembe günü ayrıntılı ultrasona giricem, cd verirler diye sevinmiştim ama vermiyorlarmış,
Şekerler hepinize günaydınlar,,,,
Kuzular kendinize iyi bakın tam grip olma zamanı, hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim,
Dilekcim, göbişine maşallah, çıtırsın valla, ben senin iki katınım, nasıl kilo almıyorsunuz anlamıyorum, ben şimdiden çuval gibi oldum yaaa
Bircancım ultrasonları çok tatlı çıkmış poyrazın maşalllah, teyzesi yesin oniiii
zeytingözlü canım bende zekai tahirin doktoruna gidiyorum, çok kalabalık ama hem evime yakın hemde tam teşekküllü, doğumuda orada yapmayı düşünüyorum
Canım kırkbirkere maşallah...Allah nazarlardan saklasın
Sana da günaydın Filizcim,
Çok teşekkürler.
Şekerler hepinize günaydınlar,,,,
Kuzular kendinize iyi bakın tam grip olma zamanı, hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim,
Dilekcim, göbişine maşallah, çıtırsın valla, ben senin iki katınım, nasıl kilo almıyorsunuz anlamıyorum, ben şimdiden çuval gibi oldum yaaa
Bircancım ultrasonları çok tatlı çıkmış poyrazın maşalllah, teyzesi yesin oniiii
zeytingözlü canım bende zekai tahirin doktoruna gidiyorum, çok kalabalık ama hem evime yakın hemde tam teşekküllü, doğumuda orada yapmayı düşünüyorum
Kızlar şu linke bakarmısınız yaaa, ne kadar minik 23 haftalık ve yalnızca 480 gr doğmuş...
. 2 yıl öncenin haberi ama ilgimi çekti.
http://www.memleket.com.tr/news_detail.php?id=18229
Yarın halamın kızı sezeryanla doğum yapacak, ikinci çoçuğu olacak inşallah, eşi de yurtdışında çalışıyor, kızlar nolur dua edin ablam ve bebeği için hayırlısıyla doğum yapsın, Allah hepimize kolay hayırlı doğum nasip etsin inşallah, şimdiden teşekkür ederim ,içinizden bile geçirmeniz yeter
canım arkadaşlarım günaydın.henüz geçömişi okumadım ama seher ve dilek sanırım bir sağlık problemi geçirdiniz.geçmişler olsun ama okıcam 3 gündür girmedim kocam geldi bulgaristandan ama dün gece yine gitti aah ah.Allah'ım kötü ayrılıklar olmasın Yarabbim.
bu arada ayrıntılı ultrasona girdiiim.çok güzeldi heyecanlıydı.cd'de baktım defalarca.haşim işcan'dan baby 2 go bebek arabası aldık,bambam beşik aldık,kraft dondolino aldıkk maşallah çok güzel oldu.aslında erken diyordum ama eşim doğuma kadar gelemeyecek daha.o yüzden şu 3 gün içinde alalım dedik.öyle işte mutlu oldum ama kociş yine gitti üzüldüm ağla ağla bi hal oldum ama diyorumya Allah kötü ayrılıklardan korusun.
şimdi geçmişi okuyayım kaçırmiim hiçbişiii :CüvCüv:
Bırcan oglunun resımlerı cok guzel. ınsallah ılerde hepımız kucagımızda resımlerınıde koyarız yavrularımızın
Yarın halamın kızı sezeryanla doğum yapacak, ikinci çoçuğu olacak inşallah, eşi de yurtdışında çalışıyor, kızlar nolur dua edin ablam ve bebeği için hayırlısıyla doğum yapsın, Allah hepimize kolay hayırlı doğum nasip etsin inşallah, şimdiden teşekkür ederim ,içinizden bile geçirmeniz yeter
41kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?