2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler.nasılsınız.benimde sol tarafım tutuluyor sol tarafa yatmaktan bide sırtım gün boyunca çok agrıyor...napcez biz daha b u zamanlarda böyleyiz ilerleyen zamnaalrda nasıl olcaz...bu arada bende 6 kilo aldım normalmiki...ben zaten zayıf hamile kaldım kilolar sadece göbegimde oldu başka yerim almadı kilo....

günaydın kızlar nasılsınız?

saoll cnm sen nasılsın???

aynen cnm bende de var o sıkıntı karnım uzamaya başladı sanki 2 gündür bende 4 kg filan aldım ama normal cnm iiyi gidiyozzz

herkese günaydın kızlar, nasılsınız bakalım bugün.
bugün saat 17.00de ayrıntılı ultrasona giricem artık ne boyutlu ultrason bilmiyorum, ama cd vermiyorlarmış.çok ta heyecanlıyım.
geceleri bende soluma yatmaya çalışıyorum sonra uyuşuyorum değiştirip sağıma yatıyorum ne yapalım artık, ama yastık destekli yatmakta fayda var.
bende gynferrosanol ile megadyn kullanıyorum.

oohh bee giriş yapabildim :roflol: :roflol:
günaydın kızlaaaarrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar ne kadar çok soru sordum ama tetenoz aşısı yaptıranlar ,aşıdan sonra hiç yan etki oldu mu bir de içeriğinde ne var biliyormusunuz?

Kızlar ne kadar çok soru sordum ama tetenoz aşısı yaptıranlar ,aşıdan sonra hiç yan etki oldu mu bir de içeriğinde ne var biliyormusunuz?

ben dun oldum daha bıraz kol agrısı cekıyorum okadar onun dısında bırsey yok.ıcerıgındede bıldıgım kadarıyla tetenoza karsı bagısıklık kazanmak amacı ıle tetenoz mıkrobu var

sanırım ağrı ve ateş olabiliyor ayrıca ilaç tetanoz ve dizanteri içinmiş..
yani bazı doktorlar hastalarına eczaneden sadece tetanoz olan dizanteriyle karışık olmayan tetanoz aşısı alıp yaptırın diye tavsiye veriyor...

kızlar ben bu ay bır kılo vermısım 71 ıle hamıle kaldım 76 oldum bu ay 75 e dustum normalmı acaba.ben ıslerın yogunlasmasına baglıyorum ama

Canım ben de onun için sordum ,şimdi arkadaşım söyledi , senin söylemen iyi oldu ...

kızlar, ana sağlığa giden varmı bana kayıt yaptırın diye telefon geldi, zaten düzenli hastaneye gidiyorum,ne fayda sağlayacak bilgisi olan varmı acaba?

kızlar ben bu ay bır kılo vermısım 71 ıle hamıle kaldım 76 oldum bu ay 75 e dustum normalmı acaba.ben ıslerın yogunlasmasına baglıyorum ama

Bir sorun olduğunu sanmıyorum canım , zaten şu an aldıklarımız bize bebeğe bişi yok ki senağlamabebekler toplasan 300/500 gr ya gerisi bizim bizim senağlama

kızlar, ana sağlığa giden varmı bana kayıt yaptırın diye telefon geldi, zaten düzenli hastaneye gidiyorum,ne fayda sağlayacak bilgisi olan varmı acaba?

ana saglıgı asılarını yapıyor kılo takıbı tansıyon takıbı yapıyor sormak ıstedıgın herseyı sorabıırsın herzaman doktora gıtmek zor olabılıyor hamıle oldugun ıcın oncelık tanıyorlar.

Canım ben de onun için sordum ,şimdi arkadaşım söyledi , senin söylemen iyi oldu ...

valla ben de alsam mı diyorum, bi de hemşireler tersleyip yapmazlarsa falan....

hiç bilgim yok tatlım bizim burda ana sağlığı var mı onu bilem bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar alıyoruz kiloları sonra inşallah veririz hemen bizim şirkette doğum izninden dönen arkadaş var aynı eskisi gibiler yaaa sanki onlar doğurmamış ben veremem gibi geliyor

Ben şimdi sağlık ocağını aradım bağlı olduğum yeri ,sordum içerinde dizanteri var mı diye varsa aşımı kendim alabilirim diye yok dediler , artık güvenmek zorundayız ne yapalım :)

kızlar alıyoruz kiloları sonra inşallah veririz hemen bizim şirkette doğum izninden dönen arkadaş var aynı eskisi gibiler yaaa sanki onlar doğurmamış ben veremem gibi geliyor

verırız canım ya takma kıloyu kafana.sen kac kılo aldın.yuruyus yapmak cok onemlı ama ben devamlı yuruyus yapıyorum o yuzden yfazla hızlı kılo almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…