2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canim ya dilegin gobusunun fotosu nerde canim birde size bir soru sordum kizlarrrrrrr sizdende sut geliyormuuuuuuuuuu:CüvCüv:

Canım 2847.sayfada. Süt konusuna gelince ben daha hiç öyle birşeye rastlamadım ama etraftan bunun normal bir şey olduğunu duymuştum korkma yani sakın önemli birşey değildir.

benım senın gibi üstümü ıslatacak gibi değil ama süt var. dısarı akmadı farkedıldı

bu sonunu esim fark etti ve bana dedigi kelime suuuuuuuuuuu sutun akiyor inekcimmmmmhihoyyythihoyyyt dediiiiiiiii gulermisin aglarmisinnnnnnnn:1hug:

Canım 2847.sayfada. Süt konusuna gelince ben daha hiç öyle birşeye rastlamadım ama etraftan bunun normal bir şey olduğunu duymuştum korkma yani sakın önemli birşey değildir.

Kızlar iyi akşamlar,

Bugün 22+2. haftadayım ve sizlerle göbüşümü paylaşmak istedim..
Eklentiye yanlışlıkla 23+2 yazmışım siz onu önemsemeyin. Yani 23. haftanın içerisindeyim

dilekcimmmmmm canim cok citirsin nekadar sanslisin yirtiklarinda fazla olmazzzzz defne eylulumuz annesinin fiziginide dusunuyorrrrrr masallah nazar degmesinnnnnnnn

bu sonunu esim fark etti ve bana dedigi kelime suuuuuuuuuuu sutun akiyor inekcimmmmmhihoyyythihoyyyt dediiiiiiiii gulermisin aglarmisinnnnnnnn:1hug:

sırnaşık şey emzirme olayında herkes benimle dalga gececk ben herkese inek dedim:) banada diyeceklerdir muhakkakkaydirigubbakcemile3

dilekcimmmmmm canim cok citirsin nekadar sanslisin yirtiklarinda fazla olmazzzzz defne eylulumuz annesinin fiziginide dusunuyorrrrrr masallah nazar degmesinnnnnnnn

Çok teşekkürler canım . doğru söylüyorsun canım kızım bayağı düşünceli:)) Ama şimdiden belli olmaz canım bu daha önümüzde 3,5 ay var... Kimbilir ne hale geleceğiz o kadar zamanda.. Aman feda olsun vücüdumuz bebişlerimize...

sırnaşık şey emzirme olayında herkes benimle dalga gececk ben herkese inek dedim:) banada diyeceklerdir muhakkakkaydirigubbakcemile3

gulme komsuna gelir basina demisler meryemcimmmmmm:roflol::roflol:

canim ama masallh gercekden ewet son aylarda zayif hamile kalanlar 30 kilo 35kilo alarak hamileligi bitiriyorlar bebisleri son anda aldiriyorrrrr kiloyuuuuuuu.amannnnnn dedigin gibi saglikli olarak kucaklarimiza gelsinler hersey feda olsun :ecrin_bebek:gamyoncuiremsuonlaraaaaaaaa

elbette feda olsunda garip geliyor:) ben hayatım boyunca zayıf ınsandım. şimdi göt göbek birbirine karışmış hissediyorum::) eşimde benı 41 kıloyken tanıdı 45 kılo evlendımm 52 kılo hamıle kaldım ve sımdı 56 kılo oldum:) şaşkın yaa ne olacak dana ne kadar büyüyecek acaba diyim duruyorr:)

slm kızlar nasılsınız geçmişi okudum pek tatsız bir olay yok Allah a şükür BıRCAN cım ve dr.a giden tüm arkadaşlar tüm arkadaşlar gözünüz aydın ne güzel meleklerinizi gördün darısı bize :))
DıLEK cim çok geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin havalar çok aldatıcı Allah korusun koca kışı hasta olmadan geçrdik şimdiden sonrada kimse hasta olmasın.
adını bilmiyorum ama nickini yazayım 5848BL canım sana geçmiş olsun deprem olmuş Allah ım korusun herkezi Allah beterinden korusun

