2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kız kardeşim 20 haftlık, dün dr gitmiş bende aşıyı hatırlattım ona.Dr gerek yok demiş??????

ana sağlığındaki ebe bazı dokorlar gerek duymuyor aşıya dedi ama ne alakaysa anlamadım dedi

Canım benimki de hastanenin kadın doğum bölüm başkanı, ama bana söylemedi... görümcem de aynı doktora gidiyo, ona da yaptırmamış..... ama ben yine de soracam, gerekmez derse vurdurmucam....

günaydın herkese ben aşıyı vuruldum dünden beri kolum ağrıyo acayip gece yatamadım sağ tarafıma kaldıramıyorum gibi tutuldu sankii...

canım sıkılıyor kızlar bu gün ya. ne kalkmak geldi içimden nede işe gelmek işe geldim caım hiç birşey yapmak istemiyor. sigara kokusu midmei bulandırıyor

canım sıkılıyor kızlar bu gün ya. ne kalkmak geldi içimden nede işe gelmek işe geldim caım hiç birşey yapmak istemiyor. sigara kokusu midmei bulandırıyor

ay bu iş sorunu ben de var, kalkmak istemiyorum ya, ne yapcaksam... uykum yok ama evde miskin miskin oturnak istiyorum.... tv izlemek, zaping yapmak istiyorum...

işyerinde içiliyor mu sigara bircancım ya... Allahtan kamuda yasakladılar.... yasaklamasalar da içtirmezdim zaten.... tabi bizimki oda oda, üç kişiyiz şuan odada....

Bircan al benden de o kadar, bugun yataktan zor kalktım ama evde bugun temizlik var diye kalktım geldim ama hiç burda olmak istemiyourm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…