KIZLAR sonunda ekleyebildim resimleri... boyadığım tshirtüm ile ben, diğer resimde de görümcemin dün doğurduğu tosunu var ... kızlar bebişe maşallah .....
valla canlarım aslında hamile kalınca iri bir yapım var heme 10 kilo alrımı diyordum iştahlı bir tipim de ama bende anlamadım 4 aydır aynı kilodayım bu hafta karnım baya bir byüdü bugün sıkmaya başladı pantolonum doktora ben kilo almadım dedim iyi işte dedi bebek normal gerek yok dedi ama bu hafta aldım sanırım bugün daraldım bu pantolanla
bu arada kızımızın adı ALMİNA olcak
canım ben daha kendime bişiy almadım ama annem emzirme sütyeni alıcakmış 1 gecelik yeter diyorum ben 2 de pjama alıcam çorapta alırım pjamamım renginde
kızlar ben kendime gecelik de aldım doğum için hastanede giymek üzere önden açılabilen uzun kollu ama incecik. bir tane daha alacağım görürsem iki tane lazımmış bir de çıkış için eşofman...
siz bebelere almaktan kendinize bir şeyler alabildiniz mi hiç? :)
41kere masallah tosuncuga ne tatli hayatiim sende citir anneler arasindasin:CüvCüv:
waaawwwwwwwwwwww isim harika anlami ne seker ismiyle ugurlu ve nasipli sekilde yasasin almina hanimmmmm:ecrin_bebek:
denizcim Almina ismi ile yaşasın ınsallah..
kızlar bebeklerımızın ısım lıstesını yapalım artık:)
gülaaaaaay çok güzel olmuş tişört neyle boyadın ben de yapacağım. sen de çok şirini bir gençmişsin :) bebek de müthiş!
gülay! teknik bekliyorum hadi çocuğum.
kızlar bebişin sorununu tespit etmeden önce hatırlarsanız gündemimde yıldönümünde ne alacağım derdi vardı. ben en son şöyle bir şey yaptım. çok sevdiğim bir çizere özel sipariş bir çizim yaptırdım.bu çizimi tişörte bastırdım. altında bir yastıkta dokuz yıl yazıyor. bakalım siz de kocam kadar bayılacak mısınız :)
Herkse hayırlı cumalar güzel anne adayları. Allahım inşallah bu mübarek cuma günü üzerine bebeklerimize sağlık sıhhat ve hayırlısıyla doğmasını nasip eyler hepimize aminnnnnnnnn
canım desenin çizilmiş ve sonra da boyanmış hallerinin fotoları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?