Ya kızlar dÜn hıdırellez dİ ve ben unutmuŞummmmmmmmmmm
ArkadaŞlar mrb İŞlerİm Çok yoĞun benİmde hİÇ katılamıyorum aranızaama benİm bİ sorunum var 21 haftalık oldum ve bebeĞİmİn hareketlerİnİ daha belİrgİn bİ Şekİlde hİssedemedİm arada bİŞeyler oluyo ama o deĞİl sankİ... GeÇen hafta kontrolumde bİ sorun yok dedİler gayet hareketlİymİŞ ama benİ tedİrgİn edİyo herkes hİssedİyo sanırım (
ArkadaŞlar mrb İŞlerİm Çok yoĞun benİmde hİÇ katılamıyorum aranızaama benİm bİ sorunum var 21 haftalık oldum ve bebeĞİmİn hareketlerİnİ daha belİrgİn bİ Şekİlde hİssedemedİm arada bİŞeyler oluyo ama o deĞİl sankİ... GeÇen hafta kontrolumde bİ sorun yok dedİler gayet hareketlİymİŞ ama benİ tedİrgİn edİyo herkes hİssedİyo sanırım (
yok tatlım ya hissettiğin hareketler odur merak etme birde her hafta tutarsız olurmuş farklı yani bebeğin hareketliymiş benimde bi ara hereketli sonra duruyor merak etme yani
birbirimize cevap yetiştiremediğimiz koyu sohbetleri özledim bircancım... niye yok ki kızlar....
kızlar selam nasılsınız çok özledik biz sizleri teyzoşları ve kardeşlerini kızımın :)
nasıl keyifler olmuyor sitesiz pembe canım çok sevindim iyi bak bebeşlerine üzme artık kendini
bende aşımı yaptırmadım bu cumartesi dr gittiğimde sorucam kızlar
günaydın o hissettiklerin mutlaka bebeğindir bu hafta başına kadar acabamı dediğim çok zaman oldu ama bu hafta başı dışardan görmeye başladım birden hareketleniyolar hiç meraklanma biraz kendini dinle sessizlikte yoğun zamanlarında hissedememen çok normal
günaydın herkeze nasılsınız?
iyiz canım benim sen nasılsın? ne var ne yok? Poyrazımla geldik yine işe istemeyerekte olsa zaman geçiriyoruz işler gelir birazdan biraz sakin şuan
bizde iyiyiz teyzesi oynaşmasını bekliyorum hergün aynı saatlerde başlıyo kerata çok farklı bi duygu yaaa resmen içimde alyen var :lepi:
evet bircancım keşke en başında bulantı numarası yapsaydın işe gelemiycem bu gidişle falan deseydin bizimkilerde içiyodu valla resti çektim ayrılırım dedim dışarda içiyolar şimdi en ufak duman sızıntısında bağırıp çağırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?