2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaç kere gitmiş yazdığım şey

benim aklımda hiç bişey yok ayakkabı olabilir belki

canım bende gittim kızımı gördüm geldim :))
2 gündür oynadıgı hissetmemiştim canım sıkılıyordu atladım taksiye gittim dr.a
dr.a iki gündür hissetmiyorum oynadıgı dedim çok şaşırdı hemen ultrasona girdim dr. görünce dahada şaşırdı nasıl hissetmezsin çok hareketli bi bebek bu dedi baktım ayaklar yerinde durmuyordu maşallahhh kuzuma elleri yüzüne koymuş dr. ne yaptıysa çekmedi elini :))Allah a çok şükür iyiydi kızım cumartesi detaylı ultrason için gidecegim kendi dr.uma nasıl özleyecegim o zamana kadar yavrumu senağlama
bu arada ben hala tetenoz aşımı vurulmadım dr.um 22-24. haftalar arasında vurulman gerekiyor dedi aranızda benim gibi olan varmı

maşallah kuzuya ya canım çok sevindim annesi bak bişiyi yokmuş meleğinin

kızlar selam ne acayip site cacık olmuş resmen .

ben bugün doktora gittim kistleri olan kızımda başka sorun tespit edilmedi çok şükür. size de haber vermek istedim...

bu arada kistle beraber ultrasonda ek bir bulgu görmek riskleri artırıyordu ya onun için önemli. şimdi 5 ile 10 hafta arasında bir süre geçmesini bekleyceğiz. inşallah 10. haftaya kadar kalmazlar da bir an önce ben de huzura kavuşurum.

ha bir de kızlarım birbirlerine çok saygılılarmiş teyzeleri. rahatsız etmiyorlarmış birbirlerini. güzel güzel dinleniyorlardı. biri altta biri üstte, yatay pozisyonlarda :) ranza gibi yani...

çok tatlı pembe gözün aydın güzel haberler almışsın daha iyilerinide alıcaksın eminim ben

gözün aydin pembecim.insallah en kisa zamanda daha iyi haberleri alirsin canim.allah sana bagislasin yavrularini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…