sagol canim ya dilegin gobusunun fotosu nerde canim birde size bir soru sordum kizlarrrrrrr sizdende sut geliyormuuuuuuuuuu:CüvCüv:
sagol canim ya dilegin gobusunun fotosu nerde canim birde size bir soru sordum kizlarrrrrrr sizdende sut geliyormuuuuuuuuuu:CüvCüv:
benım senın gibi üstümü ıslatacak gibi değil ama süt var. dısarı akmadı farkedıldı
Canım 2847.sayfada. Süt konusuna gelince ben daha hiç öyle birşeye rastlamadım ama etraftan bunun normal bir şey olduğunu duymuştum korkma yani sakın önemli birşey değildir.
Kızlar iyi akşamlar,
Bugün 22+2. haftadayım ve sizlerle göbüşümü paylaşmak istedim..
Eklentiye yanlışlıkla 23+2 yazmışım siz onu önemsemeyin. Yani 23. haftanın içerisindeyim
bu sonunu esim fark etti ve bana dedigi kelime suuuuuuuuuuu sutun akiyor inekcimmmmmhihoyyythihoyyyt dediiiiiiiii gulermisin aglarmisinnnnnnnn:1hug:
dilekcimmmmmm canim cok citirsin nekadar sanslisin yirtiklarinda fazla olmazzzzz defne eylulumuz annesinin fiziginide dusunuyorrrrrr masallah nazar degmesinnnnnnnn
sırnaşık şey emzirme olayında herkes benimle dalga gececk ben herkese inek dedim:) banada diyeceklerdir muhakkakkaydirigubbakcemile3
Çok teşekkürler canım . doğru söylüyorsun canım kızım bayağı düşünceli:)) Ama şimdiden belli olmaz canım bu daha önümüzde 3,5 ay var... Kimbilir ne hale geleceğiz o kadar zamanda.. Aman feda olsun vücüdumuz bebişlerimize...
Çok teşekkürler canım . doğru söylüyorsun canım kızım bayağı düşünceli:)) Ama şimdiden belli olmaz canım bu daha önümüzde 3,5 ay var... Kimbilir ne hale geleceğiz o kadar zamanda.. Aman feda olsun vücüdumuz bebişlerimize...
slm kızlar nasılsınız geçmişi okudum pek tatsız bir olay yok Allah a şükür BİRCAN cım ve dr.a giden tüm arkadaşlar tüm arkadaşlar gözünüz aydın ne güzel meleklerinizi gördün darısı bize :))
DİLEK cim çok geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin havalar çok aldatıcı Allah korusun koca kışı hasta olmadan geçrdik şimdiden sonrada kimse hasta olmasın.
adını bilmiyorum ama nickini yazayım 5848BL canım sana geçmiş olsun deprem olmuş Allah ım korusun herkezi Allah beterinden korusun
Ney aney süt mü , bu safhalarda gelebiliyor mu ?? Abowwww
mayo bikini konusunda kimsenin fikri yokmu :çok üzgünüm:
slm kızlar nasılsınız geçmişi okudum pek tatsız bir olay yok Allah a şükür BİRCAN cım ve dr.a giden tüm arkadaşlar tüm arkadaşlar gözünüz aydın ne güzel meleklerinizi gördün darısı bize :))
DİLEK cim çok geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin havalar çok aldatıcı Allah korusun koca kışı hasta olmadan geçrdik şimdiden sonrada kimse hasta olmasın.
adını bilmiyorum ama nickini yazayım 5848BL canım sana geçmiş olsun deprem olmuş Allah ım korusun herkezi Allah beterinden korusun
selam kızlar biraz işim vardı anca yazıyorum
dikkatimi mayo bikini çekti çünkü ben de dün bu konuyu düşünüyodum eskiden kalma bana büyük gelen bi bikinim var onu giyerim diyorum sitede havuz var sabahları kirlenmeden girerim hemen duşumu alırım sonra güneşlenirim bu sene tatil zor bize çünkü gerçi havuzu tavsiye etmiyolar ama çok dikkat ederim heralde mayo giymek zor geliyo bana hem karnın ıslak kalıyo falan bikinide o dert yok bi denemem lazım gerçi bakalım olucakmı
canım havuzun kırlenmesınden çok kullanılan kımyasal maddelerden dolayı çok tavsıye etmıyor dr lar.
yaa bende bikini diyorum ama nasıl duracak bılmıyorum. hamıle bıkınılerı var. iki parça guneslenırken karın kısmını acıyorsun falan. uzmanlarda onu tavsıye edıyormus ama dun ebru da baktım 169 tl dedı
bak ben o bikinilere bayılıyorum atlet gibi üstü ama çok pahalı değermi acaba
havuz konusunda evet kimyasallar çok zararlı ama dediğim gibi sadece bi kere girip kısa süreli sonra havuz kenarında bronzlaşmayı düşünüyorum tabi bol faktörlü kremlerle içime sinmezse girmem bile duş alır serinlerim kenarda sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?