2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım Eyüp EKİCİ, şimdi aklıma geldi.... evet evet baştan sona inceliyormuş, eşim beni götürmekte ısrarlı.... aslında fatihdede girebilirim ama nedense ona gitmek istiyor....

bu arada sen ne şanslısın ya, valla bizim de bi tanıdık olsaydı devlet hastanelerinde hiç beklemez oraya giderdim... yoksa biliyorsun devlet hastanelerinin halini....

Yaaa fiyatlar çok iyiymişşş delikafadulden fakat benim işlerden dolayı gitmem çok zor... :1no2: senağlama

Çok geçmiş olsun Sehercim bende aynı durumdayım... Ayrıca çok ta tşk. ederim.

Teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun, bol bol nane limon, ıhlamur tavsiye ederim... Ben dayıyorum gün boyu

seher dilek çok gecmiş olsun ıkınızede. boyle durumlarda ilaç içememek çok kötü

Geçmiş olsun Sehercim ve Dilkecim..

Teşekkür ederim kızlar...

Bir de Maltepe'de Lina Kadın Sağlığı Merkezi varmış. Orada da 3 boyutlu ultrason ile bakıyorlarmış, çok iyiymiş. SSK'lılar sadece 10 lira muayene parası ödüyorlarmış. Bir ara ben de oraya gideyim diyorum...

Canım ben de ayrıntılı ultrasona Zekai Tahir'e gittim. Hatta daha öncesinde de özel hastaneye gitmiştim. Ama emin ol ki özelden daha iyi baktılar. her şeyi söyledi, gerçi sen görmüyorsun bebeğini yattığın yerden ama olsun iyi olduğunu bileceksin hiç değilse...

bu arada sen ne şanslısın ya, valla bizim de bi tanıdık olsaydı devlet hastanelerinde hiç beklemez oraya giderdim... yoksa biliyorsun devlet hastanelerinin halini....

Canım aslına bakarsan ilk takiplerimizi özel hastanede yaptırdık ama ben doktordan memnun olmadığım için bıraktım , yani tabiki öyle yoksa devlet hastanesinde tanıdık olmasa ben hayatta gidemem sıra beklemeye tahammülüm yok, onlarda çok ısrar edince oraya devam ediyorum , Ben ilk giderken çok tedirgindim , ama tam teşekküllü bir hastane ve özel odaları var doğum için o yüzden gidicem bakalım hayırlısı ama dediğim gibi yakınım olmasa gidemezdim yani onu çok iyi biliyorum .

herkese günaydın annecikler.. hastalara geçmiş olsun iyi bakın kendinize..
dilek göbüşünün resmini göremedim bir türlü nerde??

O ZAMAN GİT CANIM git istersen benim doktorum da tepecik iyi dedi.

bende dün meleğimi gördüm kızlar... kıpır kıpırdı maşallah... bu sefer biraz yüzünüde gösterdi.. parmaklarını emiyodu.. yerim ben onun parmakalrını...

canım ben de devlet hastanesi diye ısrar etmiştim, özellere güvenemiyorum... bir de üniversite hastanesi sadece fatih malesef Ankarada. Üniversite hastanelerinin dışında bebek yoğun bakım üniteleri olamadığı için en büyük korkum bu... ya fatih olacaktı ya da devlet hastanesi... ama iyi ki devlet hastanesi olamamış diyorum, teyzemin kızı ankara hastanesinde yattı, kokusu falan kabus gibi... doktorlar tabiki en iyileridir amaiçine girince ben direk hastalanıyorum... ama bi yakın akrabam olsaydı hiç beklemez devlet hastanesine giderdim... o yüzden çok şanslısın valla....

Maşallah canım kuzuna...

dilekcim ben de özendim valla, ben de yarına ekleyeyim...sen de t shirtlü halini koysana göbüşünün, elbise çok göbüşünü belli etmemiş....maşallah valla.... bu arada ben göbüşüme önden bakınca kocaman görünüyor, yandan bakınca azıcık görünüyor göbüşüm.....

Bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan , kuzumun odasını çiziyorum :)) Hem hesaplı olsun , hem farklı olsun diye uğraşıyorum :)

Sen de koy da görelim canım göbüşünü... Bugün akşam müsait olursam koyarım t-shirtlü halimi de. Ama emin ol en çok göbeğimi belli eden o dünkü elbise. Dün çünkü ilk kez biri sordu sen hamilemisin diye yoksa t-shirt giydiğimde kimse anlamıyor. Hatta dün arkadaş valla göbeğin 3 günlük tatilde büyümüş gibi dedi:))

kızlar çok alakasız ama tatilde ne giyincem hamılelere bıkını yok garıp mayo gibi seyler var. tavsıye edecegınız sıte vs varmı? bakıyorum bakıyorum bulamadım

buda bebeğimin pipisi ya canım yavrum kızlar ultrasyonun sütüne oturmuş altan çekilmiş gibi düşünün yukarda bacı var bir bacağı görünmüyor 2 tane bişiy var birisi pipi biriside kordon doktor çarpı atmış pipiye hihoyyyt

günaydın kızlar, nasılsınız

dilekcim sehercim geçmiş olsun, burda da havalar soğuk yaz gelmeyecek sanırım,
bende perşembe günü ayrıntılı ultrasona giricem, cd verirler diye sevinmiştim ama vermiyorlarmış,

günaydın maşallah gördüm hemen pipiyi bendede var aynı poz ama resim yok cdde o yüzden bi anlık görüyoz şüphe yok yani kesin erkekler... 41 kere maşallah pipilere bebişlere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…