2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ArkadaŞlar mrb ıŞlerım Çok yoĞun benımde hıÇ katılamıyorum aranıza ama benım bı sorunum var 21 haftalık oldum ve bebeĞımın hareketlerını daha belırgın bı Şekılde hıssedemedım arada bıŞeyler oluyo ama o deĞıl sankı... GeÇen hafta kontrolumde bı sorun yok dedıler gayet hareketlıymıŞ ama benı tedırgın edıyo herkes hıssedıyo sanırım (

yok tatlım ya hissettiğin hareketler odur merak etme birde her hafta tutarsız olurmuş farklı yani bebeğin hareketliymiş benimde bi ara hereketli sonra duruyor merak etme yani

CANIM herkes aynı haftadan sonra hissedecek diye bir durum yok, sonuçta sana iyi ve hareketli demişler, niye sorun yapıyosun ki ozaman, bence kuruntulanma.... tabiki hissedeceksin ama senin bebeiş seni biraz meraklandırmak istiyor o kadar.....

yok tatlım ya hissettiğin hareketler odur merak etme birde her hafta tutarsız olurmuş farklı yani bebeğin hareketliymiş benimde bi ara hereketli sonra duruyor merak etme yani

birbirimize cevap yetiştiremediğimiz koyu sohbetleri özledim bircancım... niye yok ki kızlar....

kızlar selam nasılsınız çok özledik biz sizleri teyzoşları ve kardeşlerini kızımın :)

nasıl keyifler olmuyor sitesiz pembe canım çok sevindim iyi bak bebeşlerine üzme artık kendini

bende aşımı yaptırmadım bu cumartesi dr gittiğimde sorucam kızlar

günaydın o hissettiklerin mutlaka bebeğindir bu hafta başına kadar acabamı dediğim çok zaman oldu ama bu hafta başı dışardan görmeye başladım birden hareketleniyolar hiç meraklanma biraz kendini dinle sessizlikte yoğun zamanlarında hissedememen çok normal

iyiz canım bizde sizi çok özledik ne var ne yok? bir daha site kapanmasın ya:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

evet canım haklısın özellikle sırt üstü yatıp elini karnına koy o zaman daha çok hissediceksin ama yorgunluk streste etkiliyor tabiki ama bende eminim o hissettiklerin bebeğin hem unutma herkesin farklı olurmuş

kızlar günaydın nasılsınız bakalım. sitedeki sorunlar yüzünden elini eteğini çekti herkes herhalde. :)

bircan sen sigara dedikçe benim sinirlerim tepeme çıkıyor. soluyor musun o dumanları sen ya. lütfen bir çözüm bul nasıl insanlar onlar öyle. çok zararlı bebeğe.

evet bircancım keşke en başında bulantı numarası yapsaydın işe gelemiycem bu gidişle falan deseydin bizimkilerde içiyodu valla resti çektim ayrılırım dedim dışarda içiyolar şimdi en ufak duman sızıntısında bağırıp çağırıyorum

iyiz canım benim sen nasılsın? ne var ne yok? Poyrazımla geldik yine işe istemeyerekte olsa zaman geçiriyoruz işler gelir birazdan biraz sakin şuan

bizde iyiyiz teyzesi oynaşmasını bekliyorum hergün aynı saatlerde başlıyo kerata çok farklı bi duygu yaaa resmen içimde alyen var :lepi:

bizde iyiyiz teyzesi oynaşmasını bekliyorum hergün aynı saatlerde başlıyo kerata çok farklı bi duygu yaaa resmen içimde alyen var :lepi:

evet ya canım aynen bizimkide bi kuduruyo bi duruyo. acıktım biraz atıştırdım bende çay içiyorum şimdi

yok ya bizimkilere fayda etmez canım çok içiyorlar zaten ben doğum iznine ayrılınca anırım yerime birini bulucaklar doğumdan sonra işim olmayabilir yani. napalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…