2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın maşallah gördüm hemen pipiyi bendede var aynı poz ama resim yok cdde o yüzden bi anlık görüyoz şüphe yok yani kesin erkekler... 41 kere maşallah pipilere bebişlere.....

evet oley bebişlere yubiiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Şekerler hepinize günaydınlar,,,,

Kuzular kendinize iyi bakın tam grip olma zamanı, hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim,

Dilekcim, göbişine maşallah, çıtırsın valla, ben senin iki katınım, nasıl kilo almıyorsunuz anlamıyorum, ben şimdiden çuval gibi oldum yaaa

Bircancım ultrasonları çok tatlı çıkmış poyrazın maşalllah, teyzesi yesin oniiii

zeytingözlü canım bende zekai tahirin doktoruna gidiyorum, çok kalabalık ama hem evime yakın hemde tam teşekküllü, doğumuda orada yapmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar....Ayrıntılı ulturasona giren arakadaşlar fiyatlar nedir...Bi de ayrıntılı ulturasonda cd veriyorlar mı...Hangi haftanızda girdiniz...

Çok teşekkürler canım sana öyle geliyordur insan bazen çok kilo almasa da kendini eski haliyle kıyasladığı için çok kilo almışız gibi geliyor.

sağol tatlım imin bebeği tabiki tatlı olucak kuzumm

kızlar doktor dediki sırt üstü yattığımzda bu bebeğin pek hoşuna gitmezmiş rahatsız olurmuş hele don aylarda çok tehlikeliymiş yat ama uzun süre değil dedi bende tutuluyorum dedim sağa sola yatmaktan ağrın geçinceye kadar yatabilirsin dedi ama uzun süre yatma dedi

Bırcan oglunun resımlerı cok guzel. ınsallah ılerde hepımız kucagımızda resımlerınıde koyarız yavrularımızın

canım arkadaşlarım günaydın.henüz geçömişi okumadım ama seher ve dilek sanırım bir sağlık problemi geçirdiniz.geçmişler olsun ama okıcam 3 gündür girmedim kocam geldi bulgaristandan ama dün gece yine gitti aah ah.Allah'ım kötü ayrılıklar olmasın Yarabbim.
bu arada ayrıntılı ultrasona girdiiim.çok güzeldi heyecanlıydı.cd'de baktım defalarca.haşim işcan'dan baby 2 go bebek arabası aldık,bambam beşik aldık,kraft dondolino aldıkk maşallah çok güzel oldu.aslında erken diyordum ama eşim doğuma kadar gelemeyecek daha.o yüzden şu 3 gün içinde alalım dedik.öyle işte mutlu oldum ama kociş yine gitti üzüldüm ağla ağla bi hal oldum ama diyorumya Allah kötü ayrılıklardan korusun.
şimdi geçmişi okuyayım kaçırmiim hiçbişiii :CüvCüv:

Yarın halamın kızı sezeryanla doğum yapacak, ikinci çoçuğu olacak inşallah, eşi de yurtdışında çalışıyor, kızlar nolur dua edin ablam ve bebeği için hayırlısıyla doğum yapsın, Allah hepimize kolay hayırlı doğum nasip etsin inşallah, şimdiden teşekkür ederim ,içinizden bile geçirmeniz yeter

bu arada medipol'e ayrıntılı ultrason (yani 4 d yada 2.düzey renkli doppler diyorlar) 180,00 TL idi bilginize.
bu arada bircancım benim doktorumda keyfine bak yat uzan istediğin gibi dedi ama nemelazım bende sağ sol yapıyorum tutuluyorum dediğin gibi.arada kaçamak yapıcaz artık sırtüstü:)

canım benim Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim bebeğini kucağına alsın inşallah dualarımız sizinle

Canım seninde dediğin gibi Allah kötü ayrılıklardan korusun, Allah kavuştursun canım, Allah sana da dayanma gücü versin, en azından görüşebiliyorsunuz, ya imkanınız olmasaydı, Allah sağlık versinde inşallah bizler buradayız yalnız değilsin, bebişine aldıklarını da güle güle kulanmak nasip etsin inşallah

canım allah sağlıklıca doğum yapmayı nasip etsin ablana ve hepimize inşallah :Saruboceq: Bu arada ben de Zekai Tahir'de doğum yapıcam. Seninle aramızda 1 hafta falan var herhalde, kimbilir belki de doğum odasında karşılaşırız kaydirigubbakcemile3

Bircancım maşallah oğluna, çok güzel çıkmışşş

gunaydin kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz ben hastayim grip ve migren bir aradaaaaaasenağlama ya sitedeki sorun tam olarak giderildimi haberiniz varmi dun giremedim benklava:
dilek ve sehercim gecmis olsun kizlar hamilelikde hasta olmak cok zor yaaaaaaaa
kizlarrrrgece burda deprem oldu uyuyamadim zaten oglusum uyutmuyodu depremde tam ustune geldi gece3.40 ayyyyyy oglusum cok korkdu hem tekmelerini hemde kalp atisini cok hizli hissettim wallagamyoncuiremsu:CüvCüv:

41kere masallah poyraz pasayaaaaa ne tatli ay yerim ya allah nazardan saklasinnnnnnnn bende 15 mayisda gidicemERDENAYIMIgormeye:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…