kızlar, hamilelikte alınınan 15 kilodan sonrası fazla , ilk hamileliğimde 13kilo almıştım hastaneden çıkarken kilom 53 idi normal kilomsa 51di. sadece 2kilo fazlam vardı, ama emzirirken çok zorlanmıştım az kilo almış olduğumdan süt depolanmamış demişti doktor bende emzirirken zorlayarak 5 kilo aldım kızımı 13ay emzirdim, emzirme olayını bitirdikten sonra 45 kiloya düşmüştüm, yani korkmayın kilolardan doktorların dedikleri gibi emzirince çok kolay kilo veriyosunuz:))

sagol canimmmmm adim demet:Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnn

Ney aney süt mü , bu safhalarda gelebiliyor mu ?? Abowwww

ewet caneyyyyyyyyyy suttttttttttttttttttttt anne oluyorsun sence normal degilmiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv::roflol::roflol:

mayo bikini konusunda kimsenin fikri yokmu :çok üzgünüm:

selam kızlar biraz işim vardı anca yazıyorum

dikkatimi mayo bikini çekti çünkü ben de dün bu konuyu düşünüyodum eskiden kalma bana büyük gelen bi bikinim var onu giyerim diyorum sitede havuz var sabahları kirlenmeden girerim hemen duşumu alırım sonra güneşlenirim bu sene tatil zor bize çünkü gerçi havuzu tavsiye etmiyolar ama çok dikkat ederim heralde mayo giymek zor geliyo bana hem karnın ıslak kalıyo falan bikinide o dert yok bi denemem lazım gerçi bakalım olucakmı

süt konusunda benim daha gelmedi ama sakın dokunmayın sıkmayın doğum başlatabilir falan diyolar onun dışında tam bu zamanlar gelmesi normal imiş

Sağol canım yaa nasılsın bu arada görüşmeyeli umarım herşey yolundadır.

canım havuzun kırlenmesınden çok kullanılan kımyasal maddelerden dolayı çok tavsıye etmıyor dr lar.
yaa bende bikini diyorum ama nasıl duracak bılmıyorum. hamıle bıkınılerı var. iki parça guneslenırken karın kısmını acıyorsun falan. uzmanlarda onu tavsıye edıyormus ama dun ebru da baktım 169 tl dedı

bak ben o bikinilere bayılıyorum atlet gibi üstü ama çok pahalı değermi acaba
havuz konusunda evet kimyasallar çok zararlı ama dediğim gibi sadece bi kere girip kısa süreli sonra havuz kenarında bronzlaşmayı düşünüyorum tabi bol faktörlü kremlerle içime sinmezse girmem bile duş alır serinlerim kenarda sırnaşık şey

ya o bikinilerden çok yerde var artık, ebruda hem kalitesiz hem pahalı satıyo herşeyi gidip bizzat baktım haaa bir elbise aldım o ayrı ama cidden bazı penyeleri falan işe yaramaz mayolarını bilmem ama o fiyata ohoooo ayyıldızdan bile alırsın o bikiniden bi bakim internetten arastırma yapim bi yaz giyilicek bişey sonuçta üstümde paralansada olur yani

degmez canım. 169 tl ben 1 haftalık tatıl yapıcam zaten. ee arada erdeke denıze gıdıcem ama 1 sene. daha uygun bulursam oyle bişey alabılırım

yaa kizlar sinir oldum bi türlü giremiyorum siteye!yazi yaziyorum sayfa gidiyo uyuz oldum yaaaa...
herkes iyidir umarim..
ben yatak odam icin bank yatak ismarlamistim ama onu iptal ettim simdi türkiyeden ismarladim.annem gelince getircek.linkini veriyom bakmak isteyen bakabilir.10 kilo rahat tasinabilen bi yatak.arkadas almis ondan gördüm.mavisini ismarladim.

http://www.bebefix.com/index.php?p=show&pid=18832&k_id=1719&kn=Portatif+Be%FEikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…