[
Senin dediğin doktor sanırım Eyüp Ekici çoğu dr. ona yönlendiriyor , Radyolog ama dediğin gibi biraz tuzlu . Ben Zekai Tahire başladım görümcem ve eşi orada dr. orada da radyolog var 11 ine randevu aldık ona göstericez bizde, O ultrasonun gerçek adı Ayrıntılı Ultrasonmuş , dr. çoğu kişi renkli ya da 4 boyutlu diyor demişti bana .bebeğin oluşan organlarını baştan sona inceliyormuş .
[
Senin dediğin doktor sanırım Eyüp Ekici çoğu dr. ona yönlendiriyor , Radyolog ama dediğin gibi biraz tuzlu . Ben Zekai Tahire başladım görümcem ve eşi orada dr. orada da radyolog var 11 ine randevu aldık ona göstericez bizde, O ultrasonun gerçek adı Ayrıntılı Ultrasonmuş , dr. çoğu kişi renkli ya da 4 boyutlu diyor demişti bana .bebeğin oluşan organlarını baştan sona inceliyormuş .
yumecim öncelikle geçmiş olsun sana da... acil şifalar... Ankaranın havası berbat, sıkı giyinmek lazım.... bu arada yasemine söyledim, sana da hemen söyleyim, tunalı ve esat ta iki tane dükkanı olan demti tekstil den sana bahsetmiştim sanırım... çok güzel hamile kotları gelmiş 6 ytl ye, almanı öneriririm, modelleri çok güzel.... ve sadece 6 ytl, şaka gibi... aldım ben ikisinden de....
Çok geçmiş olsun Sehercim bende aynı durumdayım... Ayrıca çok ta tşk. ederim.
seher dilek çok gecmiş olsun ıkınızede. boyle durumlarda ilaç içememek çok kötü
Geçmiş olsun Sehercim ve Dilkecim..
Kızlar benim de eşim 4 boyutlu ultrason için bir doktorla görüşecek... benim doktorum da iyi, fatih üniversitesi hastanesinin kadın doğum bölüm başkanı ama eşime herkes 5 aylık olunca bir kez o doktora görünün demişler.... sanırım biraz tuzlu olacak... 400 tl ye falan çıkarız diye düşünüyorum... özel muaynehanesi var ankarada... Baştan aşağıya bebeğin bütün organlarını ayrıntılı olarak ultrasonda inceleyerek sayfa sayfa bu konuda yorumlarını yazıyormuş... yani sadece bakmakla yetinmiyormuş... beyninden omurgasına kadar... normal muaynede tespit edilmeyecek kadar ayrıntı da bakıp, her olası durumu inceliyormuş.... Ankarada çok ünlü bir doktor, ben de ona gitcem... görümcem de gitmiş, mutlaka gidin diyor bize de.... ne olur ne olmaz diyor.....
[
bu arada sen ne şanslısın ya, valla bizim de bi tanıdık olsaydı devlet hastanelerinde hiç beklemez oraya giderdim... yoksa biliyorsun devlet hastanelerinin halini....
Kızlar benim de eşim 4 boyutlu ultrason için bir doktorla görüşecek... benim doktorum da iyi, fatih üniversitesi hastanesinin kadın doğum bölüm başkanı ama eşime herkes 5 aylık olunca bir kez o doktora görünün demişler.... sanırım biraz tuzlu olacak... 400 tl ye falan çıkarız diye düşünüyorum... özel muaynehanesi var ankarada... Baştan aşağıya bebeğin bütün organlarını ayrıntılı olarak ultrasonda inceleyerek sayfa sayfa bu konuda yorumlarını yazıyormuş... yani sadece bakmakla yetinmiyormuş... beyninden omurgasına kadar... normal muaynede tespit edilmeyecek kadar ayrıntı da bakıp, her olası durumu inceliyormuş.... Ankarada çok ünlü bir doktor, ben de ona gitcem... görümcem de gitmiş, mutlaka gidin diyor bize de.... ne olur ne olmaz diyor.....
Kızlar çooooooooook geçmiş olsun canlarım benim allah şifa versin
herkese günaydın annecikler.. hastalara geçmiş olsun iyi bakın kendinize..
dilek göbüşünün resmini göremedim bir türlü nerde??
Canım aslına bakarsan ilk takiplerimizi özel hastanede yaptırdık ama ben doktordan memnun olmadığım için bıraktım , yani tabiki öyle yoksa devlet hastanesinde tanıdık olmasa ben hayatta gidemem sıra beklemeye tahammülüm yok, onlarda çok ısrar edince oraya devam ediyorum , Ben ilk giderken çok tedirgindim , ama tam teşekküllü bir hastane ve özel odaları var doğum için o yüzden gidicem bakalım hayırlısı ama dediğim gibi yakınım olmasa gidemezdim yani onu çok iyi biliyorum .
bende dün meleğimi gördüm kızlar... kıpır kıpırdı maşallah... bu sefer biraz yüzünüde gösterdi.. parmaklarını emiyodu.. yerim ben onun parmakalrını...
Maşallah canım kuzuna...
bende dün meleğimi gördüm kızlar... kıpır kıpırdı maşallah... bu sefer biraz yüzünüde gösterdi.. parmaklarını emiyodu.. yerim ben onun parmakalrını...
dilekcim ben de özendim valla, ben de yarına ekleyeyim...sen de t shirtlü halini koysana göbüşünün, elbise çok göbüşünü belli etmemiş....maşallah valla.... bu arada ben göbüşüme önden bakınca kocaman görünüyor, yandan bakınca azıcık görünüyor göbüşüm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?