canım bende gittim kızımı gördüm geldim :))
2 gündür oynadıgı hissetmemiştim canım sıkılıyordu atladım taksiye gittim dr.a
dr.a iki gündür hissetmiyorum oynadıgı dedim çok şaşırdı hemen ultrasona girdim dr. görünce dahada şaşırdı nasıl hissetmezsin çok hareketli bi bebek bu dedi baktım ayaklar yerinde durmuyordumaşallahhh kuzuma elleri yüzüne koymuş dr. ne yaptıysa çekmedi elini :))Allah a çok şükür iyiydi kızım cumartesi detaylı ultrason için gidecegim kendi dr.uma nasıl özleyecegim o zamana kadar yavrumu senağlama
bu arada ben hala tetenoz aşımı vurulmadım dr.um 22-24. haftalar arasında vurulman gerekiyor dedi aranızda benim gibi olan varmı
kızlar selam ne acayip site cacık olmuş resmen .
ben bugün doktora gittim kistleri olan kızımda başka sorun tespit edilmedi çok şükür. size de haber vermek istedim...
Canım seninde dediğin gibi Allah kötü ayrılıklardan korusun, Allah kavuştursun canım, Allah sana da dayanma gücü versin, en azından görüşebiliyorsunuz, ya imkanınız olmasaydı, Allah sağlık versinde inşallah bizler buradayız yalnız değilsin, bebişine aldıklarını da güle güle kulanmak nasip etsin inşallah
Canım benim kıyamam ben sana Allah kavuştursun inşallah en kısa zamanda. Zaman su gibi geçsin de önce eşine kavuş sonrada hepimiz bebişlerimize kavuşalım. Eşten uzak olmak gerçekten çok zor hele hele bugünlerde...Aldıklarında hayırlı olsun canım. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ayfercim Öncelikle allah kavuştursun cnm. Bebeğinin iyi olduğunada çok sevindim. Aldılarınızıda güle güle kullansın inşallah
ah canım ya çok sağolun kızlar Allah razı olsun.hepimiz iyi olalım inşallah.desteğiniz iyi geliyor valla çok sağolun.
Dilekcim bebişine yeniler almışsın maşallah güle güle kullanmak nasip olsun sağlıkla inşallaaaah.ayrıca maşallah feet bir annemizsin yanii.bende balons:)
Bircancım maşallah bebişkona.pipisinede:)bizim doktorda çekti resmini.uzaydan bile görünür pipisi erkek değişmez dedi:)
pembe umarım iyi haberler verirsin tekrar.kızlar selam ne acayip site cacık olmuş resmen .
ben bugün doktora gittim kistleri olan kızımda başka sorun tespit edilmedi çok şükür. size de haber vermek istedim...
bu arada yeni ciciler alan arkadaşlarada hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullansınlar inşallah bebişler ve biz.aqualotus uyarmışın ama geç gördüm ben 3 tekerlekli bebek arabası aldım.neyse evelallah bişey olmaz dikkat edicem artık.
kızlar ne durumdasınız siteye girişte
siteye saldırı olmuş acicehre ilacı dolayısıyla.ama msne ekle mesajı çıktı ekledim ben.girdim sonra.editor@kadinlarkulubu.com eklemeyen varsa eklesin.
Canım benim gözünaydın valla çok sevindim yeğenimin iyi olduğuna.. Doktorunda dediği gibi canım aslında onlar hareket ediyor ama biz hepsini hissedemiyoruz ki( Maşallah canım hep kıpır kıpır olsun inşallah prensesimiz.delikafaduldendelikafadulden
Pembecim valla çok sevindim bu gerçekten güzel bir haber.. hihoyyythihoyyythihoyyyt Umarım en kısa sürede çok daha hayırlı haberlerde alırsın canım. Dualarımız seninle..Allah yavrularını sapsağlam bağışlasın inş. sana...
kızlar bende bugun tetenoz aşımı vuruldum çok şükür 19 haftadayız biraz tereddütde kalmıştım vurulsammı vurulmasammı çünkü bu aşı herkes vurulmuyo bazı drlar sölemiyo benim drda sölememişti be sordugum için vurul diyenlerdendi ama en son kararım vurulmak oldu. kolum ağrıyor şuan biraz 5 dozluk bir aşıymış 1 dozunu vurulduk şimdilik sonra devam edicem inşallah hemsire cok ilgiliydi bayağı tavsiyelerde bulundu bana en son emzirme yöntemlerinide anlatcaktı ama kafan karışmasın onuda sonra gelmende anlatırım dedi:))
Bu arada 19 haftalığız böyle kuş çırpınması gibi pıt pıt bişiler oluyo arada seyirme gibi ama bu bebeğimmi değilmi anlayamıyorum omudur sizce yaa yada tam anlamıyla ne zaman hissedicem..
Karnımda bayağı belirginleşti büyüdü yaa Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok ama çok heyecanlıyım çok güzel bir duygu çok şükürki nasip oldu bizede
canım geçmiş olsun:) banada doktorum aşıyla ilgili bişe demedi...o yüzden daha vurulmadım..Bu arada hissettiğin bebeğinin hareketleri canım hadi gözün aydın:):teytey:
kızlar selam ne acayip site cacık olmuş resmen .
kızlar bende bugun tetenoz aşımı vuruldum çok şükür 19 haftadayız biraz tereddütde kalmıştım vurulsammı vurulmasammı çünkü bu aşı herkes vurulmuyo bazı drlar sölemiyo benim drda sölememişti be sordugum için vurul diyenlerdendi ama en son kararım vurulmak oldu. kolum ağrıyor şuan biraz 5 dozluk bir aşıymış 1 dozunu vurulduk şimdilik sonra devam edicem inşallah hemsire cok ilgiliydi bayağı tavsiyelerde bulundu bana en son emzirme yöntemlerinide anlatcaktı ama kafan karışmasın onuda sonra gelmende anlatırım dedi:))
Bu arada 19 haftalığız böyle kuş çırpınması gibi pıt pıt bişiler oluyo arada seyirme gibi ama bu bebeğimmi değilmi anlayamıyorum omudur sizce yaa yada tam anlamıyla ne zaman hissedicem..
Karnımda bayağı belirginleşti büyüdü yaa Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok ama çok heyecanlıyım çok güzel bir duygu çok şükürki nasip oldu bizede
öylemii cnmm valla şuan bile pıt pıt pır pır bişi atıyo sanki arada hey Allahım yaradana kurban olduğumm ne güzel yaaaaaaaaa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?