2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

glnz, karanfil çok teşekkürler. allah hepimize bebeklerini bağışlasın sağlıcakla gelsinler. gerisi boş.

ben bebeğim güzel olsun şöyle olsun böyle olsun derdim işte şurası şuna burası buna benzesin derdim. bugün bir kızımın burnunu gösteriyor babası kocaman burnu bunun deyince evet benimkine benzemiş burnu dedim güldüm. eskiden olsa burnu sana benzeseydi keşke tüh derdim. yani güzellik müzellik hikaye oluyor bir süre sonra. yeter ki sağlıkla gelsinler. işte insanın algıları hep böyle değişiyor. demek ki her tecrübe insanı böyle olgunlaştırıyor.

canım çok haklısın ben de ilk bebeğimi kaybettikten sonra doktora önce siz bakın ben görmesemde olur falan der oldum hele cinsiyet konusunda umrumda değil falan demiştim doktor baya şaşırmıştı kısacası sağsağlim gelsin miniklerimiz inşallah

sitenin bu hali çekilmiyo hiç herkez sıkılıp gitti sanırım ben de yol alıyım yavaş yavaş iyi akşamlar arkadaşlar

Canım benim gözünaydın valla çok sevindim yeğenimin iyi olduğuna.. Doktorunda dediği gibi canım aslında onlar hareket ediyor ama biz hepsini hissedemiyoruz ki( Maşallah canım hep kıpır kıpır olsun inşallah prensesimiz.delikafaduldendelikafadulden

kızlar selam ne acayip site cacık olmuş resmen .

ben bugün doktora gittim kistleri olan kızımda başka sorun tespit edilmedi çok şükür. size de haber vermek istedim...

Pembecim valla çok sevindim bu gerçekten güzel bir haber.. hihoyyythihoyyythihoyyyt Umarım en kısa sürede çok daha hayırlı haberlerde alırsın canım. Dualarımız seninle..Allah yavrularını sapsağlam bağışlasın inş. sana...

canım arkadaşım çok teşekkür ederim bende çok sevindim gerçekten onu öyle görünce nasıl o kadar hareketli olasına ragmen hissedemedim kuzumu anlamadım maşallahhh :))
inşallah hayırlısı ile hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız vakti zamanı gelince
yavrularımızı kucaklarımıza alana kadar bu tedirginlikler bitmeyecek sanırım
Rabbim korusun kuzularımızı inşallahhh

kızlar bende bugun tetenoz aşımı vuruldum çok şükür 19 haftadayız biraz tereddütde kalmıştım vurulsammı vurulmasammı çünkü bu aşı herkes vurulmuyo bazı drlar sölemiyo benim drda sölememişti be sordugum için vurul diyenlerdendi ama en son kararım vurulmak oldu. kolum ağrıyor şuan biraz 5 dozluk bir aşıymış 1 dozunu vurulduk şimdilik sonra devam edicem inşallah hemsire cok ilgiliydi bayağı tavsiyelerde bulundu bana en son emzirme yöntemlerinide anlatcaktı ama kafan karışmasın onuda sonra gelmende anlatırım dedi:))
Bu arada 19 haftalığız böyle kuş çırpınması gibi pıt pıt bişiler oluyo arada seyirme gibi ama bu bebeğimmi değilmi anlayamıyorum omudur sizce yaa yada tam anlamıyla ne zaman hissedicem..
Karnımda bayağı belirginleşti büyüdü yaa Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok ama çok heyecanlıyım çok güzel bir duygu çok şükürki nasip oldu bizede

canım geçmiş olsun:) banada doktorum aşıyla ilgili bişe demedi...o yüzden daha vurulmadım..Bu arada hissettiğin bebeğinin hareketleri canım hadi gözün aydın:):teytey:

canım geçmiş olsun:) banada doktorum aşıyla ilgili bişe demedi...o yüzden daha vurulmadım..Bu arada hissettiğin bebeğinin hareketleri canım hadi gözün aydın:):teytey:

öylemii cnmm valla şuan bile pıt pıt pır pır bişi atıyo sanki arada hey Allahım yaradana kurban olduğumm ne güzel yaaaaaaaaa :Saruboceq:

günaydın kızlar. sitedeki sorundan pek kimse yok...

pembe gözün aydın canım. hayırlısı ile daha guzel haberler beklıyoruz

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Siteye girmek ne kadar zor oldu ya. Bir tane delik buldum ordan sızdım valla içeri kaydirigubbakcemile3

Pembecim çok sevindim kızının iyi olmasına. Kistleride geçicek ben inanıyorum Allahın izniyle.

Emsalcim Maşallah bebişine. İyi olduğuna çok sevindim cnm

kızlar selam ne acayip site cacık olmuş resmen .

ben bugün doktora gittim kistleri olan kızımda başka sorun tespit edilmedi çok şükür. size de haber vermek istedim...

çok sevindim pembecim.......
inanıyorum ki haftalar sonra da bir sorun olmayacak, sağlıklı olarak alacaksın bebişlerini kucağına.....

bana da doktorum söylemedi, ama telefonla soracağım....

Günaydın kızlar, umarım bu sefer yazdığımı site kitlenmeden gönderebilirim. Pembecim canım iyi haberlerine çok sevindim herşey daha da güzel olacak. Senin kızların benim kızımın ilk arkadaşları :))
Uff şu site bi düzelse de eskisi gibi bol bol konuşsak-hepinizi çok özledim

öylemii cnmm valla şuan bile pıt pıt pır pır bişi atıyo sanki arada hey Allahım yaradana kurban olduğumm ne güzel yaaaaaaaaa :Saruboceq:

evet canım pıt pıt atan bebeğim... benimki bu atış hareketlerine yaklaşık 15 haftalıkken başladı, şimdi 19 haftalığım benimki ittiriyo artık... bir de sevdiği şeyleri yersem bi hareket bi hareket.... ay ne güzel yaaaaaaaaaa..... artık bu pıt pıtlar kısa zamanda dürtme gibi olacak içinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…