Aney 20 .haftadan sonra demek kocam da hissedebilecek ay ne güzael ya , yazık zaten eli hep karnımda of ya o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın annişler.nasılsınız.benimde sol tarafım tutuluyor sol tarafa yatmaktan bide sırtım gün boyunca çok agrıyor...napcez biz daha b u zamanlarda böyleyiz ilerleyen zamnaalrda nasıl olcaz...bu arada bende 6 kilo aldım normalmiki...ben zaten zayıf hamile kaldım kilolar sadece göbegimde oldu başka yerim almadı kilo....
Kızlar ne kadar çok soru sordum ama tetenoz aşısı yaptıranlar ,aşıdan sonra hiç yan etki oldu mu bir de içeriğinde ne var biliyormusunuz?
oohh bee giriş yapabildim :roflol: :roflol:
günaydın kızlaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sanırım ağrı ve ateş olabiliyor ayrıca ilaç tetanoz ve dizanteri içinmiş..
yani bazı doktorlar hastalarına eczaneden sadece tetanoz olan dizanteriyle karışık olmayan tetanoz aşısı alıp yaptırın diye tavsiye veriyor...
kızlar ben bu ay bır kılo vermısım 71 ıle hamıle kaldım 76 oldum bu ay 75 e dustum normalmı acaba.ben ıslerın yogunlasmasına baglıyorum ama
kızlar, ana sağlığa giden varmı bana kayıt yaptırın diye telefon geldi, zaten düzenli hastaneye gidiyorum,ne fayda sağlayacak bilgisi olan varmı acaba?
Canım ben de onun için sordum ,şimdi arkadaşım söyledi , senin söylemen iyi oldu ...
kızlar, ana sağlığa giden varmı bana kayıt yaptırın diye telefon geldi, zaten düzenli hastaneye gidiyorum,ne fayda sağlayacak bilgisi olan varmı acaba?
kızlar alıyoruz kiloları sonra inşallah veririz hemen bizim şirkette doğum izninden dönen arkadaş var aynı eskisi gibiler yaaa sanki onlar doğurmamış ben veremem gibi geliyor
oh ne güzel cnm poyrazımın tırnaklarını kesersin inş.sağlıcakla bende papa aldım oğluşuma ama bilg.yüleyemedim size gösterecektimm yarın inş.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?