2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR sonunda ekleyebildim resimleri... boyadığım tshirtüm ile ben, diğer resimde de görümcemin dün doğurduğu tosunu var ... kızlar bebişe maşallah .....

41kere masallah tosuncuga ne tatli hayatiim sende citir anneler arasindasin:CüvCüv:

waaawwwwwwwwwwww isim harika anlami ne seker ismiyle ugurlu ve nasipli sekilde yasasin almina hanimmmmm:ecrin_bebek:

denizcim Almina ismi ile yaşasın ınsallah..

kızlar bebeklerımızın ısım lıstesını yapalım artık:)

ben kendime hastane listesi hazırladım arkadaşlar bütün siteleri gezdim dolaştım onlardan aldım birde kendi ihtiyaçlarımı yazdım ben temelde pijama giyemeyi düşünüyorum daha rahat olurom diye bunun yanında kanama çok olablir se diye hasta bezi alacam çorap çok önemli hatta kalın olsun yaz bile olsa üşünüyor doğumdan sonra mutlaka bebek için her ihtimale karşı emzik biberon önemli bebeğede bol giysi bulundurun diyor doğum yapan arkadaşlar sarılık yükselirse hastanede kalma süresi artıyor ve bebek kusma ve altını kirletme sırasında kıyaetlerini kirletebiliyormuş

canım sayende verdiğin talimatlar doğrultusunda fotoları ekleyebildim... bak bakalım beğenecek misin.

canım benim bana da görümcem bir gecelik almış, penye tiril tiril, emzirmek için çok güzel... önden böyle kuruvaze yapıp çıtçıtlıyosun... ama boyu biraz uzun ben onu diz altından kestircem... onun dışında bir de boyundan geçmeli v yaka bi elbise almayı düşünüyorum....

41kere masallah tosuncuga ne tatli hayatiim sende citir anneler arasindasin:CüvCüv:

waaawwwwwwwwwwww isim harika anlami ne seker ismiyle ugurlu ve nasipli sekilde yasasin almina hanimmmmm:ecrin_bebek:

denizcim Almina ismi ile yaşasın ınsallah..

kızlar bebeklerımızın ısım lıstesını yapalım artık:)

Allah razı olsun canlarım hep birlikte
Almina'nın anlamları 1. Prenses
2. Mina dağında açan çiçek

gülaaaaaay çok güzel olmuş tişört neyle boyadın ben de yapacağım. sen de çok şirini bir gençmişsin :) bebek de müthiş!

canım benim siyah bir kumaş boyası aldım.... sonra da beyaz bir t shirt, tshirtin üzerine resmi tükenmez kalemle çizdim, sonra fırça yardımıyla dikkatlice boyadım şekli... kalp olan kısmıda, bir kumaşı kalp şeklinde diktim, içine azıcık elyaf doldurudum, sonra onu belirgin dikiş iziyle tshirte diktim... sonra da düğmelerle süsledim. kumaş boyası çabuk kuruyor. kuruduktan sonra arkasından 5 dakika sıcak ütü sür, sabitlensin boya.....

şimdi resimlerini eklicem.

kızlar bebişin sorununu tespit etmeden önce hatırlarsanız gündemimde yıldönümünde ne alacağım derdi vardı. ben en son şöyle bir şey yaptım. çok sevdiğim bir çizere özel sipariş bir çizim yaptırdım.bu çizimi tişörte bastırdım. altında bir yastıkta dokuz yıl yazıyor. bakalım siz de kocam kadar bayılacak mısınız :)

Son düzenleme:
günaydın anneler bir cuma günü neşesi sardıki beni sormayın işe gelmem iki saat sürdü ama ben salak salak sırıtabiliyorum yinede nasılsınz bakalım

çok güzel olmuş gülay çok uğraşmışsın ama değimiş. eminim zevkli bir uğraştır. ben de yapacağım :)

Eklentiler

• $3267_72933768423_592073423_1852014_1195158_n.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $3267_72935423423_592073423_1852048_1584918_n.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $3267_72933773423_592073423_1852015_4463622_n.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 21

Süper olmuş pembe alkisalkisalkis

Herkse hayırlı cumalar güzel anne adayları. Allahım inşallah bu mübarek cuma günü üzerine bebeklerimize sağlık sıhhat ve hayırlısıyla doğmasını nasip eyler hepimize aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…